Vaar mee naar het Havenfestival!

Zaterdag 23 juni
Koop Kaarten
dagje uit havenfestival ijmuiden met boot

Op zaterdag 23 juni organiseren wij samen met Stichting SEGA Amsterdam een speciale vaartocht naar het Havenfestival IJmuiden. Een festival boordevol nautische en culturele activiteiten zoals de prachtige Clipper Stad Amsterdam en de festivalmarkt.
Vanaf 10.00u kunt u inschepen achter het Amsterdam C.S. waarna het schip de Stortemelk om 10.30u vertrekt voor een 2,5 durende vaartocht over het Noordzeekanaal door de Sluizen van IJmuiden naar de Vissershaven, het hart van het festival. Daar heeft u 3 uur de tijd om te genieten van alle activiteiten van het festival. U kunt ook het bijzondere en interactieve Zee- en Havenmuseum bezoeken waar u van alles leert over het ontstaan van het Noordzeekanaal en het leven op zee van vroeger en nu. Om 16.00u vertrekt het schip weer naar Amsterdam waar u rond 18.15u aankomt.
Vaar mee op 23 juni en beleef een bijzonder dagje uit!

Zaterdag 23 juni

}

10.00u inschepen, 10.30u vertrek schip

€22,50 Volwassenen
€17,50 Stadspas
€12,50 Kinderen 4 t/m 17 jaar
gratis Kinderen tot 4 jaar

Groepen vanaf 25 personen graag contact opnemen via mail of telefoon

“Vandaag een geweldige minicruise ervaring op het prachtige cruiseschip De Stortemelk. Ik heb een geweldige dag op het water gehad. Mijn dank gaat uit naar de kapitein en de speciale crew: zeer gastvrij en klantgericht! Alle lof.”

E. Zimmer

“Het was prima georganiseerd, mooie boot, zeer gastvrij! Dank”

N. Andriessen

“Wij willen jullie bedanken voor de prima service en het ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel.
Onze complimenten.”

Fam. van Dam

dagje uit ijmuiden boot havenfestival

Kinderprogramma:

Ook dit jaar zijn er tijdens het Havenfestival IJmuiden weer leuke activiteiten voor de kinderen over de hele kade, maar vooral op het Kinderplein ter hoogte van Ymuiden Stores. Haal een stempelkaart op en ontdek activiteiten zoals doelschieten, klimmen en vrij spelen op het doeplein. Schuif aan bij het knutselterras om een mooie tekening of ketting te maken. De zeeverkenners geven een spannende zeilinstructie in de lelievletten die liggen afgemeerd langs de Windcat-steiger.
Even weg van het festival? Het Zee- en Havenmuseum is een erg leuk interactief museum voor kinderen waar ze zelf een scheepsmotor kunnen starten, kunnen sturen achter een echt stuurwiel of ervaren hoe een duikpak van vroeger werkte. Kortom er is genoeg te doen voor kinderen tijdens dit speciale dagje uit!

dagje uit zomer met gezin met boot naar enkhuizen zuiderzeemuseum
vaartocht pasen bierproeverij minicruise amsterdam

Cruiseschip Stortemelk: geschikt voor elk weertype!

Het schip de Stortemelk is een stijlvol cruiseschip waar u heerlijk kunt genieten van het varen. Het schip heeft een volledig uitgeruste bar waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje. Of de zon nu schijnt of dat er toch wat regen valt, u kunt zich fantastisch vermaken op het grote bovendek of in een van de gezellige ruime salons met uitzicht rondom.

Vaar mee en bezoek het Havenfestival in IJmuiden!