Koopvaardij op 't IJ

Zaterdag 30 maart 2019
boottocht met stamppot koopvaardij special

Dit evenement is al voorbij

Een speciale vaartocht met als thema Koopvaardij en is bestemd voor een ieder die de wereldzeeën bevaren heeft bij de koopvaardij. De vaartocht hebben wij omgedoopt tot de Maritieme Stampotten Cruise. Speciaal voor het (oud-)koopvaardij personeel, en natuurlijk voor iedereen die van varen houdt, organiseren wij zaterdag 30 maart 2019 een vaartocht over het Amsterdamse IJ en de voormalige Zuiderzee. Amsterdam is dan misschien niet meer de zeehaven uit ons verleden, wel zijn langs het IJ nog genoeg bezienswaardigheden te zien zoals de A’dam Toren, het Eye Filmmuseum en het KNSM eiland, waar vroeger de koopvaardijschepen hun handelswaren losten en laadden om daarna weer de reis te vervolgen naar een verre bestemming. Na het rondje over het IJ zal het schip koers zetten naar de Oranjesluizen en nadat de sluisdeur weer open gaat, richting het Vuurtoreneiland en het Forteiland Pampus varen. Geniet ondertussen van een heerlijke Hollandse stamppot en een drankje. Mocht u deze geweldige dag willen meemaken, twijfel niet en stap aan boord van ons historische zeeschip de Stortemelk en beleef de Koopvaardij op ’t IJ! Wees er snel bij en bestel uw tickets, want vol = vol.

  • 4 uur uitwaaien en genieten van de mooie bezienswaardigheden op en langs het Amsterdamse IJ en het Markermeer
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Stamppottenbuffet

Zaterdag 30 maart 2019

}

12.30u inschepen, 13.00u vertrek schip

Prijs:

€22,50

“Vandaag een geweldige minicruise ervaring op het prachtige cruiseschip De Stortemelk. Ik heb een geweldige dag op het water gehad. Mijn dank gaat uit naar de kapitein en de speciale crew: zeer gastvrij en klantgericht! Alle lof.”

E. Zimmer

“Het was prima georganiseerd, mooie boot, zeer gastvrij! Dank”

N. Andriessen

“Wij willen jullie bedanken voor de prima service en het ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel.
Onze complimenten.”

Fam. van Dam

dagje uit ijmuiden boot havenfestival
vaartocht pasen bierproeverij minicruise amsterdam

Cruiseschip Stortemelk: geschikt voor elk weertype!

Het schip de Stortemelk is een stijlvol cruiseschip waar u heerlijk kunt genieten van het varen. Het schip heeft een volledig uitgeruste bar waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje. Of de zon nu schijnt of dat er toch wat regen valt, u kunt zich fantastisch vermaken op het grote bovendek of in een van de gezellige ruime salons met uitzicht rondom.

Ga mee met de Koopvaardij op 't IJ!

Of bekijk onze andere MiniCruises:

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.