PinksterJazz op ’t IJ

pinksteren 2017 uitje amsterdam jazz en varen

Wat te doen met Pinksteren 2018 in Amsterdam?

Vaar mee en geniet van live Jazz op het water!

Een ontspannen uitje met Pinksteren in Amsterdam. Stap tweede pinksterdag 2018 aan boord in Amsterdam en vaar mee op deze prachtige MiniCruise over het IJ en Markermeer. Laat de drukte van de stad achter u en geniet van het weidse uitzicht vanaf het schip. Een pinkstermiddag heerlijk ontspannen op het zonnige bovendek, onder het genot van een hapje, drankje en zwoele jazzy klanken. Proef het goede leven aan boord bij Rederij het IJ!

  • Ontvangst met welkomstdrankje
  • 3 uur heerlijk varen en ontspannen tijdens deze speciale Pinksteren vaartocht vanuit Amsterdam op ons schip de Stortemelk.
  • Live-muziek van T.C. Hammond Trio met Thijs Cuppen, bekend o.a. van optredens met Ellen ten Damme

€21,50 Volwassenen
€14,50 Kinderen 4 t/m 11 jaar

}

13.30u inschepen, 14.00u vertrek schip

Maandag 21 mei 2018 (Tweede Pinksterdag)

Groepen vanaf 25 personen graag contact opnemen via mail of telefoon

“Vandaag 2 augustus een geweldige minicruise ervaring op het prachtige cruiseschip De Stortemelk. Ik heb een geweldige dag op het water gehad. Mijn dank gaat uit naar de kapitein en de speciale crew: zeer gastvrij en klantgericht! Alle lof.”

E. Zimmer

Minicruise

“Superuitje! Wat hebben wij het heerlijk gehad op zondag 8 mei. Hartelijke en goede bediening en leuk schip!”

M.

MiniCruise

Programma PinksterJazz Cruise

Een middag heerlijk ontspannen op het water op Tweede Pinksterdag. U kunt vanaf 13.30 uur inschepen in Amsterdam aan boord van ons schip de Stortemelk waar u ontvangen wordt door de Kapitein en zijn bemanning met een welkomstdrankje. Om 14.00 uur vertrekt het schip voor een 3 uur durende MiniCruise over het Amsterdamse IJ en het weidse Markermeer. Vanaf het schip is er een prachtig uitzicht over het water en is het heerlijk genieten van het varen. Ondertussen speelt het H.C. Hammond Trio swingende jazz en kunt u heerlijk wegdromen bij deze zwoele jazz klanken met een goed glas wijn in de hand. Het T.C. Hammond Trio bestaat uit Thijs Cuppen op Hammond-orgel, Joep Lumeij op gitaar, en Klaas van Donkersgoed op drums. Hun muziek laat zich het best omschrijven als swingende jazz zoals die klonk op de Blue Note-platen van begin jaren 60 in de traditie van organist Jimmy Smith en gitarist Wes Montgomery. Het trio speelt voornamelijk standards uit het swing-tijdperk, met hier en daar wat funky uitstapjes en eigen composities. Wat is er nou mooier dan tweede pinksterdag op het water door te brengen met alle ingrediënten om eens heerlijk te ontspannen? Proef het goede leven tijdens deze PinksterJazz MiniCruise!

vaartocht tweede pinksterdag uitje 2018 amsterdam

Cruiseschip Stortemelk: geschikt voor elk weertype!

Het schip de Stortemelk is een stijlvol cruiseschip waar u heerlijk kunt genieten van het varen. Het schip heeft een volledig uitgeruste bar waar u terecht kunt voor een drankje. Of de zon nu schijnt of dat er toch wat regen valt, u kunt zich fantastisch vermaken op het grote bovendek of in een van de gezellige ruime salons met uitzicht rondom.

Vaar mee op Tweede Pinksterdag en geniet van het varen en de zwoele jazz