Beleef de Kerst op ’t IJ

uitje tweede kerstdag amsterdam boot

Wat te doen op Tweede Kerstdag in Amsterdam?

Kom lekker borrelen met live-muziek

Stap tweede kerstdag 2017 aan boord in Amsterdam en vaar mee op deze prachtige MiniCruise over het IJ en Markermeer. Even weg van de kerst stress en gewoon lekker genieten van het varen, heerlijke borrelhapjes en live-muziek.

  • 3 uur ontspannen varen over het IJ en Markermeer tijdens deze speciale Kerst Cruise vanuit Amsterdam op ons schip de Stortemelk
  • Ontvangst met een glaasje IJndejaars bier van Brouwerij ’t IJ
  • Heerlijke borrelhapjes
  • Live-muziek van Reinaldo Lopes & Friends met lekkere zuid-amerikaanse nummers als ‘Ai se eu te pego!’
Kaarten Kopen

€27,50 Volwassenen
€17,50 Kinderen 4 t/m 11 jaar
gratis Kinderen tot 4 jaar

}

13.30u inschepen, 14.00u vertrek schip

Dinsdag 26 december 2017 (Tweede Kerstdag)

Groepen vanaf 25 personen graag contact opnemen via mail of telefoon

vaartocht kerst minicruise amsterdam met eten en muziek

Cruiseschip Stortemelk: geschikt voor elk weertype!

Het schip de Stortemelk is een stijlvol passagiersschip waar u heerlijk kunt genieten van het varen. Het schip heeft een volledig uitgeruste bar waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje. Of de zon nu schijnt of dat er toch wat regen valt, u kunt zich fantastisch vermaken op het grote bovendek of in een van de gezellige verwarmde salons met uitzicht rondom.

Koop Kaarten

Programma Kerst Cruise op Tweede Kerstdag

Geen traditionele kerstbrunch maar gezellig borrelen op tweede kerstdag met lekkere borrelhapjes en Braziliaanse live-muziek tijdens een ontspannen vaartocht van 3 uur.
U kunt vanaf 13.30 uur inschepen in Amsterdam aan boord van ons schip de Stortemelk waar u door de Kapitein en bemanning ontvangen wordt met een lekker glaasje IJndejaars bier van Brouwerij ’t IJ. Om 14.00 uur vertrekt het schip voor een 3 uur durende MiniCruise over het Amsterdamse IJ en het weidse Markermeer. Vanaf het schip is er een prachtig uitzicht over het water en is het heerlijk genieten van het varen. De Braziliaanse live-band Reinaldo Lopes & Friends zorgt tijdens deze speciale Kerst Cruise voor een fijn tropisch sfeertje met bekende zuid-amerikaanse nummers. Ondertussen wordt u verwend met lekkere borrelhapjes. Wat is er nou mooier dan op tweede kerstdag op het water te zijn met een drankje in de hand, lekkere borrelhapjes en live-muziek?

Vaar mee met de Kerst Cruise!

Kaarten Kopen