uitje pasen amsterdam boot blues muziek

Wat te doen met Pasen in Amsterdam?

Vaar mee met de Paas Blues Cruise

Stap Tweede Paasdag 2018 aan boord in Amsterdam en vaar mee op deze mooie MiniCruise over het IJ en Markermeer. Droom lekker weg op de rauwe Blues muziek van de Blues band Damned and Dirty. Pakkende nummers met afwisselend donkere en scherpe teksten met een flinke emmer soul. Vaar mee en beleef de Paas Blues!

  • Ontvangst met het een glaasje PaasIJ van Brouwerij ’t IJ
  • 3 uur heerlijk varen tijdens deze speciale Pasen vaartocht vanuit Amsterdam op ons schip de Stortemelk.
  • Live-muziek van de Blues band Damned and Dirty
Kaarten Kopen

€21,50 Volwassenen
€14,50 Kinderen 4 t/m 11 jaar

}

13.30u inschepen, 14.00u vertrek schip

Maandag 2 april 2018

Groepen vanaf 25 personen graag contact opnemen via mail of telefoon

“Wij zijn met de Mini cruise mee geweest en hebben een hele leuke middag gehad..we hebben genoten van de heerlijke wijnen, de heerlijke hapjes en de tocht over het water. Wij gaan zeker nog een keer mee met jullie op 1 van de andere tochten.”

R. Heerspring

“Wat hebben wij het heerlijk gehad op zondag 8 mei. Hartelijke en goede bediening, leuk schip en lekkere hapjes!”

M.

vaartocht pasen bierproeverij minicruise amsterdam

Cruiseschip Stortemelk: geschikt voor elk weertype!

Het schip de Stortemelk is een stijlvol cruiseschip waar u heerlijk kunt genieten van het varen en de heerlijke Blues muziek. Of de zon nu schijnt of dat er toch wat regen valt, u kunt zich fantastisch vermaken op het grote bovendek of in een van de gezellige ruime salons met uitzicht rondom.

Koop Kaarten

Programma Paas Blues Cruise op Tweede Paasdag

Geen traditionele paasbrunch maar een ontspannen uitje op Tweede Paasdag met heerlijke blues muziek tijdens een mooie vaartocht. U kunt vanaf 13.30 uur inschepen in Amsterdam aan boord van ons schip de Stortemelk waar u door de Kapitein en bemanning ontvangen wordt met een glaasje kruidige PaasIJ bier van Brouwerij ’t IJ. Om 14.00 uur vertrekt het schip voor een 3 uur durende MiniCruise over het Amsterdamse IJ en het weidse Markermeer. Vanaf het schip is er een prachtig uitzicht over het water en is het heerlijk genieten van het varen. Ondertussen speelt de band Damned and Dirty heerlijke Blues muziek. The Damned and Dirty is een band met de voeten ferm in de rootsmuziek. Ze leggen de nadruk op pakkende nummers met afwisselend donkere en scherpe teksten in vlekkeloos Engels met een flinke emmer soul. De sound is in alle opzichten rauw en dwingend. Wat is er nou mooier dan op Tweede Paasdag op het water te zijn met lekkere Blues muziek? Vaar mee en ervaar de Paas Blues

Vaar mee met de Paas Blues Cruise!

Kaarten Kopen