Boot huren voor bedrijfsuitje amsterdam winter

Winter Cruise op het IJ

Organiseert u een personeelsuitje in de winter? Wat is er dan mooier dan een uitje op een sfeervolle, warme locatie waar collega’s gezellig met elkaar kunnen praten, dansen en eten? Stap aan boord van ons klassieke schip de Stortemelk en beleef een bijzondere Winter Cruise op het IJ. Drie uur varen op het Amsterdamse IJ inclusief lekker eten en drankjes voor €49,50 p.p. En als jullie willen dansen, dan kan dat ook! Geschikt voor bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten van 150 tot 250 personen. Kleinere groepen op aanvraag.

Kwaliteit

De schepen zien er altijd goed verzorgd uit. Het eten en drinken dat u krijgt wordt met zorg uitgekozen en bereid.

Persoonlijk

Wij zijn een kleine rederij met veel ervaring. U krijgt bij ons een persoonlijke service vanaf offerte tot en met uw tijd aan boord.

Voordelig

We bieden kwaliteit tegen scherpe prijzen.

Op Winter Cruise met uw collega's

Stap aan boord bij Amsterdam C.S. waar jullie worden ontvangen door de Kapitein en zijn bemanning voor een Winter Cruise op het IJ. Een 3 uur durende vaartocht langs o.a. de Oostelijke eilanden, Oranje Sluizen, Eye filmmuseum en de NDSM-werf. Ondertussen worden jullie door de bemanning verwend met heerlijke hapjes van de grill die per gang geserveerd worden in een schaaltje of een glaasje en zó bereid dat het gemakkelijk al wandelend, staand, dansend of zittend gegeten kan worden. Het schip heeft meerdere gezellige en warme salons. Maar ook op de buitendekken is het genieten van de skyline van Amsterdam. Vaar mee met jullie bedrijfsuitje en maak er een geweldige ervaring van! €49,50 p.p. inclusief 3 uur varen, onbeperkt drinken en een walking dinner van de grill.

bedrijfsuitje winter amsterdam met eten

Walking Dinner van de Grill

Tijdens de 3 uur durende Winter Cruise worden 7 gerechtjes per gang geserveerd in een schaaltje of een glaasje en zó bereid dat het gemakkelijk al wandelend, staand, dansend of zittend gegeten kan worden. Voorbeeld menu:

  • Ontvangst aan boord met een Bruchetta (Vegetarisch)
  • Aardperen soep met truffel (Vegetarisch)
  • Spicy Wedges met pittige saus (Vegetarisch)
  • Saté met stokbrood
  • Seizoen salade kommetje (Vegetarisch)
  • Kip piri piri
  • Gambaspies
  • (vis)

  • Toetje stoofperen met mascarpone en ijs

Als jullie andere wensen hebben dan horen we dat graag. Een (Indonesisch) buffet of een echte winterse stampotten cruise is bijvoorbeeld ook mogelijk.

live muziek bedrijfsfeest boot amsterdam

Live-muziek

Een DJ of live-band maakt uw personeelsuitje nog specialer. Wij werken samen met professionele artiesten die live muziek in verschillende stijlen kunnen verzorgen. Zoals de Braziliaanse band Reinaldo Lopes & Friends met bekende zuid amerikaanse nummers. Zij betrekken de gasten op een leuke manier bij de muziek en krijgen zeker de dansvloer vol. Of DJ Dans Anders die zich uitstekend aanpast aan de sfeer en de gasten en met lekkere swingende disco nummers jullie wel aan het dansen krijgt. Prijsindicatie vanaf €400 ex. BTW.

Wat onze klanten zeggen

Teamuitje gehad op de Independent 3 met een prachtige vaartocht, een heerlijke bbq, meer dan genoeg drank en fijne muziek. Het was fantastisch en een unieke ervaring!

Cris Ta

ABN Amro

Het was een top avond! Allemaal positieve reacties gekregen.
Mochten wij weer een bootfeestje organiseren dan kom ik zeker weer bij jullie terug.

Roy Henke

De Nederlandsche Bank

Alles verliep heel gemoedelijk, goede bediening en lekkere hapjes en drankjes. Iedereen blij. Wij met 200 man, de bemanning met zeer service gericht medewerkers. Rob en personeel, wat ons betreft hartelijk dank.

Jan Walstra

Astra Faam

Ga mee op Winter Cruise met uw collegas's!