Wil je onderstaande richtlijnen doorlezen voordat je aan boord komt bij ons?
Alvast bedankt!

COVID-19 richtlijnen voor gasten

1. Iedereen houdt 1,5 meter afstand tot andere gasten en het personeel (uitzondering hierop vormen mensen die een gezamenlijke huishouding vormen, tweetallen, kinderen tot en met 12 jaar en hulpbehoevenden met begeleiders).
2. Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt of als een huisgenoot of gezinslid koorts heeft. Rederij het IJ kan gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheid- en/of griepklachten.
3. Gasten moeten reserveren. De persoonsgegevens worden gebruikt voor de passagierslijst. Het kan voorkomen dat de GGD om persoonsgegevens vraagt in het kader van een contactonderzoek. In het belang van de volksgezondheid zal Rederij het IJ aan een dergelijk verzoek gehoor geven.
4. Gasten checken in volgens aangegeven tijdslot.
5. Gasten zitten zowel binnen als buiten aan tafel.
6. Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
7. Was je handen regelmatig en nies in je elleboog.
8. Betaal zoveel mogelijk contactloos of met pin.

Samen er op uit

Wil je je verjaardag niet zomaar voorbij laten gaan in 2020? Of wil je toch graag je team trakteren op een leuk uitje? Voor groepen van 40 tot 75 personen kunnen wij een bijzondere dag op het water verzorgen. Ervaar de persoonlijke sfeer aan boord, de gastvrijheid en geniet op een veilige manier van het samen zijn.

Wil je er even tussen uit maar niet zorgen maken over de drukte?
Dit jaar organiseren we een aantal kleine evenementen waarbij je op een veilige manier lekker kunt uitwaaien en kunt genieten op het water.