Samen
Veilig Varen

Ook in deze tijden is het fijn om je verjaardag te vieren of je team te verwennen met een uitje. En dan is het belangrijk dat dit veilig kan. Ons schip is helemaal aangepast aan de huidige covid-19 richtlijnen. Dus wil je lekker ontspannen en uitwaaien? En op een veilige manier samen genieten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Wat houden de aanpassingen in?

Reserveren

Individuele vaartochten:
Koop je tickets vooraf online. En lees de COVID-19 richtlijnen die aan boord gelden.
Besloten feesten:
De organisator stuurt de COVID-19 richtlijnen toe aan alle gasten. De organisator houdt een gastenlijst bij en overhandigt deze aan de rederij.

,

1,5 meter

Wij zorgen ervoor dat je op het schip 1,5 meter afstand kan houden (uitzondering hierop vormen mensen die een gezamenlijke huishouding vormen, tweetallen, kinderen tot en met 12 jaar en hulpbehoevenden met begeleiders). Dit betekent dat je bij het inchecken een tafel toegewezen krijgt in de boven of beneden salon. Daarnaast kun je bij mooi weer op onze buitendekken zelf een plekje uitzoeken om lekker van het zonnetje te genieten.

v

Inchecken

Van te voren ontvang je een tijdslot waarbinnen je kunt inchecken aan boord.
\

Hygiƫne

Er zijn extra hygiƫnepunten op het schip en wij maken belangrijke contactpunten extra vaak schoon. Afrekenen bij voorkeur contactloos of pinnen.

Gezondheid

Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt of als een huisgenoot of gezinslid koorts heeft. Blijf ook thuis als een huisgenoot corona heeft of als je in de afgelopen dagen in nauw contact bent geweest met iemand met corona.

Samen er op uit

Wil je je verjaardag niet zomaar voorbij laten gaan in 2021? Of wil je toch graag je team trakteren op een leuk uitje? Op basis van de 1,5 meter regel kunnen wij voor groepen tot 85 personen een bijzondere dag op het water verzorgen. Ervaar de persoonlijke sfeer aan boord, de gastvrijheid en geniet op een veilige manier van het samen zijn.

Wil je er even tussen uit maar niet zorgen maken over de drukte?
Dit jaar organiseren we een aantal kleine evenementen waarbij je op een veilige manier lekker kunt uitwaaien en kunt genieten op het water.

Vier je feest op onze boot!