Samen
Veilig Varen

Vanaf 1 juli 2020 gaan wij weer varen. Weer fijn samen genieten op het water binnen de regels van de 1,5 metersamenleving. Wij hebben zin om jullie weer te zien!

Wat houden de aanpassingen in?

Reserveren

Individuele vaartochten:
Koop je tickets vooraf online. En lees de COVID-19 richtlijnen die aan boord gelden.
Besloten feesten:
De organisator stuurt de COVID-19 richtlijnen toe aan alle gasten. De organisator houdt een gastenlijst bij en overhandigt deze aan de rederij.

,

1,5 meter

Wij zorgen ervoor dat je op het schip 1,5 meter afstand kan houden (uitzondering hierop vormen mensen die een gezamenlijke huishouding vormen, tweetallen, kinderen tot en met 12 jaar en hulpbehoevenden met begeleiders). Dit betekent dat je bij het inchecken een tafel toegewezen krijgt in de boven of beneden salon. Daarnaast kun je bij mooi weer op onze buitendekken zelf een tafel uitzoeken om lekker van het zonnetje te genieten.

v

Inchecken

Van te voren ontvang je een tijdslot waarbinnen je kunt inchecken aan boord.
$

Eénrichtingsverkeer

De route over het schip gaat één kant op zodat je op een veilige manier naar de buitendekken en de bar kunt lopen.
\

Hygiëne

Er zijn extra hygiënepunten op het schip en wij maken belangrijke contactpunten extra vaak schoon. Afrekenen bij voorkeur contactloos of pinnen.

Gezondheid

Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt of als een huisgenoot of gezinslid koorts heeft.

Samen er op uit

Wil je je verjaardag niet zomaar voorbij laten gaan in 2020? Of wil je toch graag je team trakteren op een leuk uitje? Voor groepen van 40 tot 75 personen kunnen wij een bijzondere dag op het water verzorgen. Ervaar de persoonlijke sfeer aan boord, de gastvrijheid en geniet op een veilige manier van het samen zijn.

Wil je er even tussen uit maar niet zorgen maken over de drukte?
Dit jaar organiseren we een aantal kleine evenementen waarbij je op een veilige manier lekker kunt uitwaaien en kunt genieten op het water.