uitje herfst amsterdam boot blues muziek

Dit evenement is al voorbij

Wilt u heerlijk ontspannen deze herfst in Amsterdam?
Vaar dan mee met de Herfst Blues Cruise

Stap deze herfst, op zondag 14 oktober 2018, aan boord in Amsterdam en vaar mee op deze ontspannen MiniCruise over het IJ en Markermeer. Droom lekker weg op de rauwe Blues muziek van de Blues band Damned and Dirty. Pakkende nummers met afwisselend donkere en scherpe teksten met een flinke emmer soul. Vaar mee en beleef de Herfst Blues!

  • Ontvangst met het een glaasje IJbok van Brouwerij ’t IJ
  • 3 uur heerlijk varen tijdens deze speciale herfst vaartocht vanuit Amsterdam op ons schip de Stortemelk.
  • Live-muziek van de Blues band Damned and Dirty. Maar liefst drie albums werden bekroond met een award voor “Best Dutch Blues Album” van de Dutch Blues Foundation. Iets wat geen enkele andere band in Nederland kan claimen.

Zondag 14 oktober 2018

€23,50 Volwassenen
€14,50 Kinderen 4 t/m 11 jaar

}

13.30u inschepen, 14.00u vertrek schip

Groepen vanaf 25 personen graag contact opnemen via mail of telefoon

“Wij zijn met de Mini cruise mee geweest en hebben een hele leuke middag gehad..we hebben genoten van de heerlijke wijnen, de heerlijke hapjes en de tocht over het water. Wij gaan zeker nog een keer mee met jullie op 1 van de andere tochten.”

R. Heerspring

“Wat hebben wij het heerlijk gehad op zondag 8 mei. Hartelijke en goede bediening, leuk schip en lekkere hapjes!”

M.

vaartocht pasen bierproeverij minicruise amsterdam

Cruiseschip Stortemelk: geschikt voor elk weertype!

Het schip de Stortemelk is een stijlvol cruiseschip waar u heerlijk kunt genieten van het varen en de heerlijke Blues muziek. Of de zon nu schijnt of dat er toch wat regen valt, u kunt zich fantastisch vermaken op het grote bovendek of in een van de gezellige ruime salons met uitzicht rondom.

Programma Herfst Blues Cruise

Een middag heerlijk ontspannen op het water in de Herfst van 2018. U kunt vanaf 13.30 uur inschepen in Amsterdam aan boord van ons schip de Stortemelk waar u door de Kapitein en bemanning ontvangen wordt met een glaasje IJbok van Brouwerij ’t IJ. Om 14.00 uur vertrekt het schip voor een 3 uur durende MiniCruise over het Amsterdamse IJ en het weidse Markermeer. Vanaf het schip is er een prachtig uitzicht over het water en is het fijn genieten van het varen. Ondertussen speelt de band Damned and Dirty heerlijke Blues muziek. The Damned and Dirty is een band met de voeten ferm in de rootsmuziek. Ze leggen de nadruk op pakkende nummers met afwisselend donkere en scherpe teksten in vlekkeloos Engels met een flinke emmer soul. De sound is in alle opzichten rauw en dwingend. Maar liefst drie albums werden bekroond met een award voor “Best Dutch Blues Album” van de Dutch Blues Foundation. Iets wat geen enkele andere band in Nederland kan claimen. Wat is er nou mooier dan op een zondagmiddag op het water door te brengen met alle ingrediënten om eens heerlijk te ontspannen? Proef het goede leven tijdens deze Herfst Blues Cruise!

Vaar mee met de Herfst Blues Cruise!

Bekijk onze andere MiniCruises

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.