Boot Huren Amsterdam met buitenbar

Boot Huren Amsterdam

Huur een schip met karakter voor groepen van 75 tot 350 personen

Een boot huren in Amsterdam of Zaandam is eigenlijk altijd leuk. En dat geldt voor alle gelegenheden. Want of je nu een boot wilt huren voor een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, verjaardag, kerstborrel of bruiloft, het is altijd heerlijk om samen met vrienden, familie en collega’s uit te waaien. Bij Rederij het IJ huur je een boot in de omgeving van Amsterdam en Zaandam voor groepen van 75 tot 350 personen.

Terwijl je gezellig staat te kletsen met een drankje in de hand, heb je fantastisch uitzicht over het water. Want de Stortemelk heeft prachtige buitendekken waar je heerlijk kunt onthaasten en genieten van het varen. Maar ook vanuit de gezellige (en in de winter warme) binnensalons heb je rondom uitzicht.

En wil je tijdens het varen ook dansen? Of genieten van een lekkere BBQ? Het kan allemaal bij Rederij het IJ!

Dus wil je een boot huren in de omgeving Amsterdam? Geef dan je wensen door en wij maken een offerte op maat.

En ja, aangezien we een varende locatie zijn kunnen we uiteraard ook naar een andere plaats komen (zolang er maar water is). Zo hebben we al bedrijfsfeesten, verenigingsdagen en familie uitjes aan boord gehad waarvoor we naar Hoorn, Huizen, Harlingen, Enkhuizen, Muiden, Rotterdam, Lelystad, IJmuiden en Haarlem zijn gevaren. Neem contact met ons op als je een boot wilt huren in een andere plaats dan Amsterdam of Zaandam.

Overdekte boot huren

Omdat je in Nederland nooit zeker bent van het weer is de Stortemelk geschikt voor alle weersomstandigheden.

Als de zon schijnt geniet je heerlijk op de buitendekken. En als het regent feest je gewoon verder in de overdekte salons, die in de winter ook nog lekker verwarmd zijn.

Dus laat je niet afschrikken door buienradar of (onjuist voorspellende) weermannen. Want zolang jullie er wat van maken word je uitje of feest altijd een succes.

Boot huren Stortemelk Amsterdam

Capaciteit boot huren: 75 tot 350 personen

Zittend diner: tot 150 personen
Walking dinner of buffet: tot 250 personen
Borrel of feest: tot 350 personen
Transfer: tot 350 personen

Faciliteiten schip

Twee bars met tapinstallatie
Meerdere grote buitendekken
Professionele keuken
Meerdere dames en herentoiletten
Invalidentoilet
Muziekinstallatie en microfoon
Rolstoeltoegankelijk
Verwarming

Wat zeggen onze klanten?

AANRADER! Een gezellig huiselijk schip met een fantastische crew. Tot in de puntjes verzorgd met aankleding, eten en crew. Alle 150 bezoekers hebben zich uitstekend vermaakt. Omdat we twee binnensalons in gebruik hadden, konden we op één dek los met dansen en konden op het andere dek rustigere activiteiten gedaan worden. Het met lampjes versierde bovendek nodigde ondanks het winterweer uit om ook daar tijd door te brengen.
Akros

25 jarig bestaan

Het gehele team van het schip Stortemelk heeft ons bedrijf, 200 collega´s uit Duitsland, een onvergetelijke dag bezorgd. Hoewel het weer helaas regenachtig was, heeft de sfeer op de boot alles goed gemaakt. De persoonlijke en vriendelijke houding van alle personeel gaf ons het gevoel van welkom zijn, en die sfeer heerste op alle drie dekken. Heerlijke hapjes en lunch in overvloed, prima service en aan het eind van de vaart een prachtige „landing“ bij het Muiderslot.
We hebben de flexibiliteit in de voorbereidingen zeer gewaardeerd, en alle gewenste programmawijzigingen zijn moeiteloos doorgevoerd. Namens alle collega’s: herzlichen dank!
BPD Immobilienentwicklung GmbH

Bedrijfsuitje in Nederland

Waarom een boot huren bij Rederij het IJ?

Ten eerste omdat de Stortemelk een prachtig schip is met geweldige buitenruimtes waar je ook met een grote groep terecht kunt. Ten tweede houden wij van informeel, een persoonlijke benadering en een fijne ontspannen sfeer aan boord. Dus als jij daar ook van houdt, ben jij bij ons aan het goede adres.

Verder zijn wij een kleine rederij en daardoor flexibel. Ook zullen we je nooit iets voorschotelen dat we zelf niet lekker of leuk vinden. Daarom kijken we samen met jou naar jullie wensen en zorgen we voor een goede en kwalitatieve invulling.

Uiteindelijk is ons doel dat jullie een ontspannen tijd aan boord hebben. En dat geldt dus niet alleen voor jouw gasten maar ook voor jou als organisator.

Kortom, wil je samen met je collega’s, vrienden en familie genieten van een ontspannen tijd op het water en geen zorgen maken over het organiseren ervan? Huur dan je boot bij Rederij het IJ en geniet!

Wat kost een boot huren met schipper?

De prijs voor een boot huren met schipper is natuurlijk afhankelijk van je wensen. De basis voor drie uur varen inclusief onbeperkt drankjes is € 32,50 per persoon (excl. BTW) voor een groep van 125 personen. Wil je een uur langer? Dan betaal je € 9,00 per persoon extra (excl. BTW).

De prijs is altijd inclusief schipper, bemanning en drankjes. Verder ligt het eraan wat je nog meer wil. Wil je een BBQ, walking dinner, borrelhapjes? Wil je een DJ, live bandje of een uitstapje op Forteiland Pampus?

We horen graag je ideeën (en je budget) en dan maken we een offerte op maat. Daarbij zorgen we ervoor dat je van te voren duidelijk weet wat de prijs is en zijn er geen onverwachte kosten achteraf.

Wat zijn de opstaplocaties?

Als je bij ons een boot huurt kun je kiezen tussen onze vaste opstaplocaties in Amsterdam en Zaandam.
In Amsterdam is onze vaste opstaplocatie Steiger 14 achter het Amsterdam Centraal Station. Deze opstaplocatie is makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer en auto’s kunnen voordelig parkeren in het Parking Centrum Oosterdok. Ook touringcars kunnen op 5 minuten loopafstand de gasten afzetten.
In Zaandam is de Burchtkade of de steiger bij het Zaantheater de vaste opstaplocatie.
Wil je bij een andere locatie opstappen (denk er wel aan dat we niet in de grachten kunnen)? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kan ik ook een arrangement boeken?

Soms is het fijn om een all-in arrangement te boeken. Bijvoorbeeld als je een bedrijfsuitje of verenigingsdag organiseert. Of als je verantwoordelijk bent voor het jaarlijkse familie uitje. Er zijn verschillende arrangementen waaruit je kunt kiezen, zoals het arrangement voor Pampus, de BBQ boot of Ontdek het IJ. Heb je zelf een ander idee? Laat het ons weten en dan maken we een arrangement op maat.

Boot huren voor transfer van A naar B

Je hebt van die locaties die alleen per schip te bereiken zijn, zoals Forteiland Pampus of Forteiland IJmuiden. Daarnaast heb je locaties die zo mooi aan het water gelegen zijn, dat het brengen van gasten per boot de ervaring nog bijzonderder maakt.
Ook kan je de overtocht zelf nóg leuker maken door bijvoorbeeld de gasten aan boord te ontvangen met prosecco, een oestermannetje of accordeonist. Zoek je één of meerdere boten om gasten te brengen? Dan kun je bij ons informatie opvragen. We denken graag met je mee over de tijdschema’s en welke schepen geschikt zijn.

Huur onze boot voor jouw geweldige feest of uitje!

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een antwoord van ons. Of bel ons direct op 020 – 341 73 96

MELD JE AAN...