Boot Huren Amsterdam

Wil je een grote privé boot huren voor meer dan 100 personen in de omgeving van Amsterdam en Zaandam? Dan zit je bij ons helemaal goed. Huur ons schip Stortemelk en wij zorgen voor een onvergetelijke tijd op het water!

Grote groepen

Voor groepen van 75 tot 350 personen

Met catering

Natuurlijk is het bij ons ook mogelijk om een boot te huren met eten. Een zomerse BBQ, een paar lekkere borrelhapjes of een uitgebreide walking dinner. Alles is mogelijk!

Opstaplocatie Amsterdam of Zaandam

Onze vaste opstaplocaties zijn Amsterdam en Zaandam. Maar aangezien we een varende locatie zijn kunnen we uiteraard ook naar een andere plaats komen (zolang er maar water is).

Vanaf 32,50 p.p. ex. BTW

Inclusief 3 uur varen en onbeperkt drankjes. De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een prijs op maat.

Het Schip Stortemelk Huren

Varen is altijd een mooie belevenis en zeker op dit klassieke schip! Want de Stortemelk is hét schip in Amsterdam, Zaandam om te huren voor een fantastisch feest, uitje of evenement. Dus ben je op zoek naar een grote privé boot voor een groep van 75 tot 350 personen? Bekijk dan onze video en zie hoe jullie zullen genieten op ons schip!

Capaciteit

De Stortemelk is een grote boot die je kunt huren voor groepen van 75 tot 350 personen
Borrel of feest: tot 350 personen
(BBQ) Buffet of Walking dinner: tot 250 personen
Transfer: tot 350 personen

Faciliteiten schip

Twee bars met tapinstallatie
Meerdere grote buitendekken
Professionele keuken
Meerdere dames en herentoiletten
Muziekinstallatie en microfoon
Verwarming

360 ˚ fotos

Klik op de foto

Bovendek
Bovendek schip Stortemelk huren Amsterdam
Beneden salon
Benedensalon schip Stortemelk huren Amsterdam
Bovensalon schip Stortemelk huren Amsterdam
Boven salon
Achterdek schip Stortemelk huren Amsterdam
Achterdek

Wat zeggen onze klanten?

AANRADER! Een gezellig huiselijk schip met een fantastische crew. Tot in de puntjes verzorgd met aankleding, eten en crew. Alle 150 bezoekers hebben zich uitstekend vermaakt. Omdat we twee binnensalons in gebruik hadden, konden we op één dek los met dansen en konden op het andere dek rustigere activiteiten gedaan worden. Het met lampjes versierde bovendek nodigde ondanks het winterweer uit om ook daar tijd door te brengen.
Akros

25 jarig bestaan

We hebben een fantastische dag op de boot gehad. Een grote boot maar een kleinschalige, persoonlijke aanpak! Uitermate vriendelijk personeel die goed met je meedenken en de dag tot een succes brengen. Een prachtige tocht met als kers op de taart het zwemmen voor Durgerdam! Heerlijke hapjes en drankjes. Goed verzorgd en alles is in goed overleg gegaan. Een absolute aanrader!
Montessori Lyceum Amsterdam

Teamuitje

Het gehele team van het schip Stortemelk heeft ons bedrijf, 200 collega´s uit Duitsland, een onvergetelijke dag bezorgd. Hoewel het weer helaas regenachtig was, heeft de sfeer op de boot alles goed gemaakt. De persoonlijke en vriendelijke houding van alle personeel gaf ons het gevoel van welkom zijn, en die sfeer heerste op alle drie dekken. Heerlijke hapjes en lunch in overvloed, prima service en aan het eind van de vaart een prachtige „landing“ bij het Muiderslot.
We hebben de flexibiliteit in de voorbereidingen zeer gewaardeerd, en alle gewenste programmawijzigingen zijn moeiteloos doorgevoerd. Namens alle collega’s: herzlichen dank!
BPD Immobilienentwicklung GmbH

Bedrijfsuitje in Nederland

Een Overdekte Boot Huren in Amsterdam, Zaandam

Omdat je in Nederland nooit zeker bent van het weer, is een overdekte boot huren in omgeving Amsterdam, Zaandam wel zo fijn. Maar tegelijkertijd wil je met mooi weer ook kunnen genieten van de buitenlucht en het zonnetje. En daarom is het schip Stortemelk zo ideaal om te huren.

Want de Stortemelk is een overdekt schip met geweldige buitendekken. En dus is het schip geschikt voor alle weersomstandigheden. Want als de zon schijnt geniet je heerlijk op de buitendekken. Maar als het regent feest je gewoon verder in de overdekte salons (die in de winter ook nog lekker verwarmd zijn).

Laat je daarom niet afschrikken door buienradar of (onjuist voorspellende) weermannen. Want op ons overdekte schip word je uitje of feest altijd een succes!

Waarom een Boot Huren bij Rederij het IJ Amsterdam?

Ten eerste omdat de Stortemelk een prachtig schip is met geweldige buitenruimtes, die je voor een grote groep kunt huren. Ten tweede houden wij van informeel, een persoonlijke benadering en een fijne ontspannen sfeer aan boord. Dus als jij daar ook van houdt, ben jij bij ons aan het goede adres.

Verder zijn wij een kleine rederij en daardoor flexibel. Ook zullen we je nooit iets voorschotelen dat we zelf niet lekker of leuk vinden. Daarom kijken we samen met jou naar jullie wensen en zorgen we voor een goede en kwalitatieve invulling.

Uiteindelijk is ons doel dat jullie een ontspannen tijd aan boord hebben. En dat geldt dus niet alleen voor jouw gasten maar ook voor jou als organisator.

Kortom, wil je samen met je collega’s, vrienden en familie genieten van een ontspannen tijd op het water en geen zorgen maken over het organiseren ervan? Huur dan je boot bij Rederij het IJ en geniet!

Wat kost een Grote Boot Huren in omgeving Amsterdam?

De prijs voor een boot huren is natuurlijk afhankelijk van je wensen en je groepsgrootte. De vanaf prijs voor drie uur varen inclusief onbeperkt drankjes is € 32,50 per persoon (excl. BTW). Wil je een uur langer? Dan betaal je € 9,50 per persoon extra (excl. BTW, inclusief drankjes).

De prijs is altijd inclusief nautische bemanning, horecapersoneel, haven- en kadegeld en drankjes. Dus geen extra kosten achteraf op je factuur. Verder ligt het eraan wat je nog meer wil. Wil je er een BBQ, walking dinner of borrelhapje bij? Of wil je een DJ, live band of bezoek aan het Muiderslot Kasteel tijdens je uitje?

We horen graag je ideeën (en je budget) en dan maken we een vrijblijvende offerte op maat.

Wat zijn de Opstaplocaties als je ons schip huurt?

overzichtskaart opstaplocaties boot huren amsterdam, zaandam bij rederij het ijAls je bij ons een boot huurt kun je kiezen tussen onze vaste opstaplocaties in Amsterdam en Zaandam.

In Amsterdam is onze vaste opstaplocatie Steiger 14 achter het Amsterdam Centraal Station (1). Deze opstaplocatie is makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer en auto’s kunnen voordelig parkeren in het Parking Centrum Oosterdok. Ook touringcars kunnen op 5 minuten loopafstand de gasten afzetten.

Iets oostelijker in Amsterdam kunnen we aanleggen in de Zouthaven bij het Muziekgebouw aan het IJ (2). En iets meer naar het westen kun je opstappen bij de Danzigerkade (3). In Amsterdam-Noord kun je vanaf het EYE filmmuseum of de Tolhuistuin de gratis veerpont pakken naar de overkant en ben je binnen 5 minuten bij Steiger 14. Verder is in Amsterdam-Noord de NDSM-werf (4) een opstapmogelijkheid.

In Zaandam kun je opstappen bij de Burchtkade of de steiger bij het Zaantheater (5). Maar ook het HEMbrugterrein (6) is een goede opstaplocatie in Zaandam waar je makkelijk met de auto kunt komen.

En ja… aangezien we een varende locatie zijn kunnen we uiteraard ook naar een andere plaats komen (zolang er maar water is). Zo hebben we al bedrijfsfeesten, verenigingsdagen en familie uitjes aan boord gehad waarvoor we naar Hoorn, Huizen, Harlingen, Enkhuizen, Muiden, Lelystad, IJmuiden en Haarlem zijn gevaren. Doordat we dan wat verder moeten varen zijn hier uiteraard wel extra kosten aan verbonden.

Kan ik ook een Arrangement Boeken als ik een Boot bij jullie Huur?

Soms is het fijn om een all-in arrangement te boeken. Bijvoorbeeld als je een bedrijfsuitje of verenigingsdag organiseert met eten en/of activiteit. Er zijn verschillende arrangementen waaruit je kunt kiezen, zoals het arrangement voor Pampus, de BBQ boot of Ontdek het IJ. Heb je zelf een ander idee? Laat het ons weten en dan maken we een arrangement op maat.

Boot Huren voor Transfer van A naar B

Je hebt van die locaties die alleen per schip te bereiken zijn, zoals Forteiland Pampus of Forteiland IJmuiden. Daarnaast heb je locaties die zo mooi aan het water gelegen zijn, dat het brengen van gasten per boot de ervaring nog bijzonderder maakt. Zoals bijvoorbeeld het HEMbrugterrein in Zaandam.
Ook kan je de overtocht zelf nóg leuker maken door bijvoorbeeld de gasten aan boord te ontvangen met prosecco, een oestermannetje of accordeonist. Zoek je één of meerdere boten voor een transfer? Dan kun je bij ons informatie opvragen. We denken graag met je mee over de tijdschema’s en welke schepen geschikt zijn.

Huur onze boot voor jouw feest of uitje!

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een antwoord van ons. Of bel ons direct op 020 – 341 73 96