eten tijdens uitjes op onze boot

Lekker eten en drinken op onze boot

Varen en eten is een mooie combinatie voor een geslaagd uitje

Heerlijk een paar uur varen met collega’s, vrienden en familie is sowieso al fijn. Net als lekker dansen op de golven. En dan ook nog wat eten erbij maakt het uitje helemaal compleet. Wat je wilt eten kan verschillen van een paar lekkere borrelhapjes tijdens je feest tot een uitgebreide walking dinner. Maar ook een zomerse BBQ, een uitgebreid buffet of in de winter een oer-hollands stampottenbuffet is allemaal mogelijk. Waarbij zowel vleesliefhebbers als vegetariërs bij ons terecht kunnen voor lekker eten. Ook werken wij samen met een aantal goede cateraars. Dus het enige wat wij vragen is om je wensen (en budget) aan ons door te geven en wij doen een lekker voorstel!

Boot huren inclusief drankjes

Een boot huren bij ons is altijd inclusief drankjes. Want een uitje of feest zonder wat te drinken is wel erg ongezellig. En omdat we het ook na het uitje of feest gezellig willen houden, bieden wij altijd afkoop drankjes aan. Hierdoor weet je van te voren precies hoeveel het gaat kosten en zijn er geen verrassingen achteraf. En tijdens het uitje of feest kan iedereen lekker drankjes bestellen zonder op de centen te hoeven letten. Afkoop drankjes (onbeperkt bier, fris, wijn, koffie en thee) regel je voor 6,54 per persoon per uur (excl. BTW). Als je daarnaast ook sterke drank wil of misschien wel lekkere speciaal biertjes van Brouwerij ’t IJ (uiteraard) dan is dat in overleg natuurlijk mogelijk.

eten tijdens je uitje amsterdam
fruitsalade tijdens een boot uitje

Capaciteit eten: 75 tot 350 personen

Borrelhapjes: tot 350 personen
BBQ of Buffet: tot 250 personen
Walking dinner: tot 250 personen
Vanwege de combinatie van zowel grote binnen- als buitenruimtes van ons schip zijn we erg flexibel in de stijl van het eten dat we aanbieden. Zoals een lekkere zomerse BBQ op de buitendekken, een (winter) buffet of een walking dinner, waarbij iedereen zelf kan weten waar hij of zij staat, zit of danst terwijl het eten geserveerd wordt.

Wat zeggen onze klanten?

We hebben een erg mooie tocht gemaakt over het ij waarbij tevens een overheerlijke bbq geserveerd werd. De bemanning was erg behulpzaam, super vriendelijk en gezellig. Absoluut een aanrader mocht je een leuke locatie zoeken voor een bijzonder feest.
Rob & Bianca

verjaardag

Heerlijke wijnen en hapjes gekregen het was het allemaal waard. Top crew alles voor de klant zo gezegd. Kapitein is een waardig man die constant toeziet en mee werkt aan het voldoen van klant verwachting.
Rozenhart

Uitje moederdag

Wat kan je dan allemaal eten tijdens je uitje?

Bij ons krijg je lekker eten. Geen tierelantijntjes maar ook geen voorverpakte huzarensalade. Want het eten wordt vers aan boord bereid van goede producten. En dat kan zowel vlees, vis of groente zijn. Ja en wat krijg je dan? Dat hangt helemaal af van jouw wensen! Nadat we van jou gehoord hebben wat je wil (en wat je budget is), krijg je van ons een voorstel dat we nog samen kunnen aanpassen. Maar in ieder geval kan je wel alvast bedenken wat voor stijl je graag zou willen? Want wil je gewoon wat lekkere borrelhapjes tijdens je feest? Of wil je graag een zomerse BBQ op het buitendek? Of wat dacht je van een walking dinner waarbij iedereen kan blijven rondlopen of dansen terwijl de verschillende gerechten zo geserveerd worden dat je deze al staand of dansend kan eten. Maar ook een zittend diner of lunch aan lange tafels (of kleine als je liever in kleine groepjes zit) is mogelijk. Kortom wij zijn flexibel en willen jullie graag lekker laten eten.

Foodbook 2024

Wil je alvast een idee krijgen wat je allemaal aan boord kunt eten?
Laat dan je e-mailadres achter en ontvang ons Foodbook 2024.

Kunnen we ook vegetarisch eten tijdens ons uitje?

Vegetarisch eten is een belangrijk onderdeel van ons aanbod aan eten. Ons streven is om steeds meer hapjes of gerechten vegetarisch aan te bieden die echte vleeseters ook lekker vinden. Aangezien het aantal vegetariërs op een feestje steeds groter wordt, kunnen jullie op deze manier allemaal hetzelfde eten. Het is namelijk al vaak voorgekomen dat de niet-vegetariërs ook graag het vegetarische hapje wilden! En hoewel we heus wel eens een vegetarische bitterbal voorschotelen werken we zo min mogelijk met vleesvervangers. We maken gewoon lekkere verse eigen hapjes van groente. Omdat we zelf ook zoveel mogelijk vegetarisch eten maar ook van een lekkere saté houden is een combinatie uiteraard ook altijd mogelijk. Ook hierbij geldt dus dat we graag van jou horen wat je wensen zijn!

Zijn er mensen met een allergie?

Graag horen we van te voren als er mensen zijn met een allergie. Want tijdens het varen zelf kunnen wij niets meer regelen. Dus vraag aan je gasten of er mensen zijn met een pinda-, gluten-, lactose- of andere allergie en geef het van te voren aan ons door.

Organiseer je bootuitje met lekker eten en drinken!
Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een antwoord van ons. Of bel ons direct op 020 – 341 73 96

Weet je al wat je wilt eten? (meerdere opties mogelijk)