banner pasen uitje amsterdam 2022 rock concert
Maandag 18 april 2022
}
13.30u – 18.00u
Early Birds: 15 eu p.p.
Prijs: 22,50 eu p.p.
Opstapplaats: Zouthaven
Piet Heinkade 3, onder het Bimhuis. Routebeschrijving

Tickets kopen

Als door nieuwe corona maatregelen het evenement niet door kan gaan wordt het aanschafbedrag teruggestort.

rock concert pasen amsterdam boot

Wat te doen met Pasen in Amsterdam? Rock the Boat!

Kom met Pasen lekker rocken op het Amsterdamse IJ. Afgelopen november ging het dak eraf met classic rock band ‘Hairy Zack & his Trunk Like Members’. En dat gaan we natuurlijk herhalen! En wel op onze eerste vaardag van het nieuwe seizoen: maandag 18 april, tweede paasdag.

Dus heb je zin in een ontspannen en swingend uitje met Pasen in Amsterdam? Dan ben je vanaf 13.30u welkom aan boord van de Stortemelk. Voor het echte paasgevoel ontvang je bij binnenkomst een kruidig PaasIJtje van Brouwerij ’t IJ. Waarna we om 14.00u vertrekken richting Oranje Sluizen om het weidse Markermeer op te varen. Zodra we het ruime sop zijn op gevaren, gaat de band (en het publiek..) helemaal los met klassiekers uit de jaren ’70 en ’80. Kortom een middag met lekkere muziek, biertje in de hand en een ontspannen vaartocht. Wat wil je nog meer met Pasen? Vaar dus mee met deze Rock editie van Stortemelk Live.

Stortemelk Live: Paas Rock op 't IJ

Vraag je je af wat je gaat doen met Pasen in Amsterdam? Heb je geen zin in een traditionele paasbrunch als uitje op tweede paasdag? Vaar dan mee en geniet van de rock band Hairy Zack & his Trunk Like Members. Zij zorgen voor een spetterend rock concert met lekkere rock klassiekers uit de jaren ’70 en ’80. Een kleine greep uit de nummers die ze vaak spelen zijn: Saturday Night, Last dance with Mary Jane, Nutbush city limits, Sweet home Alabama, Sympathy for the devil, Boys of summer, Radar love en ga zo maar door. En ondertussen vaar je over het Amsterdamse IJ via de Oranje Sluizen het Markermeer op. Terwijl je vanaf het schip een prachtig uitzicht hebt over het weidse Markermeer, vaar je o.a. langs Vuurtoreneiland, Forteiland Pampus en Kasteel Muiderslot. Ondertussen gaat iedereen helemaal los op de heerlijke klassieke rock nummers. Wat is er nou mooier dan op tweede paasdag op het water te zijn met alle ingrediënten om eens heerlijk te ontspannen? Dus stap aan boord met Pasen en geniet!

rock concert pasen amsterdam

Sweet home Alabama

met Hairy Zack and his Trunk Like Members

rock concert pasen amsterdam
uitje pasen rock amsterdam

Wat zeggen onze klanten?

Ik heb een geweldige dag op het water gehad. Mijn dank gaat uit naar de kapitein en de speciale crew: zeer gastvrij en klantgericht! Alle lof.
Elvira Zimmer

We hebben echt een top dag gehad, en voor mij was dat de tweede super ervaring met jullie! Op naar de volgende.
Inge Broekx

Superuitje! Wat hebben wij het heerlijk gehad. Hartelijke en goede bediening, leuk schip en mooi weer!
M.

vaartocht pasen bierproeverij minicruise amsterdam

Het schip Stortemelk: geschikt voor elk weertype!

Het schip de Stortemelk is een stoer schip waar je heerlijk kunt genieten van het varen en de live muziek. Het schip heeft een volledig uitgeruste bar waar je terecht kunt voor een lekker biertje van de tap of de speciaal biertjes van Brouwerij ’t IJ (of natuurlijk frisdrank of wijn). Of de zon nu schijnt of dat er toch wat regen valt, je kunt lekker rocken op de grote buitendekken of in de ruime salons met uitzicht rondom.

Vaar mee en Rock the Boat!

MELD JE AAN...