Paas Rock op 't IJ

Tweede Paasdag 2025
Maandag 21 april 2025 (Tweede Paasdag)
}
13.30u – 18.00u
Early Birds: 18,50 eu p.p.
Prijs: 23,50 eu p.p.
live muziek evenement stortemelk

Wat te doen met Pasen in Amsterdam? Rock the Boat!

Ook in 2025 starten we het seizoen met een knallend Paas Rock op ’t IJ op maandag 21 april. We verwachten net als voorgaande jaren dat het dak er weer af gaat met classic rock band ‘Hairy Zack & his Trunk Like Members’ op Tweede Paasdag.

Dus vraag je je af wat je kan doen met Pasen 2025 in Amsterdam en heb je zin in een ontspannen en swingend uitje? Dan ben je vanaf 13.30u welkom aan boord van de Stortemelk. Voor het echte paasgevoel ontvang je bij binnenkomst een kruidig PaasIJtje van Brouwerij ’t IJ. Waarna we om 14.00u vertrekken richting Oranje Sluizen om het weidse Markermeer op te varen. Zodra we het ruime sop zijn op gevaren, gaat de band (en het publiek..) helemaal los met klassiekers uit de jaren ’70 en ’80. Wat wil je nog meer met Pasen? Kom dus lekker rocken op het Amsterdamse IJ!

Stortemelk Live: Paas Rock op 't IJ

Vraag je je af wat je gaat doen met Pasen in Amsterdam? Heb je geen zin in een traditionele paasbrunch als uitje op tweede paasdag? Vaar dan mee en geniet van de rock band Hairy Zack & his Trunk Like Members. Zij zorgen voor een spetterend rock concert met lekkere rock klassiekers uit de jaren ’70 en ’80. Een kleine greep uit de nummers die ze vaak spelen zijn: Saturday Night, Last dance with Mary Jane, Nutbush city limits, Sweet home Alabama, Sympathy for the devil, Boys of summer, Radar love en ga zo maar door. En ondertussen vaar je over het Amsterdamse IJ via de Oranje Sluizen het Markermeer op. Terwijl je vanaf het schip een prachtig uitzicht hebt over het weidse Markermeer, vaar je o.a. langs Vuurtoreneiland, Forteiland Pampus en Kasteel Muiderslot. Ondertussen gaat iedereen helemaal los op de heerlijke klassieke rock nummers. Wat is er nou mooier dan op tweede paasdag op het water te zijn met alle ingrediënten om eens heerlijk te ontspannen? Dus stap aan boord met Pasen en geniet!

rock concert pasen amsterdam
rock concert pasen amsterdam
uitje pasen rock amsterdam

Wat zeggen onze klanten?

Ik heb een geweldige dag op het water gehad. Mijn dank gaat uit naar de kapitein en de speciale crew: zeer gastvrij en klantgericht! Alle lof.
Elvira Zimmer

We hebben echt een top dag gehad, en voor mij was dat de tweede super ervaring met jullie! Op naar de volgende.
Inge Broekx

Superuitje! Wat hebben wij het heerlijk gehad. Hartelijke en goede bediening, leuk schip en mooi weer!
M.

vaartocht pasen bierproeverij minicruise amsterdam

Het schip Stortemelk: geschikt voor elk weertype!

Het schip de Stortemelk is een stoer schip waar je heerlijk kunt genieten van het varen en de live muziek. Het schip heeft een volledig uitgeruste bar waar je terecht kunt voor een lekker biertje van de tap of de speciaal biertjes van Brouwerij ’t IJ (of natuurlijk frisdrank of wijn). Of de zon nu schijnt of dat er toch wat regen valt, je kunt heerlijk genieten op de grote buitendekken of in de ruime salons met uitzicht rondom.

Vaar mee en Rock the Boat!