Neem contact op met Rederij het IJ

Ben jij op zoek naar een karaktervol schip met grote buitenruimtes? Organiseer je een feest, uitje of bruiloft voor een groep van 75 tot maximaal 350 personen? En wil je een ongedwongen, informele sfeer? Neem dan contact met ons op! Binnen 24 uur ontvang je een antwoord van ons.

10 + 7 =

Contact met Rederij het IJ Amsterdam

Bel ons

020 – 341 73 96

Thuishaven

Sluispolderweg t/o 13b, Zaandam
Kom gerust langs voor een drankje om het schip te bekijken!

Wat zeggen onze klanten?

Het was een top avond! Allemaal positieve reacties gekregen. Mochten wij weer een bootfeestje organiseren dan kom ik zeker weer bij jullie terug.
Roy Hencke

De Nederlandsche Bank

Teamuitje gehad met een prachtige vaartocht, een heerlijke bbq, meer dan genoeg drank en fijne muziek. Het was fantastisch en een unieke ervaring!
Cris Ta

ABN Amro

Jullie hartelijke ontvangst, de prima BBQ , de mooie tocht naar Pampus, de heerlijke salades, het was allemaal TOP!!
Niets was jullie teveel of te lastig, we konden heerlijk onze gang gaan aan boord, het voelde als een warm bad. De warmte en jullie soepele opstelling hebben wij zeer gewaardeerd.
.
Henk Broekman

Wijngenootschap `t Paaltje

Top locatie, top crew, top sfeer, helemaal super voor ons 25 jarig bestaan van AKROS. Wat een super avond hebben wij gehad! Gaan wij niet snel vergeten.
Mirka Naviglio

Akros Amsterdam

Samenwerking en algemene gegevens

Rederij het IJ heeft een samenwerking met Rederij Roer om (individuele) boottochten aan te bieden op het schip de Stortemelk. Hiernaast vind je van zowel Rederij het IJ als Rederij Roer de algemene bedrijfsgegevens.
Rederij het IJ
kvk 34226510 BTW NL001983901B45
Rederij Roer B.V.
kvk 62979736 BTW NL855038391B01
Of laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug voor meer informatie!

Vier je feest op onze boot!