groepsuitjes boot amsterdam muiderslot

Groepsuitjes omgeving Amsterdam

Een groepsuitje op het water is altijd genieten!

voor groepen van 75 tot 350 personen

Organiseer je een groepsuitje in de omgeving van Amsterdam, Zaandam? Bij ons vind je compleet verzorgde groepsactiviteiten voor groepen van 75 tot 350 personen. Zo kun je als bootuitje kiezen voor het arrangement ‘Ga voor Pampus‘. Of vaar je naar het ‘Kasteel Muiderslot‘. Ook altijd een succes is om de BBQ boot te huren voor je uitje. Terwijl wij alles regelen, geniet jij samen met je collega’s, vrienden of familie heerlijk op het water. En heb je zelf al allerlei ideeën voor een groepsuitje? Dan kun je ook altijd voor een paar uur onze boot huren en een eigen programma samenstellen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en geniet van een onvergetelijk uitje.

Waarom is een groepsuitje op een boot zo leuk?

Een groepsuitje op een boot is zo leuk omdat varen zo leuk is! Dat is uiteraard wat wij vinden en gelukkig onze gasten ook. Varen ontspant namelijk en werkt zeker ook onthaastend. Want op een boot moet je namelijk geen haast hebben als je vaart over het Amsterdamse IJ, het Markermeer, de Zaan of waar dan ook. Ondertussen genieten jullie van het uitzicht over het water en van de omgeving. Tegelijkertijd hoeven jullie niet stil te zitten op onze boot. Het schip is namelijk groot genoeg om ook een leuk programma aan boord te organiseren. Zoals een quiz, een live-band, een accordeonist met meezingnummers of een gids die allemaal leuke weetjes vertelt over de bezienswaardigheden langs het water.

groepsuitje bierproeverij boot
groepsuitje boot amsterdam pampus
Of wat dacht je ervan om naar een bijzondere bestemming te varen? Bijvoorbeeld naar Forteiland Pampus of het Kasteel Muiderslot? En terwijl je vaart kunnen wij eten en drinken regelen voor groepen tot 350 personen. Oftewel.. alle ingrediënten voor een geslaagd groepsuitje op één locatie! Als organisator hoef je dus maar met één bedrijf alles te regelen. Op die manier hoef jij je geen zorgen te maken of alles op elkaar aansluit en de logistiek daarvoor te regelen. Daardoor kan jij ook lekker genieten van een onvergetelijk groepsuitje op het water in de omgeving van Amsterdam en Zaandam!

Wat zeggen onze klanten?

Het gehele team van het schip Stortemelk heeft ons bedrijf, 200 collega´s uit Duitsland, een onvergetelijke dag bezorgd. Hoewel het weer helaas regenachtig was, heeft de sfeer op de boot alles goed gemaakt. De persoonlijke en vriendelijke houding van alle personeel gaf ons het gevoel van welkom zijn, en die sfeer heerste op alle drie dekken. Heerlijke hapjes en lunch in overvloed, prima service en aan het eind van de vaart een prachtige „landing“ bij het Muiderslot. We hebben de flexibiliteit in de voorbereidingen zeer gewaardeerd, en alle gewenste programmawijzigingen zijn moeiteloos doorgevoerd.
Namens alle collega’s: herzlichen dank!
Han Joosten

BPD Immobilienentwicklung GmbH

Jullie hartelijke ontvangst, de prima BBQ , de mooie tocht naar Pampus, de heerlijke salades, het was allemaal TOP!! Niets was jullie teveel of te lastig, we konden heerlijk onze gang gaan aan boord, het voelde als een warm bad. De warmte en jullie soepele opstelling hebben wij zeer gewaardeerd.
Henk Broekman

Wijngenootschap 't Paaltje

AANRADER! Een gezellig huiselijk schip met een fantastische crew. Tot in de puntjes verzorgd met aankleding, eten en crew. Alle 150 bezoekers hebben zich uitstekend vermaakt. Omdat we twee binnensalons in gebruik hadden, konden we op één dek los met dansen en konden op het andere dek rustigere activiteiten gedaan worden. Het met lampjes versierde bovendek nodigde ondanks het winterweer uit om ook daar tijd door te brengen.
Hester Palmen

AKROS Amsterdam

borrel boot amsterdam

Groepsuitje 'Borrelen op 't IJ'

Ben je op zoek naar een ongedwongen en ontspannen uitje? Kom dan lekker borrelen op het water! Terwijl je langs de skyline van het Amsterdamse IJ vaart, sta je met je collega’s en vrienden met een borrel in je hand op het grote bovendek te genieten van het zonnetje. Ook bij minder mooi weer borrel je gezellig in een van de sfeervolle binnenruimtes van het schip. En wil je live-muziek bij de borrel? Of lekker het weidse Markermeer op varen? Ook dat kan geregeld worden. Neem contact met ons op en we regelen een ontspannen uitje voor jullie.

Tijd: 3 uur
Prijs: 39,50 p.p. ex. BTW (o.b.v. 125 personen)
Inclusief: Onbeperkt Hollandse bar, 3 uur boottocht, zoutjes en olijven op tafel.
Opties: Extra vaaruur (€ 9,50 p.p. inclusief drankjes), uitgebreide borrelhapjes, live-muziek of DJ

Groepsuitje 'BBQ Boot'

Wat is er nou mooier dan lekker te varen terwijl de BBQ aanstaat op het buitendek? Oftewel heerlijk ontspannen met lekkere vers bereide hapjes van de grill. “De beste saté die ik ooit geproefd heb” krijgen we altijd te horen. En daar doen we het voor!
En wil je vegetarische BBQ gerechten? Ook geen probleem. En dan niet van die platte vleesvervangers uit de supermarkt, maar verse groente gerechten of een speciale zeewierburger. Dus vraag een offerte aan en proef het goede leven aan boord van de Stortemelk.

Tijd: 3 uur
Prijs: 64,50 p.p. ex. BTW (o.b.v. 125 personen)
Inclusief: Onbeperkt Hollandse bar, 3 uur boottocht, BBQ, kok en bemanning
Opties: Extra vaaruur (€ 9,50 p.p. inclusief drankjes), borrelhapjes, toetje, live-muziek

uitje bbq boot amsterdam
groepsuitje met boot naar kasteel Muiderslot

Groepsuitje 'Kasteel Muiderslot'

Ga met dit groepsuitje ‘Terug naar de Middeleeuwen’! Terwijl jullie het mooie havenstadje Muiden binnenvaren, doemt het kasteel Muiderslot langzaam op. Binnen in het kasteel ervaren jullie zelf hoe het leven op het Muiderslot was. Ook de prachtige historische tuinen en de torenroute zijn een bezoek meer dan waard. Dus vaar mee en bezoek het best bewaarde kasteel uit de Middeleeuwen.

Tijd: 5 uur inclusief 1,5 uur bezoek kasteel Muiderslot
Prijs: 49,50 p.p. ex. BTW (o.b.v. 125 personen)
Inclusief: Onbeperkt Hollandse bar tijdens het varen, 3,5 uur boottocht, 1,5 wachturen bij het Muiderslot.
Exclusief: Entree Muiderslot Kasteel (€ 16,06 p.p. of gratis met Museumjaarkaart en VriendenLoterij VIP-KAART)
Opties: Extra vaaruur (€ 9,50 p.p. inclusief drankjes), lunch, borrelhapjes, BBQ, rondleiding met gids op het kasteel.

Groepsuitje 'Ga voor Pampus'

Tijdens deze groepsactiviteit dolen jullie rond door de spannende gewelven van Forteiland Pampus. Zo ontdek je het verhaal van Pampus door middel van een 360 graden panorama film, verhalende hologrammen en diverse interactieve spellen. Verder is dit unieke forteiland van meer dan 100 jaar oud onderdeel van de Stelling van Amsterdam en de Unesco werelderfgoedlijst. Oftewel een prachtige bestemming midden op het Markermeer!

Tijd: 4 uur inclusief 1 uur bezoek Forteiland Pampus
Prijs: 41,50 p.p. ex. BTW (o.b.v. 125 personen)
Inclusief: Onbeperkt Hollandse bar tijdens het varen, 3 uur boottocht, 1 wachtuur bij Pampus
Exclusief: Entree Pampus (€ 12,85 p.p. of gratis met Museumjaarkaart en VriendenLoterij VIP-KAART)
Opties: Extra vaaruur (€ 9,50 p.p. inclusief drankjes), borrelhapjes, lunch, BBQ, gids op Pampus, groepsspellen op Pampus.

groepsuitje amsterdam varen naar pampus
groepsuitje varen met live muziek

Groepsuitje 'Stortemelk Live'

Dansen, swingen, zingen met live-muziek aan boord. Dat is een combinatie die altijd geweldig werkt. En terwijl een deel van de collega’s helemaal los gaat op de muziek, kunnen andere collega’s zich even terug trekken op het buitendek met een drankje in de hand. We werken samen met meerdere muzikanten, live-bands en DJs. Op die manier kun jij kiezen in welke stijl jullie uitje gaat zijn. Zo kun je lekker swingen op bekende zuid-amerikaanse nummers. Of uit volle borst meezingen met Nederlandstalige hits (en misschien ook wel Franse chansons met accordeon..). Of je kunt genieten van live-jazz uit het swing tijdperk of gewoon lekker dansen op de bekende plaatjes van de DJ. Van alles is mogelijk met een geweldige uitbundige sfeer!

Tijd: 3 uur
Prijs: 44,50 p.p. ex. BTW (o.b.v. 125 personen)
Inclusief: Onbeperkt Hollandse bar, 3 uur boottocht en live-muziek.
Opties: Extra vaaruur (€ 12,50 p.p. inclusief drankjes en band), borrelhapjes, BBQ, walking dinner.

Groepsuitje 'Ontdek het IJ'

Ken jij het verhaal van vieze vuile Ketje? En weet jij wat er allemaal gebeurt in de letters van BOTEL? Verhalenverteller en ras-Amsterdammer Adri Doorneveld neemt je mee naar de geschiedenis van Amsterdam langs het o zo veranderende IJ. Met zijn jarenlange ervaring kent hij alle ins en outs. En jullie na dit uitje dus ook.. Geniet ondertussen van het varen, het onthaasten en een lekker drankje. Vaar mee en geniet van het mooie Amsterdam aan het IJ!

Tijd: 3 uur
Prijs: 39,50 p.p. ex. BTW (o.b.v. 125 personen)
Inclusief: Onbeperkt Hollandse bar tijdens het varen, 3 uur boottocht en gids.
Opties: Extra vaaruur (€ 11 p.p. inclusief drankjes en gids), wat lekkers bij de koffie en thee, lunch, borrelhapjes.

uitje varen amsterdam ij met gids
uitje haven rondvaart amsterdam

Groepsuitje 'Haventour Amsterdam'

Ontdek het ruige havengebied van Amsterdam! Samen met het Noordzeekanaal en de sluizen zijn de Amsterdamse havens belangrijk industrieel erfgoed. Een gids vertelt jullie over de indrukwekkende geschiedenis en over het nu. Want ook nu nog is dit gebied continu in ontwikkeling. Zoals de bouw van de Zeesluis in IJmuiden, de grootste zeesluis van de wereld. En natuurlijk is de beste manier om dit gebied te leren kennen vanaf het water. Dus stap aan boord en ontdek de geheime plekken van de Amsterdamse havens.

Tijd: 3 uur
Prijs: 39,50 p.p. ex. BTW (o.b.v. 125 personen)
Inclusief: Onbeperkt Hollandse bar tijdens het varen, 3 uur boottocht en gids.
Opties: Extra vaaruur (€ 11 p.p. inclusief drankjes en gids), lunch, borrelhapjes, bezoek aan SHIP of Zee- en havenmuseum IJmuiden.

Groepsuitje 'Zaanse Schans'

Het is zo leuk om een keer het typisch Hollandse landschap vanaf het water te bekijken! Tijdens dit uitje beginnen jullie met een vaartocht over de Zaan. Vanaf deze rivier, met haar kronkelende waterloop, hebben jullie mooi zicht op oud-hollandse huisjes. Ook zien jullie Industrieel Erfgoed langskomen zoals de bekende Verkade fabriek. En dan komen jullie aan bij de beroemde molens van de Zaanse schans. Een prachtig Hollands gezicht! Loop vervolgens rond langs de molens en de verschillende ambachten en musea. Ruik de verse koeken bij de bakkerijmuseum of neem een kijkje bij de klompenmaker. Ook het allereerste winkeltje van Albert Heijn is te bezoeken. Vaar mee en ontdek de industriële geschiedenis van Nederland.

Tijd: 6 uur inclusief 2 uur bezoek Zaanse schans
Prijs: 49,50 p.p. ex. BTW (o.b.v. 125 personen)
Inclusief: Onbeperkt Hollandse bar tijdens het varen, 4 uur boottocht, 2 wachturen bij Zaanse schans, bemanning en bezoek Zaanse schans.
Opties: Extra vaaruur (€ 9,50 p.p. inclusief drankjes), lekkers bij de koffie en thee, lunch, borrelhapjes, BBQ, bezoek aan een molen, gids aan boord en/of bij de Zaanse schans.

groepsuitje met boot naar zaanse schans
groepsuitje amsterdam varen naar pampus

Groepsuitje 'Kerstborrel of Nieuwjaarsborrel'

Kom fijn met je collega’s het jaar afsluiten (of het nieuwe jaar inluiden) op ons schip dat in kerstsfeer versierd is. Terwijl jullie genieten van een lekker drankje en de mooie winterse lichtjes van de Amsterdamse Skyline, brengen wij de borrelhapjes rond. Willen jullie alleen vegetarische hapjes? Of een combinatie van hapjes? Geef ons je wensen door en wij doen een voorstel.

Tijd: 3 uur
Prijs: 47,50 p.p. ex. BTW (o.b.v. 125 personen)
Inclusief: Onbeperkt Hollandse bar tijdens het varen, 3 uur boottocht, zoutjes en olijven op tafel en borrelhapjes.
Opties: Extra vaaruur (€ 9,50 p.p. inclusief drankjes), DJ, live-muziek, Glühwein & Warme Chocolademelk.

Veelgestelde vragen
Zit jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op of bel ons op 020 – 341 73 96
Waar kunnen wij opstappen?
In Amsterdam is de vaste opstaplocatie Steiger 14 achter het Centraal Station. In Zaandam kan je opstappen aan de Burchtkade of bij de steiger van het Zaantheater. Neem contact met ons op als je een andere opstaplocatie wenst. Zo hebben we ook al groepsactiviteiten georganiseerd vanuit Enkhuizen, Harlingen, Hoorn, IJmuiden, Muiden, Almere, Huizen, Lelystad.
Kunnen wij de groepsuitjes het hele jaar door boeken?
Ja, want wij varen het hele jaar door! Het schip is overdekt en verwarmd dus ook in de winter organiseren wij de gezelligste groepsuitjes aan boord. Alleen sommige bestemmingen zijn niet het hele jaar geopend, zoals Forteiland Pampus (geopend van Pasen tot november).
Kunnen wij ook wat eten tijdens een groepsuitje?
Natuurlijk kan dat! Er is een professionele keuken aan boord dus eigenlijk is alles mogelijk. Zoals een BBQ op de terugweg van Forteiland Pampus of een lekker lunch tijdens het uitje Ontdek ’t IJ. Laat je wensen weten en wij maken een voorstel.
Is er een toilet aanwezig?
Ja, ons schip heeft 4 toiletten aan boord. Ook is er een invalide-toilet aanwezig.
Zijn de groepsuitjes ook toegankelijk voor rolstoelen?
Ja, ons schip de Stortemelk is ook toegankelijk voor rolstoelen. Alleen bestemmingen zoals Forteiland Pampus, Kasteel Muiderslot zijn niet toegankelijk voor rolstoelen.

Geïnteresseerd in:

Organiseer je groepsuitje op onze boot en beleef een geweldige tijd op het water! Voor groepen van 75 tot 350 personen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een antwoord van ons.
Of bel ons direct op 020 – 341 73 96