eigenaren rob en debby rederij het ij amsterdam

Over ons

Wij zijn een kleine rederij met al meer dan 10 jaar ervaring. In 2006 werden wij, Rob en Debby, de eigenaren van de historische sleepboot Independent3 en startten we daarmee Rederij het IJ. Naast de wens om een eigen schip te hebben en de vrijheid van het varen te beleven, wilden wij ook graag een plek creëren waar mensen zich thuis voelen. Om deze reden hebben we het schip toen verbouwd tot een gezellig varend café.
In 2015 hebben we vervolgens het schip de Stortemelk erbij betrokken. Met dit klassieke schip (en haar bijzondere historie) kunnen we nu ook MiniCruises voor individuelen aanbieden en natuurlijk ook grotere groepen tot 250 personen een geweldige tijd bezorgen.

Voor ons is kwaliteit en een persoonlijke, goede service naar onze klanten van groot belang. We zijn daarom ook erg trots (en dankbaar) dat onze bemanning hier ook altijd voor zorgt.

We verwelkomen u graag aan boord van onze schepen!

Kiki en Wiesje

Kiki en Wiesje

Bediening

Naast Kiki en Wiesje werken we met meerdere vaste krachten die u en uw gasten tijdens de vaartochten graag van een drankje en hapje voorzien.

Willem

Willem

Chef-kok

Willem is één van onze vaste cateraars. Altijd flexibel en het eten wordt met zorg en kwalitatief goede ingrediënten door hem bereidt.

Kees en Willem

Kees en Willem

Onderhoud en matrozen

Onze vrijwilligers Kees en Willem van de Vrienden van de Pollux zorgen voor het onderhoud van beide schepen. Tijdens de vaartochten op de Stortemelk varen ze vaak mee als matrozen. We zijn erg blij met ze!

We verwelkomen u graag aan boord van onze schepen!

Offerte aanvragen