Vaderdag 2018: Bierproeverij op het IJ

vaderdag uitje 2018 amsterdam bierproeverij en varen

Dit evenement is al voorbij

Hét idee voor Vaderdag 2018: Bier, BBQ & Varen!

Het ideale vaderdag uitje voor 2018: Bier, BBQ en varen! Rederij het IJ organiseert met vaderdag een bierproeverij van biertjes van Brouwerij ’t IJ tijdens een prachtige vaartocht over het IJ (uiteraard!) en het Markermeer. Wat is er nou mooier dan op vaderdag op het water te zijn met een biertje in de hand en heerlijke hapjes van de BBQ? Neem uw vader mee of trakteer uzelf en geniet van het varen en de speciale biertjes van Brouwerij ‘t IJ!
  • 3 uur heerlijk varen en uitwaaien tijdens deze speciale vaderdag 2018 vaartocht met bierproeverij op het IJ en Markermeer
  • Bierproeverij inclusief 3 bieren van Brouwerij ’t IJ in speciale proefglaasjes van 15 cl
  • 3 bijpassende hapjes van de BBQ

Zondag 17 juni 2018

€32,50 Volwassenen
€17,50 Kinderen 4 t/m 17 jaar (2 frisdrank i.p.v. bier)

}

13.30u inschepen, 14.00u vertrek schip

Groepen vanaf 25 personen graag contact opnemen via mail of telefoon

“Met deze rederij op de Stortemelk meegevaren samen met mijn broer. Een heerlijke barbecue gehad onder het genot van biertjes van de brouwerij ’t IJ. deze bierproeverij is zeker goed bevallen en voor herhaling vatbaar!”

Rene Wessels

Bierproeverij Cruise

“We hebben echt een top dag gehad, en voor mij was dat de tweede super ervaring met jullie! Op naar de volgende”
Inge Broekx

Vaderdag Bierproeverij

Programma Vaderdag vaartocht 2018

U kunt vanaf 13.30 uur inschepen aan boord van ons schip de Stortemelk. Om 14.00 uur vertrekt het schip voor een 3 uur durende Bierproevrij vaartocht over het Amsterdamse IJ en het weidse Markermeer. Vanaf het schip met het grote bovendek is er een prachtig uitzicht over het water en is het heerlijk genieten van de zon en het varen. Onderweg wordt het persoonlijke verhaal achter elk biertje van Brouwerij ’t IJ live verteld. Proef, leer en geniet van deze bijzondere bieren. En bij een heerlijk biertje past natuurlijk lekker eten. Onze BBQ-chef bereidt ondertussen de borrelhapjes van vis, vlees en groente op de BBQ waar u bijstaat. Stap aan boord met vaderdag en geniet van bier, BBQ hapjes, zon en varen!

vaartocht pasen bierproeverij minicruise amsterdam

Cruiseschip Stortemelk: geschikt voor elk weertype!

Het schip de Stortemelk is een stijlvol cruiseschip waar u heerlijk kunt genieten van het varen en de bijzondere biertjes en de lekkere BBQ hapjes. Of de zon nu schijnt of dat er toch wat regen valt, u kunt zich fantastisch vermaken op het grote bovendek of in een van de gezellige ruime salons met uitzicht rondom.

Kom bier proeven met vaderdag!

Bekijk onze andere MiniCruises

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.