MiniCruise Enkhuizen met Hemelvaart

Donderdag 30 mei 2019
dagje weg hemelvaart in meivakantie

Dit evenement is al voorbij

Dagje uit met de boot naar het pittoreske stadje Enkhuizen

Beleef met Hemelvaart een mini-vakantie in eigen land en maak een prachtige vaartocht over de voormalige Zuiderzee! Geniet van het mooie uitzicht over het water vanaf het zonnige panoramadek of vanuit een van de gezellige salons. Ondertussen kunt u in de kombuis een lekker hapje of drankje bestellen. Rond 14.00u stapt u van boord in het VOC-stadje Enkhuizen. Wandel door het gezellige havenstadje, geniet van een drankje op een van de terrassen of bezoek het Enkhuizen Zuiderzeemuseum. Na een heerlijk dagje uit kunt u met de trein weer naar huis.
Kom heerlijk uitwaaien met de hele familie tijdens dit bijzondere dagje weg met Hemelvaart!

}

09.30u inschepen, 10.00u vertrek schip

Donderdag 30 mei (Hemelvaart)

€19,50 Volwassenen
€7,50 Kinderen 4 t/m 17 jaar
gratis Kinderen tot 4 jaar
€17,50 Amsterdamse Stadspas

Opstapplaats: Ms. van Riemsdijkweg t/o 51 in Amsterdam-Noord. Naast de NDSM-pont.

Groepen vanaf 25 personen graag contact opnemen via mail of telefoon

“Vandaag een geweldige minicruise ervaring op het prachtige cruiseschip De Stortemelk. Ik heb een geweldige dag op het water gehad. Mijn dank gaat uit naar de kapitein en de speciale crew: zeer gastvrij en klantgericht! Alle lof.”
E. Zimmer

“Het was prima georganiseerd, mooie boot, zeer gastvrij! Dank”

N. Andriessen

“Wij willen jullie bedanken voor de prima service en het ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel.
Onze complimenten.”
Fam. van Dam

dagje uit gezin hemelvaart met de boot

Kids special Hemelvaart:

Speciaal met Hemelvaart varen we naar het mooie Enkhuizen. Hier bevindt zich onder andere het Enkhuizen Zuiderzeemuseum. In dit prachtige openluchtmuseum kunnen kinderen heerlijk rondlopen, de oude huisjes, winkeltjes en straatjes bekijken en van alles leren over het leven in de tijd van de Zuiderzee. Tijdens de vaartocht ernaartoe ontvangen de kinderen een matrozenboekje met allerlei spelletjes om een echte matroos te worden! Hebben ze alles goed? Dan ontvangen ze een matrozendiploma en varen ze verder mee als echte matroos! Het schip is voorzien van grote binnenruimtes waar kinderen zich prima kunnen vermaken. Kortom een leuk dagje uit met Hemelvaart voor zowel opa’s, oma’s als ouders!

dagje uit hemelvaart met gezin met boot naar enkhuizen zuiderzeemuseum
vaartocht pasen bierproeverij minicruise amsterdam

Cruiseschip Stortemelk: geschikt voor elk weertype!

Het schip de Stortemelk is een stijlvol cruiseschip waar u heerlijk kunt genieten van het varen. Het schip heeft een volledig uitgeruste bar waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje. Of de zon nu schijnt of dat er toch wat regen valt, u kunt zich fantastisch vermaken op het grote bovendek of in een van de gezellige ruime salons met uitzicht rondom.

Ga mee op deze prachtige MiniCruise over de voormalige Zuiderzee!

Of bekijk onze andere MiniCruises:

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.