Opstapplaats MiniCruises Amsterdam-Noord

Adres: Ms. van Riemsdijkweg t/o 55, 1033 RC Amsterdam-Noord
naast de NDSM-veerpont in Amsterdam-Noord.

opstapplaats boottochten rederij het ij amsterdam noord

Met de gratis pont vanaf Amsterdam Centraal Station:
Neem achter het Amsterdam Centraal Station (IJzijde) de meest linker pont naar de NDSM-werf. In het weekend gaat de pont elk half uur. De overtocht duurt ongeveer 15 minuten. Als je aankomt in Amsterdam-Noord is het 1 minuut lopen naar ons schip de Stortemelk (vanaf de pont naar rechts en dan eerste straat rechts inlopen langs het water). Voor actuele vertrektijden van de pont kun je kijken op de website van het GVB.

Met de Noord-Zuidlijn:
Neem de Noord-Zuidlijn naar het Amsterdam Centraal Station. Vandaar kun je de gratis NDSM-pont nemen (zie hierboven). Of stap uit bij halte Noorderpark in Amsterdam-Noord. Vanaf deze halte kun je bus 35 van het GVB nemen richting Molenwijk. Uitstappen bij halte Atatürk. Vanaf de bushalte is het ongeveer 10 minuten lopen naar de boot (zie plattegrond hierboven).

Met de bus vanaf Amsterdam Centraal Station:
Met de connexxion bus 391 en 394 vanaf het busstation Amsterdam CS ben je in 15 minuten bij de Klaprozenweg in Amsterdam-Noord. Vanaf de halte Klaprozenweg is het ongeveer 10 minuten lopen naar de boot (zie plattegrond hierboven).

Met de auto:
Neem op de ring A10 afslag S116 of S118 en volg de borden industrieterrein “Noord 180”. Bij de NDSM-werf geldt van maandag t/m zondag betaald parkeren voor €1,40 per uur. Dagkaart kost €8,40. Kijk op www.ndsm.nl of er evenementen zijn. Als er een evenement is raden wij aan om met het openbaar vervoer te komen.