Opstapplaats MiniCruises Amsterdam-Noord

Adres: Ms. van Riemsdijkweg t/o 51, 1033 RC Amsterdam-Noord
naast de NDSM-veerpont in Amsterdam-Noord.

opstapplaats boottochten rederij het ij amsterdam noord

Met de gratis pont vanaf Amsterdam Centraal Station:
Neem achter het Amsterdam Centraal Station (IJzijde) de meest linker pont naar de NDSM-werf. In het weekend gaat de pont elk half uur. De overtocht duurt ongeveer 15 minuten. Als u aankomt in Amsterdam-Noord is het 1 minuut lopen naar ons schip de Stortemelk. Vanaf de pont naar rechts en dan eerste straat rechts langs het water. Voor actuele vertrektijden van de pont kunt u kijken op de website van het GVB.

Met de bus vanaf Amsterdam Centraal Station:
Met de connexxion bus 391 en 394 vanaf het busstation Amsterdam CS bent u in 15 minuten bij de Klaprozenweg in Amsterdam-Noord. Vanaf de halte Klaprozenweg is het ongeveer 10 minuten lopen naar de boot (zie plattegrond hierboven).

Met de Noord-Zuidlijn:
Neem de Noord-Zuidlijn naar halte Noorderpark in Amsterdam-Noord. Vanaf deze halte kunt u bus 35 van het GVB nemen richting Molenwijk. Uitstappen bij halte Atatürk. Vanaf de bushalte is het ongeveer 10 minuten lopen naar de boot (zie plattegrond hierboven).

Met de auto:
Neem op de ring A10 afslag S116 of S118 en volg de borden industrieterrein “Noord 180”. Bij de NDSM-werf geldt van maandag t/m zondag betaald parkeren voor €1,40 per uur. Dagkaart kost €8,40.