Zomervakantie 2019 stadspas actie - AL VOORBIJ

Hopelijk kunnen we in 2020 weer een mooie actie aanbieden in samenwerking met de stadspasorganisatie. Via het stadspaskrantje worden jullie daarvan op de hoogte gehouden
AFGELOPEN
dagje weg hemelvaart in meivakantie

Dagje uit met de boot naar het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen – Stadspas Actie Groene Stip

Beleef een mini-vakantie in eigen land tijdens de zomervakantie 2019. Stap aan boord in Amsterdam en maak een prachtige vaartocht over het weidse Markermeer, de voormalige Zuiderzee. Geniet van lekkere broodjes vanuit de kombuis en van het mooie uitzicht vanaf het zonnige panoramadek of vanuit een van de gezellige salons. Rond 14.00u komt u aan in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen, een bijzonder openluchtmuseum waar u in de wereld stapt van mensen die vroeger rond de Zuiderzee woonden. Na het bezoek aan het museum kunt u door het pittoreske Enkhuizen naar het VVV-kantoor bij het treinstation lopen, waar om 17.00u de historische NZH-bus voor u klaar staat om terug te gaan naar Amsterdam. Wilt u liever niet lopen? Dan kunt u ook de gratis museumveerboot nemen vanaf het museum die u naar het VVV-kantoor brengt. Kom heerlijk uitwaaien tijdens dit bijzondere dagje weg in de zomervakantie!

Afhankelijk van de drukte is het ook mogelijk dat u de dagtocht andersom zult maken. Oftewel eerst met de bus vanuit Amsterdam-Noord heen naar Enkhuizen Zuiderzeemuseum om vervolgens met de boot weer terug te varen naar Amsterdam.

}

Amsterdam: 09.30u inschepen, 10.00u vertrek schip

Zomervakantie:
AFGELOPEN

Stadspasprijs (Groene stip):
€10,= (normale prijs € 60,00) inclusief boottocht, broodjes, museumbezoek en bustocht.
Dit bedrag kunt u contant aan boord betalen. Reserveren verplicht (op = op)

Opstapplaats: Ms. van Riemsdijkweg t/o 51 in Amsterdam-Noord. Naast de NDSM-pont.

“Vandaag een geweldige minicruise ervaring op het prachtige cruiseschip De Stortemelk. Ik heb een geweldige dag op het water gehad. Mijn dank gaat uit naar de kapitein en de speciale crew: zeer gastvrij en klantgericht! Alle lof.”

E. Zimmer

“Het was prima georganiseerd, mooie boot, zeer gastvrij! Dank”

N. Andriessen

“Wij willen jullie bedanken voor de prima service en het ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel.
Onze complimenten.”

Fam. van Dam

vaartocht pasen bierproeverij minicruise amsterdam

Cruiseschip Stortemelk: geschikt voor elk weertype!

Het schip de Stortemelk is een stijlvol cruiseschip waar u heerlijk kunt genieten van het varen. Het schip heeft een volledig uitgeruste bar waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje. Of de zon nu schijnt of dat er toch wat regen valt, u kunt zich fantastisch vermaken op het grote bovendek of in een van de gezellige ruime salons met uitzicht rondom.