Stadspas Kinderactie Zomer 2020:

VOLGEBOEKT
Wachtlijst

Piraten opgelet! Nu enteren want het wordt een leuke vaartocht in de Zomervakantie.

VOLGEBOEKT

Tijdens de zomervakantie enteren de kinderen in Amsterdam het echte zeeschip de Stortemelk. Na de entering vertrekt het schip voor een 2 uur durende vaartocht over het Amsterdamse IJ. Natuurlijk moet je goed eten en drinken als piraat en ontvangt iedereen onderweg een lekkere lunch met twee drankjes. En dan wordt het zingen, dansen, spelletjes doen, want de ‘wereldberoemde’ Sven Desmond verzorgt een Animatie Show aan boord! Tijdens deze show kunnen de ouders/begeleiders lekker ontspannen in de beneden salon of op een van de buitendekken. Natuurlijk staat veiligheid bij ons voorop dus varen wij nu met veel minder passagiers dan de gebruikelijke 150. Zowel in een van de binnen salons als op een buitendek heb je een plekje om lekker uit te waaien. Vaar dus mee deze zomer en geniet op een veilige en rustige manier van een leuk dagje uit! Ook wij hebben zin om iedereen weer te zien!
woensdag 22 juli
zondag 26 juli
woensdag 29 juli
woensdag 5 augustus
}
Volgeboekt
Geldig voor 1 kind (3 t/m 14 jaar) en 1 begeleider
(let op: de entree voor je begeleider staat op jouw kinder Stadspas!)

Opstapplaats: Ms. van Riemsdijkweg t/o 55 in Amsterdam-Noord. Naast de NDSM-pont.

Programma ochtendvaart

09.30 Inschepen Piratenschip Stortemelk
10.00 Vertrek schip voor vaartocht over het Amsterdamse IJ. Onderweg is er een animatie show van de inmiddels welbekende Sven Desmond. Gedurende een klein uur vermaakt Sven de kinderen in de boven salon. De ouders/begeleiders kunnen ondertussen in de beneden salon of op een van buitendekken genieten van het mooie uitzicht. Na afloop van de show wordt er een heerlijke lunch verzorgd; twee broodjes rijkelijk belegd met vleeswaren, kaas en garnering. Tijdens de vaartocht krijgt iedereen twee non-alcoholische drankjes per persoon.
12.00 Aankomst afstaplocatie, einde vaartocht.

Programma middagvaart

12.30 Inschepen Piratenschip Stortemelk
13.00 Vertrek schip voor vaartocht over het Amsterdamse IJ. Onderweg krijg je twee alcoholvrije drankjes en wordt er een heerlijke lunch verzorgd; twee broodjes rijkelijk belegd met vleeswaren, kaas en garnering. Daarna start de animatie show van de inmiddels welbekende Sven Desmond. Gedurende een klein uur vermaakt Sven de kinderen in de boven salon. De ouders/begeleiders kunnen ondertussen in de beneden salon of op een van buitendekken genieten van het mooie uitzicht.
15.00 Aankomst afstaplocatie, einde vaartocht.

“Het was prima georganiseerd, mooie boot, zeer gastvrij! Dank”

N. Andriessen

“Wij willen jullie bedanken voor de prima service en het ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel.
Onze complimenten.”

Fam. van Dam

vaartocht pasen bierproeverij minicruise amsterdam

Cruiseschip Stortemelk: geschikt voor elk weertype!

Het schip de Stortemelk is een stoer zeeschip waar je heerlijk kunt genieten van het varen. Het schip heeft een volledig uitgeruste bar waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje. Of de zon nu schijnt of dat er toch wat regen valt, je kunt je fantastisch vermaken op een van de buitendekken of in een van de gezellige ruime salons met uitzicht rondom. In verband met de COVID-19 maatregelen hebben we het schip aangepast zodat we samen veilig kunnen varen. Vaar mee en beleef een leuk dagje uit op het water!
Samen Veilig Varen
Samen genieten op het water binnen de regels van de 1,5 metersamenleving.

Vaar jij ook mee deze zomer?