Stadspas KINDERACTIE Meivakantie 2023

Uitverkocht
Woensdag 26 april
Woensdag 3 mei
Donderdag 4 mei
}
10.30 – 17.15
Stadspasprijs (Kinderpas): € 5,= (normale prijs: € 52)

De stadspas van het kind (3 t/m 14 jaar) geeft recht op korting voor 1 kind en 1 begeleider.

Opstapplaats: Steiger 14. Achter het Centraal Station (IJ-zijde), naast de veerponten. Routebeschrijving.

Speciale Kinderstadspasactie:
Beleef een geweldig dagje uit in de meivakantie!

Matrozen opgelet! Nu enteren want het wordt een geweldig dagje uit in de Meivakantie. Ga mee op ontdekkingsreis op het echte zeeschip Stortemelk. Om 11.00u vertrekt het schip voor een 2 uur durende vaartocht naar het Zee- en Havenmuseum in IJmuiden. Onderweg krijg je een lekkere lunch, want op ontdekkingsreis moet je wel goed eten. In het Zee- en Havenmuseum leer je alles over het leven op zee. Zo kun je knopen leren leggen, kapitein spelen in een echte stuurhut, jezelf in een oud duikerspak steken en leren seinen. Als je ondertussen de speurtocht goed invult ontvang je ook nog een echt matrozendiploma! Met je diploma op zak kan je tijdens de terugvaart naar Amsterdam als echte matroos meedoen met de disco kindershow met muziek en dans! Dus stap aan boord en beleef een leuk dagje uit!
Koop snel je tickets, want op=op..

Programma

10.30 Inschepen Stortemelk bij Steiger 14 achter het Centraal Station.
11.00 Vertrek schip voor vaartocht over het Amsterdamse IJ en Noordzeekanaal naar het Zee- en Havenmuseum in IJmuiden. Tijdens de vaartocht krijg je een lekkere lunch bestaande uit twee vers afgebakte broodjes.
12.45 Aankomst IJmuiden en korte wandeling naar het Zee- en Havenmuseum (onder begeleiding van de kapitein).
13.00 – 15.00 Museumbezoek en/of ontdekken van de haven en/of Zeesluis van IJmuiden.
15.15 Inschepen Stortemelk in IJmuiden voor de terugvaart.
15.30 Vertrek schip naar Amsterdam. Onderweg is er een discoshow voor de kinderen met muziek en dans.
17.15 Aankomst Steiger 14 Amsterdam, einde dagje uit.

Wat zeggen onze klanten?

Vandaag een geweldige minicruise ervaring op het prachtige cruiseschip De Stortemelk. Ik heb een geweldige dag op het water gehad. Mijn dank gaat uit naar de kapitein en de speciale crew: zeer gastvrij en klantgericht! Alle lof.
E. Zimmer

Zaterdag hebben we een vaartocht gemaakt en hebben een geweldige middag gehad. Hulde voor de kapitein die dit zo’n groot schip weet te beheersen. Alles aan boord was goed verzorgd, de broodjes en hapjes alles top.
Fam. de Raadt

vaartocht pasen bierproeverij minicruise amsterdam

Het schip Stortemelk: geschikt voor elk weertype!

Het schip de Stortemelk is een stoer zeeschip waar je heerlijk kunt genieten van het varen. Het schip heeft een volledig uitgeruste bar waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje. Of de zon nu schijnt of dat er toch wat regen valt, je kunt je fantastisch vermaken op een van de buitendekken of in een van de gezellige ruime salons met uitzicht rondom. Vaar mee en beleef een leuk dagje uit op het water!

Vaar mee deze meivakantie en beleef een leuk dagje uit!