MiniCruise Hoorn

vrijdag 16 augustus 2019: Dit evenement is al voorbij.
dagje uit boot zomervakantie hoorn

Dit evenement is al voorbij
Bekijk onze actuele agenda >>

MiniCruise naar de VOC-stad Hoorn

Prachtige vaartocht over het IJsselmeer in de zomervakantie

Stap aan boord en vaar mee vanuit Amsterdam over het weidse IJsselmeer naar de VOC-stad Hoorn. Een prachtige 3,5 uur durende vaartocht waarbij u kunt genieten van ons mooie land vanaf het water. Heerlijk uitwaaien op het grote bovendek terwijl u geniet van een hapje en drankje uit onze kombuis. Voor de kinderen is er aan boord een speciaal matrozenspel boekje. Rond 14.00u komt u aan in de historische stad Hoorn waar u het verleden van de machtige Verenigde Oost-Indische Compagnie nog overal tegen komt. Deze pittoreske havenstad heeft daarnaast ook veel leuke musea voor jong en oud en een mooi historisch centrum om te winkelen en een terrasje te pakken. Op vrijdag 16 augustus is de bekende Kermis van Hoorn in de binnenstad. Een geweldig uitje voor kinderen in de zomervakantie. Aan het eind van de dag kunt u met de trein terug naar huis of uw mini-vakantie compleet maken met een hotelovernachting in Hoorn. Vaar mee en beleef een geweldig dagje weg voor de hele familie!

€19,50 Volwassenen
€ 7,50 Kinderen 4 t/m 17 jaar
gratis Kinderen tot 4 jaar
}

10.30u inschepen, 11.00u vertrek schip

Vrijdag 16 augustus 2019: Dit evenement is al voorbij

Opstapplaats: Ms. van Riemsdijkweg t/o 51 in Amsterdam-Noord. Naast de NDSM-pont.

Groepen vanaf 25 personen graag contact opnemen via mail of telefoon

“Vandaag 2 augustus een geweldige minicruise ervaring op het prachtige cruiseschip De Stortemelk. Ik heb een geweldige dag op het water gehad. Mijn dank gaat uit naar de kapitein en de speciale crew: zeer gastvrij en klantgericht! Alle lof.”
E. Zimmer

“Het was prima georganiseerd, mooie boot, zeer gastvrij! Dank”

N. Andriessen

“Wij willen jullie bedanken voor de prima service en het ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel.
Onze complimenten.”
Fam. van Dam

hoorn dagje weg zomer

Kids special Hoorn:

Speciaal tijdens de zomervakantie varen we naar het mooie stadje Hoorn voor een bijzonder dagje uit met het hele gezin. Tijdens de vaartocht ontvangen de kinderen een matrozenboekje met allerlei spelletjes om een echte matroos te worden! Hebben ze alles goed? Dan ontvangen ze een matrozendiploma en varen ze verder mee als echte matroos. Het schip is voorzien van grote binnenruimtes waar kinderen zich prima kunnen vermaken. In Hoorn zijn er een aantal leuke musea voor zowel jong als oud. Ook is op vrijdag 16 augustus de jaarlijkse Kermis van Hoorn met meer dan 70 attracties.
Kortom een leuk dagje uit in de zomervakantie voor zowel opa’s, oma’s als ouders!

dagje uit hemelvaart met gezin met boot naar enkhuizen zuiderzeemuseum
vaartocht pasen bierproeverij minicruise amsterdam

Cruiseschip Stortemelk: geschikt voor elk weertype!

Het schip de Stortemelk is een stijlvol cruiseschip waar u heerlijk kunt genieten van het varen. Het schip heeft een volledig uitgeruste bar waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje. Of de zon nu schijnt of dat er toch wat regen valt, u kunt zich fantastisch vermaken op het grote bovendek of in een van de gezellige ruime salons met uitzicht rondom.

Vaar mee naar het mooie Hoorn en beleef een mini-vakantie in eigen land!

Bekijk onze andere MiniCruises

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.