minicruise boottocht amsterdam rederij het ij

Maak een MiniCruise in eigen land!

Bijzondere boottochten vanuit Amsterdam

herfst uitje amsterdam varen en muziek

Zondag 14 oktober

Herfst Blues Cruise

Stap deze herfst aan boord van de Stortemelk voor een ontspannen vaartocht over het IJ en Markermeer met live-blues van de band Damned and Dirty. Maar liefst drie albums werden bekroond met een award voor “Best Dutch Blues Album” van de Dutch Blues Foundation. Iets wat geen enkele andere band in Nederland kan claimen. Vaar mee en beleef de Herfst Blues!

Meer informatie→
herfst uitje amsterdam varen en muziek

Woensdag 24 oktober

Museumdag IJmuiden

Speciaal tijdens de week van de Industriecultuur wordt er op woensdag 24 oktober een Museumdag in IJmuiden en omstreken georganiseerd waarbij musea zoals SHIP IJmuiden, het Hoogovensmuseum en het Zee- en Havenmuseum geopend zijn voor publiek. Tijdens de vaartocht vertelt de gids over de geschiedenis van het Noordzeekanaal en vaart u langs de grootste zeesluis in aanbouw. Aangekomen in IJmuiden wordt u met een historische stadsbus van het NZH-vervoermuseum naar één van de musea gebracht. Vaar mee en beleef een bijzonder dagje uit in de herfstvakantie!

Meer informatie→

“Zeer geslaagd en gezellig. Een geweldige moederdag gehad met gezin. Heerlijke wijnen en hapjes gekregen het was het allemaal waard. Top crew alles voor de klant zo gezegd. Kapitein is een waardig man die constant toeziet en mee werkt aan het voldoen van klant verwachting.”

Fam. Rozenhart

High Wine Cruise

“Met deze rederij meegevaren samen met mijn broer. Een heerlijke barbecue gehad onder het genot van biertjes van de brouwerij ’t IJ. deze bierproeverij is zeker goed bevallen en voor herhaling vatbaar!”

Rene Wessels

Bierproeverij Cruise

“Ik wil u bedanken voor deze mooie dag. Wij hebben van de vaart genoten. Ook was er voldoende tijd om in Hoorn naar een museum te gaan en om de binnenstad te bezichtigen. Alles was tot in de puntjes verzorgd, ook de lunch. Chapeau!”

E. Schenkhuizen

MiniCruise Hoorn

Ga mee op MiniCruise!