Agenda Evenementen

Op dit moment hebben we geen evenementen gepland staan. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe evenementen dan kun je je hieronder opgeven voor de mailinglijst.
Daarnaast kan je natuurlijk altijd ons schip huren voor je privé (bedrijfs)uitje, evenement of feest. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Wat zeggen onze klanten?

Zeer geslaagd en gezellig. Een geweldige moederdag gehad met gezin. Heerlijke wijnen en hapjes gekregen het was het allemaal waard. Top crew alles voor de klant zo gezegd. Kapitein is een waardig man die constant toeziet en mee werkt aan het voldoen van klant verwachting.
Fam. Rozenhart

High Wine Cruise

Met deze rederij meegevaren samen met mijn broer. Een heerlijke barbecue gehad onder het genot van biertjes van de brouwerij ’t IJ. deze bierproeverij is zeker goed bevallen en voor herhaling vatbaar!
Rene Wessels

Bierproeverij op 't IJ

Ik wil u bedanken voor deze mooie dag. Wij hebben van de vaart genoten. Ook was er voldoende tijd om in Hoorn naar een museum te gaan en om de binnenstad te bezichtigen. Alles was tot in de puntjes verzorgd, ook de lunch. Chapeau!
E. Schenkhuizen

MiniCruise Hoorn

Vaar mee en Geniet!