minicruise boottocht amsterdam rederij het ij

Agenda MiniCruises 2019

Bijzondere boottochten vanuit Amsterdam

dagje weg boot hemelvaart

Donderdag 30 mei

MiniCruise Enkhuizen met Hemelvaart

Kom heerlijk uitwaaien met de hele familie tijdens dit dagje weg met Hemelvaart! Een prachtige vaartocht over het IJsselmeer, de voormalige Zuiderzee, naar het VOC-stadje Enkhuizen. Bezoek het mooie havenstadje met haar historische centrum en het bijzondere Enkhuizen Zuiderzeemuseum.

Meer informatie→
pinksteren amsterdam varen en muziek

Maandag 10 juni (Tweede Pinksterdag)

PinksterJazz op ’t IJ

Een pinkstermiddag heerlijk ontspannen onder het genot van een drankje en zwoele jazzy klanken. Een prachtige vaartocht over het Amsterdamse IJ en het weidse Markermeer. Ondertussen speelt het H.C. Hammond Trio swingende jazz. Stap aan boord en geniet!

Meer informatie→
lindy hop evenement boot

Zondag 16 juni

Shufflin’ on a boat – Lindy Hop Party

Dans mee op de golven! Wat is er nou mooier dan een zondagmiddag op het water te zijn met fijne muziek en lekker dansen? Geniet op het buitendek met een drankje in de hand of ga Lindy Hoppen in de bovensalon op de swingmuziek van de Amsterdamse band The Ninth Bar.

Meer informatie→
vuurwerk hoorn kermis 2019 kijken vanaf boot

Vrijdag 16 augustus

Vuurwerk Cruise Hoorn

Bekijk de Hoornse Vuurwerkshow vanaf ons panoramadek. Stap aan boord in Hoorn en geniet van een mooie vaartocht op het weidse Markermeer met ondergaande zon, lekkere borrelhapjes, een swingende DJ en een spectaculaire vuurwerkshow. Een bijzonder avondje uit deze zomer!

Meer informatie→
evenement oesterparty op boot

Zondag 1 september

Oesterparty op ’t IJ

Stap zondag 1 september aan boord in Amsterdam-Noord bij de NDSM-werf en ontsnap aan de drukte van de stad. In het zonnetje op het buitendek, genieten van het varen terwijl de oesterkoning langsloopt om je te verwennen met heerlijke verse oesters.

Meer informatie→

“Zeer geslaagd en gezellig. Een geweldige moederdag gehad met gezin. Heerlijke wijnen en hapjes gekregen het was het allemaal waard. Top crew alles voor de klant zo gezegd. Kapitein is een waardig man die constant toeziet en mee werkt aan het voldoen van klant verwachting.”

Fam. Rozenhart

High Wine Cruise

“Met deze rederij meegevaren samen met mijn broer. Een heerlijke barbecue gehad onder het genot van biertjes van de brouwerij ’t IJ. deze bierproeverij is zeker goed bevallen en voor herhaling vatbaar!”

Rene Wessels

Bierproeverij Cruise

“Ik wil u bedanken voor deze mooie dag. Wij hebben van de vaart genoten. Ook was er voldoende tijd om in Hoorn naar een museum te gaan en om de binnenstad te bezichtigen. Alles was tot in de puntjes verzorgd, ook de lunch. Chapeau!”

E. Schenkhuizen

MiniCruise Hoorn

Ga mee op MiniCruise!