minicruise boottocht amsterdam rederij het ij

Maak een MiniCruise in eigen land!

Bijzondere boottochten vanuit Amsterdam

dagje weg hemelvaart met boot

Donderdag 10 mei (Hemelvaart)

MiniCruise naar Enkuizen Zuiderzeemuseum

Beleef met Hemelvaart een mini-vakantie in eigen land en maak een prachtige vaartocht over de voormalige Zuiderzee! Inclusief bezoek aan het Enkhuizen Zuiderzeemuseum.

Meer informatie→
uitje tweede pinksterdag amsterdam jazz en varen

Maandag 21 mei (Tweede Pinksterdag)

PinksterJazz op ’t IJ

Ontsnap aan de drukte van de stad op Tweede Pinksterdag en kom heerlijk ontspannen tijdens deze 3 uur durende MiniCruise over het IJ en Markermeer met live-Jazz en lekkere borrelhapjes.

Meer informatie→
vaderdag uitje 2018 amsterdam bier en varen

Zondag 17 juni (Vaderdag)

Vaderdag Bierproeverij op ’t IJ

Bier, BBQ en Varen! Geniet op het grote bovendek van de heerlijke speciaal biertjes van Brouwerij ’t IJ met bijpassende hapjes van de BBQ. Het ideale vaderdag uitje in 2018.

Meer informatie→
vuurwerk kermis hoorn 2018 op boot kijken

Vrijdag 17 augustus

Vuurwerk Cruise Hoorn

Een bijzondere zomeravond in 2018! Een mooie MiniCruise met ondergaande zon, swingende DJ en heerlijke borrelhapjes. En als spetterende afsluiting een spectaculaire vuurwerkshow op het water.

Meer informatie→

“Zeer geslaagd en gezellig. Een geweldige moederdag gehad met gezin. Heerlijke wijnen en hapjes gekregen het was het allemaal waard. Top crew alles voor de klant zo gezegd. Kapitein is een waardig man die constant toeziet en mee werkt aan het voldoen van klant verwachting.”

Fam. Rozenhart

High Wine Cruise

“Met deze rederij meegevaren samen met mijn broer. Een heerlijke barbecue gehad onder het genot van biertjes van de brouwerij ’t IJ. deze bierproeverij is zeker goed bevallen en voor herhaling vatbaar!”

Rene Wessels

Bierproeverij Cruise

“Ik wil u bedanken voor deze mooie dag. Wij hebben van de vaart genoten. Ook was er voldoende tijd om in Hoorn naar een museum te gaan en om de binnenstad te bezichtigen. Alles was tot in de puntjes verzorgd, ook de lunch. Chapeau!”

E. Schenkhuizen

MiniCruise Hoorn

Ga mee op MiniCruise!

Vaartochten georganiseerd door Stichting SEGA Amsterdam

In 2018 werkt Rederij het IJ samen met Stichting SEGA Amsterdam die educatieve vaartochten en het IJ-Buurtveer organiseert.

Iedere zondag van 13 mei t/m 29 juli

IJ-Buurtveer

Iedere zondag van 13 mei t/m 29 juli kunt u meevaren op de historische IJ-Buurtveerlijn over het Amsterdamse IJ. Een leuke rondvaart met verschillende op- en afstaplocaties zoals het Amsterdam CS, Durgerdam en het pittoreske Nieuwendam.

Meer informatie→

Iedere laatste zaterdag van de maand

Ontdek Vuurtvoreneiland

Vaar mee naar het Vuurtoreneiland. Iedere laatste zaterdag van de maand van maart t/m oktober 2018. Een mooie vaartocht naar dit unieke eilandje in het IJmeer, dat alleen per boot bereikbaar is. Een prachtig stukje ongerept natuur, zo dicht bij Amsterdam. Inclusief een rondleiding op het eiland.

Meer informatie→