minicruise boottocht amsterdam rederij het ij

Maak een MiniCruise in eigen land!

Een gevarieerd programma van bijzondere vaartochten

Kaarten Kopen
dagje uit zomervakantie met gezin boottocht ijsselmeer naar hoorn

Augustus, elke dinsdag, woensdag, donderdag. Extra: vrijdag 18 augustus

MiniCruise naar de VOC-stad Hoorn

Een prachtige vaartocht over het IJ en het IJsselmeer naar het pittoreske Hoorn. Heerlijk uitwaaien en genieten op het water waarna u het mooie historische Hoorn kunt bezoeken met leuke musea en gezellige terrasjes.

Meer informatie→
avondje uit zomer amsterdam varen eten live muziek

Augustus, elke zaterdagavond

Zomerse Sunset Cruise met BBQ en Live-muziek

Heerlijk genieten op het water deze zomer! Elke zaterdagavond in augustus een prachtige MiniCruise over het IJ en Markermeer met zonsondergang, een heerlijke BBQ en live-muziek. Elke zaterdag een andere muziekstijl. Proef het goede leven deze zomer!

Meer informatie→
zomervakantie uitje varen bbq ijsselmeer

Augustus, elke dinsdag, woensdag, donderdag

BBQ cruise van Hoorn naar Amsterdam

In de zomervakantie heerlijk ontspannen op het zonnige bovendek, onder het genot van een heerlijke BBQ en het prachtige uitzicht over het water. Proef het zomerse leven aan boord bij Rederij het IJ!

Meer informatie→
vuurwerk hoorn 2017 vanaf boot kijken

Vrijdag 18 augustus

Vuurwerk Cruise Hoorn met BBQ en DJ Dans Anders

Een unieke avond uit met ontvangst met prosecco, heerlijke BBQ, prachtige vaartocht over het Markermeer met ondergaande zon, swingende disco muziek van DJ Dans Anders en een spectaculaire vuurwerkshow ‘à la Sail’. Opstappen in Hoorn.

Meer informatie→

“Zeer geslaagd en gezellig. Een geweldige moederdag gehad met gezin. Heerlijke wijnen en hapjes gekregen het was het allemaal waard. Top crew alles voor de klant zo gezegd. Kapitein is een waardig man die constant toeziet en mee werkt aan het voldoen van klant verwachting.”

Fam. Rozenhart

High Wine Cruise, Moederdag 8 mei 2016

“Met deze rederij zondag 18 september op de meegevaren samen met mijn broer. Een heerlijke barbecue gehad onder het genot van biertjes van de brouwerij ’t IJ. deze bierproeverij is zeker goed bevallen en voor herhaling vatbaar!”

Rene Wessels

Bierproeverij Cruise, 18 september 2016

“Ik wil u bedanken voor deze mooie dag. Wij hebben van de vaart en bus rit genoten. Ook was er voldoende tijd om in Hoorn naar een museum te gaan en om de binnenstad te bezichtigen. Alles was tot in de puntjes verzorgd, ook de lunch. Chapeau!”

E. Schenkhuizen

MiniCruise Hoorn, augustus 2016

Ga mee op MiniCruise!

Kaarten Kopen