minicruise boottocht amsterdam rederij het ij

Agenda MiniCruises 2019

Bijzondere boottochten vanuit Amsterdam

dagje weg boot hemelvaart

6, 8, 13, 15 augustus

MiniCruise Enkhuizen

Kom heerlijk uitwaaien met de hele familie tijdens dit bijzondere dagje weg in de zomervakantie! Een prachtige vaartocht over het IJsselmeer, de voormalige Zuiderzee, naar het VOC-stadje Enkhuizen. Bezoek het mooie havenstadje met haar historische centrum en het bijzondere Enkhuizen Zuiderzeemuseum.

Meer informatie→
dagje uit gezin zomervakantie boot

Vrijdag 16 augustus

MiniCruise Hoorn

Stap aan boord voor een prachtige vaartocht over het Markermeer naar de historische stad Hoorn, waar u het verleden van de machtige VOC nog overal tegen komt. Deze pittoreske havenstad heeft daarnaast ook veel leuke musea voor jong en oud en een mooi historisch centrum om te winkelen en een terrasje te pakken. Op vrijdag 16 augustus is de Hoornse Kermis in de binnenstad. Kortom een leuk dagje weg voor de hele familie.

Meer informatie→
vuurwerk hoorn kermis 2019 kijken vanaf boot

Vrijdag 16 augustus

Vuurwerk Cruise Hoorn

Bekijk de Hoornse Vuurwerkshow vanaf ons panoramadek. Stap aan boord in Hoorn en geniet van een mooie vaartocht op het weidse Markermeer met ondergaande zon, lekkere borrelhapjes, een swingende DJ en een spectaculaire vuurwerkshow. Een bijzonder avondje uit deze zomer!

Meer informatie→
evenement oesterparty op boot

Zondag 1 september

Oesterparty op ’t IJ

Stap zondag 1 september aan boord in Amsterdam-Noord bij de NDSM-werf en ontsnap aan de drukte van de stad. In het zonnetje op het buitendek, genieten van het varen terwijl de oesterkoning langsloopt om je te verwennen met heerlijke verse oesters.

Meer informatie→
jazz amsterdam herfst op boot

Zondag 6 oktober

Herfst Jazz op ’t IJ

Lekker ontspannen op een herfstige zondagmiddag met een bokbiertje en zwoele jazz klanken. Al meerdere keren heeft het T.C. Hammond trio met veel succes aan boord opgetreden. Ook nu weer kunt u genieten van hun muziek en de intieme sfeer aan boord!

Meer informatie→

“Zeer geslaagd en gezellig. Een geweldige moederdag gehad met gezin. Heerlijke wijnen en hapjes gekregen het was het allemaal waard. Top crew alles voor de klant zo gezegd. Kapitein is een waardig man die constant toeziet en mee werkt aan het voldoen van klant verwachting.”

Fam. Rozenhart

High Wine Cruise

“Met deze rederij meegevaren samen met mijn broer. Een heerlijke barbecue gehad onder het genot van biertjes van de brouwerij ’t IJ. deze bierproeverij is zeker goed bevallen en voor herhaling vatbaar!”

Rene Wessels

Bierproeverij Cruise

“Ik wil u bedanken voor deze mooie dag. Wij hebben van de vaart genoten. Ook was er voldoende tijd om in Hoorn naar een museum te gaan en om de binnenstad te bezichtigen. Alles was tot in de puntjes verzorgd, ook de lunch. Chapeau!”

E. Schenkhuizen

MiniCruise Hoorn

Ga mee op MiniCruise!