minicruise boottocht amsterdam rederij het ij

Agenda MiniCruises 2019

Bijzondere boottochten vanuit Amsterdam

koopvaardij op het ij boottocht

Zaterdag 30 maart

Koopvaardij op ’t IJ

Een speciale vaartocht met als thema Koopvaardij en is bestemd voor een ieder die de wereldzeeën bevaren heeft bij de koopvaardij, maar natuurlijk ook voor alle anderen die van varen houden. Een mooie vaartocht over het Amsterdamse IJ en over het weidse Markermeer. Geniet ondertussen van een heerlijke Hollandse stamppot. Vaar mee en beleef de Koopvaardij op ’t IJ!

Meer informatie→
pasen uitje amsterdam varen en bierproeverij

Maandag 22 april (Tweede Paasdag)

PaasIJ proeven

Geniet Tweede Paasdag van een heerlijk ontspannen middag op het IJ en het weidse Markermeer. Inclusief een bierproeverij van Brouwerij ‘t IJ met onder andere het licht kruidige PaasIJ biertje. De chef-kok bereidt ondertussen heerlijke bijpassende hapjes. Proef het goede leven aan boord bij Rederij het IJ!

Meer informatie→
pinksteren amsterdam varen en muziek

Maandag 10 juni (Tweede Pinksterdag)

PinksterJazz op ’t IJ

Een pinkstermiddag heerlijk ontspannen onder het genot van een drankje en zwoele jazzy klanken. Een prachtige vaartocht over het Amsterdamse IJ en het weidse Markermeer. Ondertussen speelt het H.C. Hammond Trio swingende jazz. Stap aan boord en geniet!

Meer informatie→
vuurwerk hoorn kermis 2019 kijken vanaf boot

Vrijdag 16 augustus

Vuurwerk Cruise Hoorn

Bekijk de Hoornse Vuurwerkshow vanaf ons panoramadek. Stap aan boord in Hoorn en geniet van een mooie vaartocht op het weidse Markermeer met ondergaande zon, lekkere borrelhapjes, een swingende DJ en een spectaculaire vuurwerkshow. Een bijzonder avondje uit deze zomer!

Meer informatie→

“Zeer geslaagd en gezellig. Een geweldige moederdag gehad met gezin. Heerlijke wijnen en hapjes gekregen het was het allemaal waard. Top crew alles voor de klant zo gezegd. Kapitein is een waardig man die constant toeziet en mee werkt aan het voldoen van klant verwachting.”

Fam. Rozenhart

High Wine Cruise

“Met deze rederij meegevaren samen met mijn broer. Een heerlijke barbecue gehad onder het genot van biertjes van de brouwerij ’t IJ. deze bierproeverij is zeker goed bevallen en voor herhaling vatbaar!”

Rene Wessels

Bierproeverij Cruise

“Ik wil u bedanken voor deze mooie dag. Wij hebben van de vaart genoten. Ook was er voldoende tijd om in Hoorn naar een museum te gaan en om de binnenstad te bezichtigen. Alles was tot in de puntjes verzorgd, ook de lunch. Chapeau!”

E. Schenkhuizen

MiniCruise Hoorn

Ga mee op MiniCruise!