minicruise boottocht amsterdam rederij het ij

Maak een MiniCruise in eigen land!

Bijzondere boottochten vanuit Amsterdam

dagje weg hemelvaart met boot

Augustus op dinsdag, donderdag, zondag

Amsterdam – Enkhuizen Zuiderzeemuseum

Beleef in de zomervakantie een mini-vakantie in eigen land en maak een prachtige vaartocht over de voormalige Zuiderzee! Inclusief bezoek aan het Enkhuizen Zuiderzeemuseum. Een leuk dagje weg voor de hele familie.

Meer informatie→
dagje weg hemelvaart met boot

Augustus op dinsdag, donderdag, zondag

Enkhuizen – Amsterdam

Een prachtige vaartocht vanaf het mooie havenstadje Enkhuizen naar het bruisende Amsterdam. Deze vaartocht is te combineren met een bezoek aan het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen, maar u kunt ook in de Veerhaven opstappen. Stap aan boord deze zomer en ontspan heerlijk tijdens deze 4 uur durende MiniCruise!

Meer informatie→
dagje weg hemelvaart met boot

Augustus op maandag, woensdag, zaterdag

Korte Fietsvakantie

Een leuke 3-daagse fietsvakantie georganiseerd door Fietsrelax in combinatie met de boottocht van Enkhuizen naar Amsterdam op ons schip de Stortemelk. Vaar, fiets en geniet deze zomer!

Meer informatie→
vuurwerk kermis hoorn 2018 op boot kijken

Vrijdag 17 augustus

Vuurwerk Cruise Hoorn

Een bijzondere zomeravond in 2018! Een mooie MiniCruise met ondergaande zon, swingende DJ en heerlijke borrelhapjes. En als spetterende afsluiting een spectaculaire vuurwerkshow op het water.

Meer informatie→
uitje zomer amsterdam live muziek en varen

Zaterdag 25 augustus

Summer Cruise met Kaapverdische live-band

Waan je aan het eind van de zomer nog één keer in tropische sferen! Een mooie Summer Cruise van 4 uur over het IJ en Markermeer met de swingende live-muziek van de Kaapverdische band Grupo Cultural

Meer informatie→
dagje uit fort edam met boot

Woensdag 29 augustus

Ontdek Fort Edam

Vaar mee langs diverse forten van de Stelling van Amsterdam, zoals Forteiland Pampus, om uiteindelijk een bezoek te brengen aan een van de best bewaarde onderdelen van de stelling, het Fort bij Edam. Deze vaartocht kunt u ook combineren met een fietstocht op de terugweg. Een leuk dagje uit in de zomervakantie voor de hele familie!

Meer informatie→
herfst uitje amsterdam varen en muziek

Zondag 14 oktober

Herfst Blues Cruise

Stap deze herfst aan boord van de Stortemelk voor een ontspannen vaartocht over het IJ en Markermeer met live-blues van de band Damned and Dirty. Maar liefst drie albums werden bekroond met een award voor “Best Dutch Blues Album” van de Dutch Blues Foundation. Iets wat geen enkele andere band in Nederland kan claimen. Vaar mee en beleef de Herfst Blues!

Meer informatie→

“Zeer geslaagd en gezellig. Een geweldige moederdag gehad met gezin. Heerlijke wijnen en hapjes gekregen het was het allemaal waard. Top crew alles voor de klant zo gezegd. Kapitein is een waardig man die constant toeziet en mee werkt aan het voldoen van klant verwachting.”

Fam. Rozenhart

High Wine Cruise

“Met deze rederij meegevaren samen met mijn broer. Een heerlijke barbecue gehad onder het genot van biertjes van de brouwerij ’t IJ. deze bierproeverij is zeker goed bevallen en voor herhaling vatbaar!”

Rene Wessels

Bierproeverij Cruise

“Ik wil u bedanken voor deze mooie dag. Wij hebben van de vaart genoten. Ook was er voldoende tijd om in Hoorn naar een museum te gaan en om de binnenstad te bezichtigen. Alles was tot in de puntjes verzorgd, ook de lunch. Chapeau!”

E. Schenkhuizen

MiniCruise Hoorn

Ga mee op MiniCruise!

Vaartochten georganiseerd door Stichting SEGA Amsterdam

In 2018 werkt Rederij het IJ samen met Stichting SEGA Amsterdam die educatieve vaartochten en het IJ-Buurtveer organiseert.

Iedere zondag van 13 mei t/m 29 juli

IJ-Buurtveer

Iedere zondag van 13 mei t/m 29 juli kunt u meevaren op de historische IJ-Buurtveerlijn over het Amsterdamse IJ. Een leuke rondvaart met verschillende op- en afstaplocaties zoals het Amsterdam CS, Durgerdam en het pittoreske Nieuwendam.

Meer informatie→

Iedere laatste zaterdag van de maand

Ontdek Vuurtvoreneiland

Vaar mee naar het Vuurtoreneiland. Iedere laatste zaterdag van de maand van maart t/m oktober 2018. Een mooie vaartocht naar dit unieke eilandje in het IJmeer, dat alleen per boot bereikbaar is. Een prachtig stukje ongerept natuur, zo dicht bij Amsterdam. Inclusief een rondleiding op het eiland.

Meer informatie→