minicruise boottocht amsterdam rederij het ij

Maak een MiniCruise in eigen land!

Bijzondere boottochten vanuit Amsterdam

vaderdag uitje 2018 amsterdam bier en varen

Zondag 17 juni (Vaderdag)

Vaderdag Bierproeverij op ’t IJ

Bier, BBQ en Varen! Geniet op het grote bovendek van de heerlijke speciaal biertjes van Brouwerij ’t IJ met bijpassende hapjes van de BBQ. Het ideale vaderdag uitje in 2018.

Meer informatie→
dagje weg havenfestival ijmuiden boottocht

Zaterdag 23 juni

Havenfestival IJmuiden

Vaar mee door de sluizen naar het Havenfestival in IJmuiden en bezoek historische schepen, de festivalmarkt, kunst, muziek en nog veel meer. Een bijzonder dagje uit! Ook leuk voor kinderen.

Meer informatie→

MiniCruises Zomervakantie 2018

Mooie boottochten naar leuke historische bestemmingen aan het Markermeer, IJsselmeer in augustus.

Enkhuizen

dagje weg hemelvaart met boot

Augustus op dinsdag, donderdag, zondag

Amsterdam – Enkuizen Zuiderzeemuseum

Beleef in de zomervakantie een mini-vakantie in eigen land en maak een prachtige vaartocht over de voormalige Zuiderzee! Inclusief bezoek aan het Enkhuizen Zuiderzeemuseum. Een leuk dagje weg voor de hele familie.

Meer informatie→
dagje weg hemelvaart met boot

Augustus op dinsdag, donderdag, zondag

Enkuizen – Amsterdam

Een prachtige vaartocht vanaf het mooie havenstadje Enkhuizen naar het bruisende Amsterdam. Deze vaartocht is te combineren met een bezoek aan het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen, maar u kunt ook in de Veerhaven opstappen. Stap aan boord deze zomer en ontspan heerlijk tijdens deze 4 uur durende MiniCruise!

Meer informatie→
dagje weg hemelvaart met boot

Augustus op maandag, woensdag, zaterdag

Korte Fietsvakantie

Een leuke 3-daagse fietsvakantie georganiseerd door Fietsrelax in combinatie met de boottocht van Enkhuizen naar Amsterdam op ons schip de Stortemelk. Vaar, fiets en geniet deze zomer!

Meer informatie→

Hoorn

vuurwerk kermis hoorn 2018 op boot kijken

Vrijdag 17 augustus

Vuurwerk Cruise Hoorn

Een bijzondere zomeravond in 2018! Een mooie MiniCruise met ondergaande zon, swingende DJ en heerlijke borrelhapjes. En als spetterende afsluiting een spectaculaire vuurwerkshow op het water.

Meer informatie→

“Zeer geslaagd en gezellig. Een geweldige moederdag gehad met gezin. Heerlijke wijnen en hapjes gekregen het was het allemaal waard. Top crew alles voor de klant zo gezegd. Kapitein is een waardig man die constant toeziet en mee werkt aan het voldoen van klant verwachting.”

Fam. Rozenhart

High Wine Cruise

“Met deze rederij meegevaren samen met mijn broer. Een heerlijke barbecue gehad onder het genot van biertjes van de brouwerij ’t IJ. deze bierproeverij is zeker goed bevallen en voor herhaling vatbaar!”

Rene Wessels

Bierproeverij Cruise

“Ik wil u bedanken voor deze mooie dag. Wij hebben van de vaart genoten. Ook was er voldoende tijd om in Hoorn naar een museum te gaan en om de binnenstad te bezichtigen. Alles was tot in de puntjes verzorgd, ook de lunch. Chapeau!”

E. Schenkhuizen

MiniCruise Hoorn

Ga mee op MiniCruise!

Vaartochten georganiseerd door Stichting SEGA Amsterdam

In 2018 werkt Rederij het IJ samen met Stichting SEGA Amsterdam die educatieve vaartochten en het IJ-Buurtveer organiseert.

Iedere zondag van 13 mei t/m 29 juli

IJ-Buurtveer

Iedere zondag van 13 mei t/m 29 juli kunt u meevaren op de historische IJ-Buurtveerlijn over het Amsterdamse IJ. Een leuke rondvaart met verschillende op- en afstaplocaties zoals het Amsterdam CS, Durgerdam en het pittoreske Nieuwendam.

Meer informatie→

Iedere laatste zaterdag van de maand

Ontdek Vuurtvoreneiland

Vaar mee naar het Vuurtoreneiland. Iedere laatste zaterdag van de maand van maart t/m oktober 2018. Een mooie vaartocht naar dit unieke eilandje in het IJmeer, dat alleen per boot bereikbaar is. Een prachtig stukje ongerept natuur, zo dicht bij Amsterdam. Inclusief een rondleiding op het eiland.

Meer informatie→