minicruise boottocht amsterdam rederij het ij

Agenda Evenementen

We hebben genoten van de evenementen in het afgelopen jaar. Bedankt aan iedereen die heeft meegeholpen en aan iedereen die heeft meegevaren. Wij zijn nu druk bezig met de evenementen voor 2020. Zodra we de agenda klaar hebben zetten we deze online. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Tot volgend jaar! Rob & Debby

“Zeer geslaagd en gezellig. Een geweldige moederdag gehad met gezin. Heerlijke wijnen en hapjes gekregen het was het allemaal waard. Top crew alles voor de klant zo gezegd. Kapitein is een waardig man die constant toeziet en mee werkt aan het voldoen van klant verwachting.”

Fam. Rozenhart

High Wine Cruise

“Met deze rederij meegevaren samen met mijn broer. Een heerlijke barbecue gehad onder het genot van biertjes van de brouwerij ’t IJ. deze bierproeverij is zeker goed bevallen en voor herhaling vatbaar!”

Rene Wessels

Bierproeverij Cruise

“Ik wil u bedanken voor deze mooie dag. Wij hebben van de vaart genoten. Ook was er voldoende tijd om in Hoorn naar een museum te gaan en om de binnenstad te bezichtigen. Alles was tot in de puntjes verzorgd, ook de lunch. Chapeau!”

E. Schenkhuizen

MiniCruise Hoorn

Ga mee op MiniCruise!