Agenda Evenementen

minicruise boottocht amsterdam rederij het ij
jazz uitje amsterdam pinskteren 2020

Pinkster Jazz op 't IJ

Maandag 6 juni (tweede pinksterdag)

Vaar tweede pinksterdag mee en kom lekker borrelen tijdens deze Pinkster Jazz op ’t IJ! Geniet van een drankje op het zonnige buitendek terwijl je weg droomt op de zwoele jazz-klanken. Wat is er nou mooier dan tweede pinksterdag op het water door te brengen met alle ingrediënten om eens heerlijk te ontspannen? Stap aan boord en geniet!

Meer informatie >>

Wat zeggen onze klanten?

Zeer geslaagd en gezellig. Een geweldige moederdag gehad met gezin. Heerlijke wijnen en hapjes gekregen het was het allemaal waard. Top crew alles voor de klant zo gezegd. Kapitein is een waardig man die constant toeziet en mee werkt aan het voldoen van klant verwachting.
Fam. Rozenhart

High Wine Cruise

Met deze rederij meegevaren samen met mijn broer. Een heerlijke barbecue gehad onder het genot van biertjes van de brouwerij ’t IJ. deze bierproeverij is zeker goed bevallen en voor herhaling vatbaar!
Rene Wessels

Bierproeverij op 't IJ

Ik wil u bedanken voor deze mooie dag. Wij hebben van de vaart genoten. Ook was er voldoende tijd om in Hoorn naar een museum te gaan en om de binnenstad te bezichtigen. Alles was tot in de puntjes verzorgd, ook de lunch. Chapeau!
E. Schenkhuizen

MiniCruise Hoorn

Vaar mee en Geniet!