Agenda Evenementen

minicruise boottocht amsterdam rederij het ij
borrelen amsterdam zondag boot

Zondag 11 juli: Seizoensopening (UITVERKOCHT)

Op zondag 11 juli gaan we weer varen vanaf Steiger 14 achter Amsterdam C.S. Na meer dan een jaar stil gelegen te hebben kunnen we niet wachten om jullie weer te zien! Weer heerlijk varen en genieten van de ontspannen sfeer aan boord. En daar zal DJ T-gray mede voor zorgen. Terwijl je op de achtergrond lekkere nummers hoort uit de jaren 70, 80 en 90, neem jij een drankje en een hapje op een van de buitendekken. Vaar mee en geniet weer van een ontspannen zondag op het water!

Tickets en informatie (UITVERKOCHT)>>

koopvaardij vaartocht 2020

Maritieme Vaardag

Verplaatst naar 2021, datum nog onbekend

Deze bijzondere vaartocht naar het Forteiland IJmuiden inclusief rondleiding en een lekkere Hollandse stamppot is uitgesteld. We wachten nog even de volgende stap van medio augustus 2021 af voordat we een nieuwe datum plannen en er weer een mooie dag van maken!

Meer informatie >>

uitje 2de paasdag rock

Rock op 't IJ

Verplaatst naar 2021, datum nog onbekend

Hairy Zack & his Trunk Like Members speelt klassiekers van Queen, Led Zeppelin, Rolling Stones en meer. Alleen op 1,5 meter afstand zittend rocken op het IJ is niet zoals het hoort. Daarom hebben we samen met de band besloten om het evenement te verplaatsen. We wachten nog even de volgende stap van medio augustus 2021 af voordat we een nieuwe datum plannen en hopen je dan te zien bij de eerste editie van Rock op ’t IJ!

Meer informatie >>

“Zeer geslaagd en gezellig. Een geweldige moederdag gehad met gezin. Heerlijke wijnen en hapjes gekregen het was het allemaal waard. Top crew alles voor de klant zo gezegd. Kapitein is een waardig man die constant toeziet en mee werkt aan het voldoen van klant verwachting.”
Fam. Rozenhart

High Wine Cruise

“Met deze rederij meegevaren samen met mijn broer. Een heerlijke barbecue gehad onder het genot van biertjes van de brouwerij ’t IJ. deze bierproeverij is zeker goed bevallen en voor herhaling vatbaar!”
Rene Wessels

Bierproeverij Cruise

“Ik wil u bedanken voor deze mooie dag. Wij hebben van de vaart genoten. Ook was er voldoende tijd om in Hoorn naar een museum te gaan en om de binnenstad te bezichtigen. Alles was tot in de puntjes verzorgd, ook de lunch. Chapeau!”
E. Schenkhuizen

MiniCruise Hoorn

Ga mee op MiniCruise!

Vier je feest op onze boot!