Bedrijfsuitje op een Boot in Amsterdam

Varen met je Bedrijf

R

Voor groepen van 75 tot 350 personen

R

Regio Amsterdam en Zaandam

R

Vanaf € 32,50 p.p. ex BTW

Inclusief 3 uur varen en onbeperkt drankjes. Prijs is afhankelijk van de groepsgrootte.
Schip Stortemelk Amsterdam

Met Eten

Varen en Eten is altijd een mooie combinatie voor een geslaagd bedrijfsuitje. Of je nu kiest voor een paar borrelhapjes, een zomerse BBQ of een uitgebreide walking dinner, bij ons is het allemaal mogelijk. We werken daarvoor samen met een aantal goede cateraars.
Teamuitje op boot met eten

Met Muziek

Zin om met je collega’s lekker te dansen tijdens het personeelsuitje? Ook dat kan aan boord van ons schip. En zijn er collega’s die liever op een afstandje van de dansvloer blijven? Zij kunnen ondertussen op het bovendek heerlijk genieten van het varen en een drankje. Zo hebben alle collega’s het naar hun zin tijdens jullie bedrijfsuitje op onze boot!
Bedrijfsuitje varen en feest
Bedrijfsuitje op boot met activiteit
Wil je een combinatie? Ook dat kan natuurlijk! Geef je wensen aan ons door en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Het schip Stortemelk

Schip Stortemelk voor grote groepen in Amsterdam

Capaciteit

Het schip Stortemelk is geschikt voor bedrijfsuitjes met groepsgroottes van 75 tot 350 personen
Borrel of feest: tot 350 personen
Buffet of walking dinner: tot 250 personen
Transfer: tot 350 personen

Faciliteiten

Twee bars met tapinstallatie
Meerdere grote buitendekken
Professionele keuken
Meerdere dames en herentoiletten
Muziekinstallatie en microfoon
Verwarming

360 ˚ fotos

Klik op de foto

Bovendek
Bovendek schip Stortemelk huren Amsterdam
Beneden salon
Benedensalon schip Stortemelk huren Amsterdam
Bovensalon schip Stortemelk huren Amsterdam
Boven salon
Achterdek schip Stortemelk huren Amsterdam
Achterdek

Wat zeggen onze klanten?

Afgelopen juni een heerlijk dagje gehad op de Stortemelk. We hadden een afdelingsuitje op de Stortemelk en konden ons lekker bewegen, ook heerlijk op het dek gestaan. Chapeau voor de bemanning, de kapitein en Rob, alles was goed geregeld, hebben lekker gegeten en gedronken. Al met al een TOP dag. Dank jullie wel
ING

We hebben een fantastische dag op de boot gehad. Een grote boot maar een kleinschalige, persoonlijke aanpak! Uitermate vriendelijk personeel die goed met je meedenken en de dag tot een succes brengen. Een prachtige tocht met als kers op de taart het zwemmen voor Durgerdam! Heerlijke hapjes en drankjes. Goed verzorgd en alles is in goed overleg gegaan. Een absolute aanrader!
Montessori Lyceum Amsterdam

Goede communicatie met Rob, mooie boot met voldoende ruimte om binnen en buiten te zitten. Ons bedrijfsevent was perfect geregeld. Aanrader.
Crowdtech

Bedrijfsuitje op onze Boot met Hoeveel Personen?

Ons schip is perfect voor groepen van 75 tot 350 personen. Met twee ruime binnenruimtes die flexibel zijn ingericht, kunnen zowel grote als kleine groepen een gezellige sfeer aan boord creëren. Waarom een minimum van 75 personen? Omdat je elkaar niet uit het oog wil verliezen tijdens je personeelsuitje.

En weet je wat ook zo leuk is aan ons schip? Ons schip heeft twee grote buitendekken. Dus als je voor een grote groep een teamuitje wilt organiseren, dan is er buiten óók genoeg ruimte voor alle collega’s. En dat is best uniek in Amsterdam.

Vaarroute en Bestemmingen als je met je Teamuitje Gaat Varen

Ons schip is te groot voor de grachten. Maar juist op de wateren rondom Amsterdam heb je het gevoel er even helemaal tussenuit te zijn. En dat is toch wel een heel fijn gevoel als je gaat varen met je collega’s.

Een van de vaarroutes start achter het Amsterdam Centraal Station. Vanaf daar varen we langs het Oostelijk havengebied – door de Oranjesluizen – het weidse Markermeer op. Varend langs IJburg en Durgerdam ben je in een half uur op het ruime water en waan je jezelf ver buiten Amsterdam. Vervolgens doemt langzaam het Forteiland Pampus op, waar jullie kunnen aanleggen voor een bezoek aan Pampus. Als we iets verder varen komen we aan in het mooie vestingstadje Muiden waar we een rondje draaien voor het Kasteel Muiderslot. Ook daar is het mogelijk om een bezoek te brengen aan het kasteel. Na het rondje in Muiden varen we rustig aan weer terug naar de opstaplocatie.

Wil je alvast een impressie krijgen van deze vaartocht? Kijk dan het filmpje hieronder maar eens.

Ennuh.. Dit is dus een voorbeeld vaarroute, maar met andere personeelsuitjes zijn we ook vanuit Zaandam vertrokken of naar Enkhuizen, Hoorn, Spakenburg, IJmuiden etc gevaren. Dus als jullie andere wensen hebben, laat het ons gerust weten!

Impressie vaarroute als je met je bedrijfsuitje gaat varen

Hoe lang duurt een Personeelsuitje op jullie Boot?

Ja kijk, dat is natuurlijk heel erg afhankelijk van jullie wensen zoals je begrijpt. Maar meestal varen we 3 uur met een bedrijf. Tijdens die 3 uur is er genoeg tijd om lekker te eten en te drinken en gezellig bij te kletsen. Ondertussen kan een DJ of live-band ook nog je collega’s aan het dansen krijgen.

Willen jullie nog wat langer dansen of een uitgebreide walking dinner als eten? Dan raden we aan om 4 uur te varen met je bedrijfsuitje. Ook als jullie met je teamuitje een tussenstop willen maken bij bijvoorbeeld Forteiland Pampus of Kasteel Muiderslot.

Welke Bedrijfsuitjes zijn jullie voorgegaan?

Varen is sowieso al een bijzondere ervaring voor een bedrijfsuitje. Dus veel bedrijven kiezen ervoor om een paar uurtjes lekker te varen met een drankje en wat eten. Een aantal voorbeelden van andere personeelsuitjes die bij ons gevaren hebben zijn:

  • Een bedrijfsborrel met een teambingo waarbij je de juiste collega bij de juiste uitspraak/weetje moest vinden. Uiteraard werden ondertussen lekkere borrelhapjes rondgebracht.
  • Een personeelsuitje naar Kasteel Muiderslot met lunch heen en een Indisch buffet op de terugweg.
  • Een zomerse BBQ aan boord terwijl de Brazilaanse live band bekende Zuid-Amerikaanse popnummers speelde.
  • Een rondvaart over het IJ en door de havens van Amsterdam met een gids die alle weetjes vertelde.
  • Een bedrijfsfeest met DJ waarbij een deel van de groep uit zijn dak ging op allerlei bekende popnummers en het andere deel rustig een drankje zat te drinken in de bovensalon of op het buitendek. Zo had iedereen het naar zijn zin.

Kortom veel is mogelijk. Dus wil jij ook een bedrijfsuitje organiseren op een boot in de omgeving van Amsterdam en Zaandam? Geef ons dan je wensen (en budget) door en wij sturen je een vrijblijvende offerte op maat.

Organiseer je bedrijfsuitje op onze boot!

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een antwoord van ons. Of bel ons direct op 020 – 341 73 96