Organiseer je trouwfeest op een boot

Wil jij je trouwfeest vieren op een boot?

Ga je trouwen en wil je een onvergetelijk trouwfeest, waar je samen heerlijk los gaat? Dan zit je bij ons goed. Want ons schip de Stortemelk is een geweldige locatie voor een ongedwongen en uitbundig bruiloftsfeest. Er zijn al meerdere bruiloften aan boord geweest waarbij het bruidspaar zorgeloos en ontspannen heeft genoten. Want dat is waar wij het voor doen. Dat jullie en je familie en vrienden terugkijken en napraten over dat geweldige dansfeest op jullie bruiloft. Onze vaste opstaplocaties zijn bij het Centraal Station van Amsterdam en bij de burchtkade in Zaandam. Maar omdat we een varende locatie zijn kunnen we overal naar toe komen waar water is. Dus wil je tijdens je huwelijk lekker dansen, een ongedwongen, informele sfeer en ook genieten van het buiten zijn? Neem dan contact met ons op.

Waarom jullie trouwfeest op onze boot?

Het is gewoon te leuk trouwen op onze boot. Zonder teveel heisa, lekker ongedwongen en een fijne intieme sfeer aan boord. En ondertussen dansend de zon zien ondergaan in het Markermeer. Tja wie wil dat nou niet? Het schip is flexibel in te richten en heeft meerdere binnen zalen. Hierdoor kunnen zowel grote groepen tot 350 personen een geweldig trouwfeest geven, maar ook kleinere groepen vanaf 75 personen. Door de flexibiliteit is het schip ook om te bouwen van een zittend diner naar een dansvloer als jullie meer willen dan alleen maar dansen. En hoewel het met het Nederlandse klimaat wel fijn is dat er (warme) comfortabele binnen zalen zijn wil je natuurlijk ook naar buiten kunnen op een schip! En daarin is de Stortemelk uniek. Het schip heeft namelijk twee grote buitendekken waaronder een panoramadek over de hele lengte van het schip.

buiten trouwen op boot
trouwfeest op boot Stortemelk amsterdam

Capaciteit Trouwfeest: 75 tot 350 personen

Zittend diner: tot 150 personen
Walking dinner of buffet: tot 250 personen
Borrel of feest: tot 350 personen

Faciliteiten schip

Twee bars met tapinstallatie
Meerdere grote buitendekken
Professionele keuken
Meerdere dames en herentoiletten
Invalidetoilet
Muziekinstallatie en microfoon
Rolstoeltoegankelijk
Verwarming

Wat zeggen onze klanten?

We hebben het met z’n allen ervaren als een bijzonder leuke en ontspannen dag. De stemming was fantastisch en dit werd mede veroorzaakt door jullie manier van aanpak!!
Jan & Olga

Mijn man en ik waren 30 jaar getrouwd. Dat is een prestatie en dat wilden wij met onze meest dierbare vrienden vieren op een bijzondere manier. De organisatie van Rederij het IJ was fantastisch. Alles was geregeld. Het ontvangst met muziek, de lekkernijen bij de thee, koffie en later op de middag aangevuld met heerlijke wijn en bier in een geweldige entourage. Het was een super dag. Bedankt!
Corrien & Jaap

Trouwfeest met DJ of live-muziek

Als je uit je dak wilt gaan op je bruiloft feest moet de muziek natuurlijk wel goed zijn. Misschien heb je een familielid of vriend die geweldige playlists kan samenstellen. In dat geval hebben wij de apparatuur aan boord om iedereen te laten dansen. Maar natuurlijk kan je ook een DJ inhuren voor je uitbundige dansfeest. Of een live-band die ervoor zorgt dat de sfeer er goed in zit. Wij hebben al gewerkt met meerdere DJ’s en bandjes in verschillende muziekstijlen. Dus geef jullie wensen aan ons door en samen regelen we de perfecte muziek voor jullie trouwfeest!

Eten op je bruiloft

Wil je meer dan alleen dansen? Wil je bijvoorbeeld voorafgaand aan het grote dansfeest dineren? Of wil je juist dansen en eten tegelijk? In dat geval verzorgen wij een walking dinner. Daarbij worden de gerechtjes in verschillende gangen en op zo’n manier geserveerd dat jullie de hapjes al dansend kunnen eten. Of ben je meer voor een ongedwongen zomers feestje met bier, wijn en een BBQ (de I do BBQ..)? Ook dat kan bij ons aan boord. Neem contact met ons op en we maken een offerte op maat.

Officiële trouwlocatie Amsterdam

De Stortemelk is als officiële trouwlocatie aangewezen in de gemeente Amsterdam. Dat betekent dat jullie officieel elkaar het jawoord kunnen geven op het water! Op die manier kunnen jullie vooraf aan jullie trouwfeest de huwelijksvoltrekking aan boord laten plaatsvinden. Bij mooi weer staan jullie samen met familie en vrienden op het grote panoramadek met uitzicht over het water, terwijl de trouwambtenaar jullie trouwt. Dus bij ons kun je letterlijk in het huwelijksbootje stappen!

Huwelijksjubileum vieren

Zijn jullie al 10, 12,5 jaar, 25 of zelfs 50 jaar getrouwd? En willen jullie dit huwelijksjubileum vieren met familie en vrienden? Wat is er in dat geval nou mooier dan samen op een boot te zijn en op het water te genieten met elkaar? Ons schip Stortemelk heeft verschillende binnenruimtes om voor iedereen een fijne plek te creëren. Zoals een relaxte lounge plek voor de jongeren en een spelletjeshoek voor de kleintjes, terwijl de anderen samen borrelen of dansen. Ook heeft het schip twee grote buitendekken om heerlijk buiten in het zonnetje te staan met een drankje in je hand. En willen jullie ook nog eten? Ook dat kan. Er is een professionele keuken aan boord waar allerlei lekkers klaargemaakt kan worden. Dus laat ons jullie wensen weten en wij maken een offerte op maat.

Organiseer je trouwfeest op onze boot!

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een antwoord van ons.
Of bel ons direct op 020 – 341 73 96