Organiseer je bedrijfsfeest op een boot

Een onvergetelijk bedrijfsfeest zonder de stress van het organiseren

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor jouw bedrijfsfeest in omgeving Amsterdam of Zaandam? Dan zit je bij ons goed. Want op ons schip kun je een fantastisch personeelsfeest geven. De Stortemelk heeft namelijk twee grote binnenruimtes en twee geweldige buitendekken. Zo dans je en ga je helemaal los in één van de zalen terwijl je op het buitendek even bijkomt met een verfrissend drankje in je hand. Doordat er twee zalen zijn heb je ook meer mogelijkheden. Zo kun je in beide ruimtes dezelfde muziek draaien of je kunt een rustige loungeplek creëren van de tweede zaal. En ondertussen kunnen jullie ook genieten van lekkere hapjes of een complete walking dinner. Wat jullie ook kiezen, het is sowieso een bijzondere ervaring voor jou en je collega’s. Dus organiseer jij een bedrijfsfeest voor een groep van 75 tot 350 personen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn flexibel, denken met je mee en geven jullie een geweldige tijd aan boord.

En ja, aangezien we een varende locatie zijn kunnen we uiteraard ook naar een andere plaats komen voor jullie bedrijfsfeest (zolang er maar water is). Zo hebben we al bedrijfsfeesten aan boord gehad waarvoor we naar Harlingen, Hoorn, Huizen, Muiden, Lelystad en IJmuiden zijn gevaren. Neem contact met ons op als je een boot wilt huren in een andere plaats dan Amsterdam of Zaandam.

Waarom is onze boot een perfecte bedrijfsfeest locatie?

Er zijn meerdere redenen om je bedrijfsfeest op een boot te vieren. Ten eerste vinden veel mensen varen altijd een mooie belevenis. Dus dan heb je al een goed begin van een spetterend feest. Daarnaast is er een duidelijke begin- en eindtijd waarbij iedereen aanwezig moet zijn. Dus geen laat op gang komend feestje omdat de meerderheid pas later binnenkomt. Ten derde kun je naast het dansen ook gewoon lekker borrelen met uitzicht over het water. Dus ook de collega’s die niet van dansen houden hebben een ontspannen en gezellig uitje. Kortom meer dan genoeg redenen om een boot te kiezen als locatie voor je personeelsfeest. En zeker ons schip Stortemelk met twee geweldige buitendekken en twee grote binnen zalen. Dus worden de dagen wat kouder en donkerder? Dan zijn de salons warm en knus, van waaruit jullie rondom uitzicht hebben op de Amsterdamse skyline. In de maand december is het schip uiteraard aangekleed in kerstsfeer, zodat je aan boord ook een bijzondere kerstborrel of nieuwjaarsborrel kunt organiseren. En wij zorgen er ondertussen voor dat jullie allemáál genieten, dus ook degenen die het moeten organiseren. Dansen en varen is echt een geweldige combinatie voor een geslaagd feest!

Deze bedrijfsfeesten gingen jou voor

We organiseren al 15 jaar bedrijfsfeesten. Zo heeft de Nederlandsche Bank met 150 personeelsleden een geweldig midsummernight-bedrijfsfeest georganiseerd. Terwijl de DJ draaide ging het personeel los met uitzicht over het weidse Markermeer en de ondergaande zon. In de winter hebben we nog goede herinneringen aan het personeelsfeest van Akros Amsterdam. Terwijl de ene helft aan het dansen was in de bovenzaal, was de andere helft gezellig aan het borrelen in de benedensalon. Ondertussen genoten ze van een walking dinner, waarbij verschillende gerechtjes op zo’n manier werden geserveerd dat de hapjes zowel zittend als dansend gegeten konden worden. Zo kon het personeel gewoon door blijven dansen zonder iets van het eten te missen. En de sfeer was geweldig! Maar ook themafeesten zoals een Casino-feest met roulette op het achterdek of een DJ Huiskamerfeest met verschillende DJ’s in de verschillende zalen, hebben we allemaal aan boord gehad. We zouden het leuk vinden om ook jou met je collega’s aan boord te verwelkomen. We zorgen ervoor dat jij als organisator geen zorgen hoeft te maken over de uitvoering. Zodat ook jíj, samen met je collega’s, geniet!

Bedrijfsfeest op boot Amsterdam

Paar praktische tips voor je bedrijfsfeest op onze boot

Hou rekening met het weer. Want in de binnenzalen kan je lekker warm staan, maar op de buitendekken kan het soms fris zijn. Laat je gasten dan ook wat warms meenemen (uiteraard overbodig als het top zomer weer is!). Geef mensen een aankomsttijd met een uiterste tijd van 5 minuten voor vertrektijd van het schip. Op die manier is iedereen op tijd aan boord als het schip wegvaart.
En wil je ook eten tijdens het feest? Vraag dan van te voren aan je gasten of ze een allergie hebben. Want eenmaal aan boord kunnen we niet meer zoveel aanpassen.

Wat zeggen onze klanten?

Het was een top avond! Allemaal positieve reacties gekregen.
Mochten wij weer een bootfeestje organiseren dan kom ik zeker weer bij jullie terug.
Roy Hencke

De Nederlandsche Bank

Top locatie, top crew, top sfeer, helemaal super voor ons 25 jarig bestaan van AKROS. Wat een super avond hebben wij gehad! Gaan wij niet snel vergeten.
Mirka Naviglio

Akros Amsterdam

DJ of live-muziek tijdens je bedrijfsfeest op onze boot

Een bedrijfsfeest zonder muziek is natuurlijk niet echt een feest. Daarom is het uiteraard mogelijk om een DJ in te huren voor een uitbundig dansfeest met je collega’s. Of misschien willen jullie wel een live-band laten spelen op de boot, die ervoor zorgt dat de sfeer er goed in zit. We werken samen met meerdere muzikanten en live-bands. Op die manier kunnen jullie zelf kiezen in welke stijl jullie bedrijfsfeest gaat zijn. Zo kun je lekker swingen op bekende zuid-amerikaanse nummers of je kunt genieten van live-jazz uit het swing tijdperk. Houden jullie niet zo van dansen? Maar vinden jullie het wel leuk om met elkaar uit volle borst mee te zingen met Nederlandstalige hits (en misschien ook wel Franse chansons..)? Dan kennen wij de juiste accordeonist voor jullie, die ook de meezingboekjes meebrengt. En als jullie zelf al een DJ of leuke muzikant kennen dan is dat in overleg uiteraard ook mogelijk. Kortom veel is mogelijk. Dus geef jullie wensen aan ons door en samen regelen we de perfecte muziek voor jullie bedrijfsfeest!

Eten tijdens je bedrijfsfeest

Heerlijk een paar uur varen met collega’s is sowieso al fijn. Net als lekker dansen op de golven. En om het bedrijfsfeest helemaal compleet te maken kunnen jullie er ook nog wat bij eten. Het eten kan variëren van een paar lekkere borrelhapjes tot een uitgebreide walking dinner. Maar ook een zomerse BBQ of een (winter) buffet is uiteraard mogelijk. Zowel vleesliefhebbers als vegetariërs kunnen bij ons terecht voor lekker eten. Ook werken wij samen met een aantal goede cateraars. Dus het enige wat wij vragen is om je wensen (en budget) aan ons door te geven en wij doen een lekker voorstel!

Opstaplocaties bedrijfsfeest

Als je je personeelsfeest viert op onze boot kun je kiezen tussen onze vaste opstaplocaties in Amsterdam en Zaandam. In Amsterdam is onze vaste opstaplocatie Steiger 14 achter het Amsterdam Centraal Station. Makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer en auto’s kunnen voordelig parkeren in het Parking Centrum Oosterdok. Ook touringcars kunnen op 5 minuten loopafstand de gasten afzetten. In Zaandam is de Burchtkade of de steiger bij het Zaantheater de vaste opstaplocatie. Beide locaties zijn ook per touringcar bereikbaar. Wil je op een andere locatie opstappen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Zo hebben we ook al gevaren vanaf Enkhuizen, Hoorn, IJmuiden, Huizen, Spakenburg, Lelystad en Almere.

Organiseer je bedrijfsfeest op onze boot!

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een antwoord van ons. Of bel ons direct op 020 – 341 73 96