Organiseer je verjaardagsfeest op een boot

Voor groepen van 75 tot 350 personen

Wil jij je verjaardagsfeest vieren op een boot en zelf genieten van een fantastisch feest?

Dat kan op ons schip de Stortemelk. Het schip heeft meerdere binnenruimtes en twee geweldige buitendekken, waaronder een groot panoramadek over de hele lengte van het schip. Verder is het schip flexibel in te delen waardoor het schip geschikt is voor groepen van 75 tot 350 personen. De sfeer aan boord is ongedwongen en informeel. En natuurlijk zorgen we ervoor dat jullie heerlijk genieten en een onvergetelijke dag of avond hebben. Want dat is waar wij het allemaal voor doen. Dus als je binnenkort jarig bent en je wilt je verjaardag vieren op een boot in de omgeving van Amsterdam of Zaandam, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Waarom je verjaardagsfeest op een boot?

Als je een locatie zoekt om je verjaardag te vieren (omdat je huis te klein is, je geen zin hebt in alles zelf te moeten regelen en opruimen of gewoon zin hebt om je verjaardag eens bijzonder te vieren), dan is een boot een hele goede keuze. Ten eerste omdat je je verjaardag heerlijk buiten kunt vieren. Terwijl je met een hapje en drankje staat te praten (of te dansen natuurlijk) heb je een geweldig weids uitzicht over het water. En zeker ons schip is daarin uniek omdat de Stortemelk twéé grote buitendekken heeft. Daarnaast heb je op een boot een soort van eilandgevoel wat iets intiems geeft aan het feest. Verder is een boot een verjaardag locatie waar veel mogelijk is. Zoals een dansfeest met DJ of live-band, een borrel met heerlijke hapjes, een BBQ op het buitendek of je maakt nog een tussenstop bij een bijzondere bestemming zoals Forteiland Pampus. Er is dus veel mogelijk en daarom horen we graag van jou wat jij zou willen voor jouw verjaardagsfeest.

verjaardagslocatie buiten op boot
verjaardag vieren op een boot

Verjaardag vieren Amsterdam

Onze vaste opstaplocaties zijn Steiger 14 achter het Centraal Station in Amsterdam en de Burchtkade of Zaantheater in Zaandam. Dus als je je verjaardag wil vieren in Amsterdam en Zaandam zijn dat de makkelijkste keuzes. Maar omdat we een varende feestlocatie zijn kunnen we ook naar een andere locatie toe komen. Zo hebben we ook al gevaren vanaf Enkhuizen, Hoorn, Harlingen, IJmuiden, Huizen, Muiden en Lelystad.

Wat zeggen onze klanten?

We hebben een erg mooie tocht gemaakt over het ij waarbij tevens een overheerlijke bbq geserveerd werd. De bemanning was erg behulpzaam, super vriendelijk en gezellig. Absoluut een aanrader mocht je een leuke locatie zoeken voor een bijzonder feest.
Rob & Bianca

Afgelopen zaterdag heb ik mijn verjaardag mogen vieren in het varend café. Een enorm geslaagde avond, mede mogelijk gemaakt door Rob en zijn bemanning.
Sander

Deze verjaardagen zijn al op onze boot gevierd

Er zijn al meerdere verjaardagen aan boord van ons schip gevierd. Zo vierden twee zussen hun 30e verjaardagsfeest in een casino-thema. Een blackjacktafel op het achterdek en roulette spelen op het bovendek terwijl de zon in het Markermeer zakte. Een mooier decor konden ze niet krijgen! Maar ook de 60e verjaardag naar Forteiland Pampus met de familie was een succes. Op de heenweg natuurlijk taart en op de terugweg een lekkere BBQ. En het verjaardagsfeest voor de 80-jarige die in zijn leven altijd veel op zee geweest was. Het oestermannetje en de accordeonist met zeemansliederen zorgden voor een goede sfeer aan boord. Maar ook de 70e verjaardag met BBQ en Braziliaanse live-band herinneren we ons nog (en gelukkig zij en haar gasten ook!). Elke keer is het weer anders, maar altijd gaan de gasten enthousiast van boord. En dat is waarom wij het ook zo leuk vinden! Kom jij ook je verjaardag vieren op onze boot?

Eten tijdens je verjaardagsfeest

Taart is natuurlijk altijd mogelijk. Maar lekkere borrelhapjes of een BBQ, vers aan boord bereid, kan ook. Tja het ligt er gewoon aan waar jij zin in hebt op je verjaardag. Geef daarom je wensen door en wij kijken samen met jou wat mogelijk is binnen jouw budget. In ieder geval zorgen we er altijd voor dat het lekker eten is met aandacht voor puur en natuur..

Organiseer je verjaardagsfeest op onze boot!

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een antwoord van ons.
Of bel ons direct op 020 – 341 73 96