Paas Rock uitje op 2e paasdag

Tijdloze Classic Rock op ’t IJ

Amsterdams hardst werkende classic rock tribute band Hairy Zack & his Trunk Like Members gaat varen! Speciaal op tweede paasdag kan je meevaren met de eerste Rock Boat op ’t IJ. Geen eieren zoeken of ander saai paas uitje, maar lekker genieten van klassiekers van Queen, Led Zeppelin, Lynyrd Skynyrd en Rolling Stones.
Vaar mee en Rock the Boat op tweede paasdag!
  • Ontvangst met het een glaasje PaasIJ van Brouwerij ’t IJ
  • 4 uur heerlijk varen op ons schip de Stortemelk tijdens dit speciale uitje met pasen.
  • Live-muziek van de Hairy Zack & his Trunk Like Members band
Maandag 13 april 2020
}
13.30 – 18.00

€15,00

Opstapplaats: Ms. van Riemsdijkweg t/o 55 in Amsterdam-Noord. Naast de NDSM-pont.

Programma paas uitje met classic live Rock

Vraag je je af wat je gaat doen met tweede paasdag? Ben je op zoek naar wat anders dan brunchen of paaseieren zoeken? Vaar dan mee op tweede paasdag en geniet van classic live rock op ’t IJ. Vanaf 13.30u word je ontvangen door de Kapitein en zijn bemanning met een heerlijk glaasje PaasIJ bier van Brouwerij ’t IJ. Om 14.00 uur vertrekt het schip voor een 4 uur durende Rock Cruise over het Amsterdamse IJ langs bezienswaardigheden als de A’dam Toren en het EYE filmmuseum. Na het IJ varen we door de Oranjesluizen over het Markermeer langs Vuurtoreneiland, Forteiland Pampus en Kasteel Muiderslot. En terwijl je over het weidse Markermeer vaart gaat de band helemaal los met lekkere rock klassiekers uit de jaren ’70 en ’80. Wat is er nou mooier dan een tweede paasdag uitje op het water met alle ingrediënten om eens heerlijk te genieten? Dus stap aan boord en geniet!

paas uitje met live rock

Sweet home Alabama

met Hairy Zack and his Trunk Like Members

uitje pasen 2020 boot

Hairy Zack and his Trunk Like Members

Heerlijke Rock classics van de 70’s en 80’s. Hairy Zack & his Trunk Like Members speelt klassiekers van Queen, Led Zeppelin, Lynyrd Skynyrd, Rolling Stones en meer. Kom lekker borrelen aan boord en maak er een wild tweede paasdag uitje van!

“Vandaag een geweldige minicruise ervaring op het prachtige cruiseschip De Stortemelk. Ik heb een geweldige dag op het water gehad. Mijn dank gaat uit naar de kapitein en de speciale crew: zeer gastvrij en klantgericht! Alle lof.” E. Zimmer

“Superuitje! Wat hebben wij het heerlijk gehad. Hartelijke en goede bediening en leuk schip!”

M.

“Wij willen jullie bedanken voor de prima service en het ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel.
Onze complimenten.” Fam. van Dam

vaartocht pasen bierproeverij minicruise amsterdam

De Stortemelk: geschikt voor elk weertype!

Het schip de Stortemelk is een stijlvol schip waar je heerlijk kunt genieten van het varen. Het schip heeft een volledig uitgeruste bar waar je terecht kunt voor een drankje. Of de zon nu schijnt of dat er toch wat regen valt, je kunt je fantastisch vermaken op het grote bovendek of in een van de gezellige ruime salons met uitzicht rondom. Vaar mee en ervaar de intieme sfeer aan boord!

Rock the Boat op Tweede Paasdag!