Stadspasactie Zomer 2021

Helaas volgeboekt

Elke zondag en donderdag van 11 juli t/m 5 augustus 2021

De speciale kindervaarten komen hopelijk in de herfstvakantie weer.
}
9.30 – 12.30
Stadspasprijs (Groene stip):
€5,=
(normale prijs € 47,00) inclusief 3 uur durende boottocht, broodjes, 3 drankjes en gids.
Wachtlijst:
Helaas zijn de vaartochten al volgeboekt. We hebben nog wel een wachtlijst in geval er mensen afzeggen.

Opstapplaats

Steiger 14: Ruijterkade 14 achter het Amsterdam Centraal Station. Routebeschrijving

Heerlijk uitwaaien op het IJ en Markermeer

Stap deze zomer aan boord in Amsterdam voor een mooie vaartocht over het IJ en Markermeer. Verhalenverteller Adri Doorneveld neemt je mee naar de geschiedenis van Amsterdam aan het IJ. De skyline rondom ’t IJ is zeer divers en indrukwekkend. Het geeft je een inkijk in de geschiedenis van Amsterdam als handelsstad aan het water en haar industriële ontwikkeling. Terwijl ras-Amsterdammer Adri met zijn jarenlange gidservaring jou allerlei weetjes vertelt over het o zo veranderende IJ, vaar je ook nog door de Oranje Sluizen het Buiten-IJ op. Even uitwaaien op het weidse Markermeer terwijl je de forteilanden Vuurtoreneiland en Pampus passeert. Uiteraard word je tijdens de 3 uur durende vaartocht verwend met een lekkere lunch en 3 alcoholvrije drankjes. Vaar dus mee deze zomer en geniet!
Samen Veilig Varen
Samen genieten op het water binnen de regels van de 1,5 metersamenleving. Het schip is aangepast aan de huidige corona maatregelen. Zo krijg je binnen een tafeltje toegewezen waarbij je op 1,5 meter afstand van anderen kunt blijven. Uiteraard kun je ook heerlijk buiten een plekje op afstand zoeken. Verder zijn er extra hygiëne punten en varen we met veel minder passagiers dan de gebruikelijke 150. Stap aan boord en geniet op een veilige manier van een leuk dagje uit!

Programma

09.00 Inschepen Stortemelk.
09.30 Vertrek schip voor vaartocht over het Amsterdamse (binnen) IJ, door de Oranjesluizen naar het (buiten) IJ en een stukje over de voormalige Zuiderzee. Geniet van de bijzondere omgeving die het Amsterdamse IJ biedt! Onderweg kun je genieten van twee vers afgebakken pistoletjes met beleg naar keuze en drie alcoholvrije drankjes.
12.30 Aankomst afstaplocatie, einde vaartocht.

Wat zeggen onze klanten?

Vandaag een geweldige minicruise ervaring op het prachtige cruiseschip De Stortemelk. Ik heb een geweldige dag op het water gehad. Mijn dank gaat uit naar de kapitein en de speciale crew: zeer gastvrij en klantgericht! Alle lof.
E. Zimmer

Zaterdag hebben we een vaartocht gemaakt en hebben een geweldige middag gehad. Hulde voor de kapitein die dit zo’n groot schip weet te beheersen. Alles aan boord was goed verzorgd, de broodjes en hapjes alles top.
Fam. de Raadt

vaartocht pasen bierproeverij minicruise amsterdam

Het schip Stortemelk: geschikt voor elk weertype!

Het schip de Stortemelk is een stijlvol schip waar je heerlijk kunt genieten van het varen. Het schip heeft een volledig uitgeruste bar waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje. Of de zon nu schijnt of dat er toch wat regen valt, je kunt je fantastisch vermaken op het grote bovendek of in een van de gezellige ruime salons met uitzicht rondom. In verband met de COVID-19 maatregelen hebben we het schip aangepast zodat we samen veilig kunnen varen. Vaar mee en ervaar de intieme sfeer aan boord!

Helaas zijn we al volgeboekt