goedkoop boot huren amsterdam zaandam

Boot Huren

U wilt een boot huren in de omgeving van Amsterdam, Zaandam? U krijgt kwaliteit en een goede & persoonlijke service voor een scherpe prijs

Prijzen 2020

Omdat wij ook van een feestje houden en u graag de mogelijkheid willen geven om een leuk feest of uitje bij ons aan boord te organiseren, proberen wij de prijzen zo voordelig mogelijk te houden.

Drinken

Geen verrassing in de kosten achteraf. Daarom betaal je bij ons € 5,23 per persoon per uur (ex. BTW) en kunnen jullie onbeperkt drinken tijdens het varen:

+Koffie & thee
+Jus d’orange, appelsap en frisdrank
+Bier van de tap
+Rode wijn, witte wijn en rosé

Daarnaast kunt je tegen een meerprijs nog prosecco, speciaal bier en serke drank bijbestellen

Wat onze klanten zeggen

“Het gehele team heeft ons bedrijf, 200 collega´s uit Duitsland, een onvergetelijke dag bezorgd. Hoewel het weer helaas regenachtig was, heeft de sfeer op de boot alles goed gemaakt. De persoonlijke en vriendelijke houding van alle personeel gaf de Duitsers het gevoel van welkom zijn, en die sfeer heerste op alle drie dekken. Heerlijke hapjes en lunch in overvloed, prima service. We hebben de flexibiliteit in de voorbereidingen zeer gewaardeerd, en alle gewenste programmawijzigingen zijn moeiteloos doorgevoerd.
Namens alle collega’s: herzlichen dank! ”

Han Joosten

BPD Immobilienentwicklung GmbH

“We hebben echt een top dag gehad, en voor mij was dat de tweede super ervaring met jullie! Op naar de volgende”

Inge Broekx

“Voor de opening van het Festival Industrie Cultuur hebben wij met 50 gasten een boottocht gemaakt van IJmuiden naar Zaandam op de Independent 3. Het mooie weer en de goede organisatie van Rederij het IJ hebben de opening tot een groot succes gemaakt. De communicatie vooraf was duidelijk en de dames aan boord supervriendelijk en behulpzaam. Als ik weer eens een boot nodig heb voor wat voor evenement dan ook, dan ga ik zeker weer naar Rederij het IJ. ”

Veerle Simons

Cultuurcompagnie

Huur een bijzondere boot voor uw feest of uitje!