Winterfeest op 't IJ

Stap aan boord en geniet van de prachtige lichtjes van de Amsterdamse Skyline.

Een onvergetelijk bedrijfsfeest in de winter

Organiseer je deze winter een bedrijfsfeest in omgeving Amsterdam of Zaandam? Stap dan aan boord van de Stortemelk voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Terwijl jullie langs de prachtige lichtjes van de Amsterdamse skyline varen, vermaken jullie je met elkaar op ons sfeervolle schip. En willen jullie het bedrijfsfeest uitbreiden met een walking dinner of een dansfeest? Ook dat is allemaal mogelijk bij ons. Dus organiseer jij een bedrijfsfeest deze winter voor een groep van 75 tot 350 personen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn flexibel, denken met je mee en geven jullie een geweldige tijd aan boord.

En ja, aangezien we een varende locatie zijn kunnen we uiteraard ook naar een andere plaats komen voor jullie bedrijfsfeest (zolang er maar water is). Zo hebben we al bedrijfsfeesten aan boord gehad waarvoor we naar Harlingen, Hoorn, Huizen, Muiden, Lelystad en IJmuiden zijn gevaren. Neem contact met ons op als je een boot wilt huren in een andere plaats dan Amsterdam of Zaandam.

Waarom onze boot voor een personeelsfeest deze winter?

Er zijn meerdere redenen om je bedrijfsfeest op onze boot te vieren. Ten eerste vinden veel mensen varen altijd een mooie belevenis. Daarnaast is er een duidelijke begin- en eindtijd waarbij iedereen aanwezig moet zijn. Dus geen laat op gang komend feestje omdat de meerderheid pas later binnenkomt. Ten derde kunnen de gasten die niet van dansen houden lekker borrelen en kletsen op één van de grote buitendekken met uitzicht over het water of in de tweede warme salon van de Stortemelk. Doordat er twee zalen zijn heb je ook meer mogelijkheden. Zo kun je in beide zalen dezelfde muziek draaien, maar kan je ook van één van de zalen een rustige loungeplek maken. Kortom meer dan genoeg redenen om onze boot te kiezen als locatie voor je personeelsfeest in de winter. En wij zorgen er ondertussen voor dat jullie allemáál genieten, dus ook degenen die het moeten organiseren. Dansen en varen is echt een geweldige combinatie voor een geslaagd winterfeest!

Deze bedrijfsfeesten gingen jou voor

We organiseren al 15 jaar bedrijfsfeesten. Zo heeft de Nederlandsche Bank met 150 personeelsleden een geweldig midsummernight-bedrijfsfeest op het grote panoramadek georganiseerd. Terwijl de DJ buiten draaide danste het personeel in de buitenlucht met uitzicht over het weidse Markermeer. In de winter hebben we nog goede herinneringen aan het personeelsfeest van Akros Amsterdam. Terwijl de ene helft aan het dansen was in de bovenzaal, was de andere helft gezellig aan het borrelen in de benedensalon. Ondertussen genoten ze van een Walking Dinner van de Grill, waarbij verschillende gerechtjes op zo’n manier werden geserveerd dat de hapjes zowel zittend als dansend gegeten konden worden. Zo kon het personeel gewoon door blijven dansen zonder iets van het eten te missen. En de sfeer was geweldig! Maar ook themafeesten zoals een Casino-feest met roulette op het achterdek of een DJ Huiskamerfeest met verschillende DJ’s in de verschillende zalen, hebben we allemaal aan boord gehad. We zouden het leuk vinden om ook jou met je collega’s aan boord te verwelkomen. We zorgen ervoor dat jij als organisator geen zorgen hoeft te maken over de uitvoering. Zodat ook jíj, samen met je collega’s, geniet!

kerstborrel amsterdam boot

Paar praktische tips voor je bedrijfsfeest op onze boot

Geef mensen een aankomsttijd met een uiterste tijd van 5 minuten voor vertrektijd van het schip. Op die manier is iedereen op tijd aan boord als het schip wegvaart. En wil je ook eten tijdens het feest? Vraag dan van te voren aan je gasten of ze een allergie hebben. Want eenmaal aan boord kunnen we niet meer zoveel aanpassen. Verder is het natuurlijk handig als mensen een warme jas mee hebben als ze op de buitendekken willen genieten van de mooie verlichte skyline. Maar binnen is het lekker warm dus zorg er ook voor dat je in luchtige kleding kan dansen!

Wat zeggen onze klanten?

AANRADER! Een gezellig huiselijk schip met een fantastische crew. Tot in de puntjes verzorgd met aankleding, eten en crew. Alle 150 bezoekers hebben zich uitstekend vermaakt. Omdat we twee binnensalons in gebruik hadden, konden we op één dek los met dansen en konden op het andere dek rustigere activiteiten gedaan worden. Het met lampjes versierde bovendek nodigde ondanks het winterweer uit om ook daar tijd door te brengen.
Mirka Naviglio

Akros Amsterdam

Het was een top avond! Allemaal positieve reacties gekregen.
Mochten wij weer een bootfeestje organiseren dan kom ik zeker weer bij jullie terug.
Roy Hencke

De Nederlandsche Bank

Opstaplocaties bedrijfsfeest

Als je je personeelsfeest viert op onze boot kun je kiezen tussen onze vaste opstaplocaties in Amsterdam en Zaandam. In Amsterdam is onze vaste opstaplocatie Steiger 14 achter het Amsterdam Centraal Station. Makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer en auto’s kunnen voordelig parkeren in het Parking Centrum Oosterdok. Ook touringcars kunnen op 5 minuten loopafstand de gasten afzetten. In Zaandam is de Burchtkade of de steiger bij het Zaantheater de vaste opstaplocatie. Beide locaties zijn ook per touringcar bereikbaar. Wil je op een andere locatie opstappen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Zo hebben we ook al gevaren vanaf Enkhuizen, Hoorn, IJmuiden, Huizen, Spakenburg, Lelystad en Almere.
Organiseer je winterfeest op onze boot!

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een antwoord van ons. Of bel ons direct op 020 – 341 73 96

MELD JE AAN...