kerstborrel, nieuwjaarsborrel op boot Amsterdam

Kerstborrel, Nieuwjaarsborrel Amsterdam

Organiseer je Kerstborrel of Nieuwjaarsborrel op onze boot!

Organiseer jij dit jaar de kerstborrel of nieuwjaarsborrel? En ben je op zoek naar een bijzondere en gezellige locatie om samen met je collega’s het jaar feestelijk af te sluiten (of het nieuwe jaar te beginnen)? Dan is ons schip Stortemelk perfect voor jou. Het schip heeft twee verwarmde binnen zalen en is geschikt voor groepen van 75 tot 350 personen. Natuurlijk is het schip aangekleed met kerstversiering om het allemaal nog gezelliger te maken in de knusse decembermaand (of begin januari als de decembermaand al vol zit). En gezellig is het bij ons aan boord! Want we zorgen altijd voor een ongedwongen en informele sfeer. Verder zit je niet voor niks op een schip. Dus terwijl jullie lekker aan het borrelen en feesten zijn, varen jullie langs de lichtjes van de mooi verlichte skyline van Amsterdam. Zowel op de buitendekken (als je even een frisse neus haalt) als ook vanuit de warme salons hebben jullie een prachtig uitzicht. En als jullie ook willen dansen is het uiteraard mogelijk om een DJ of live-band te regelen. Dus organiseer je een kerstborrel, nieuwjaarsborrel, kerstfeest of eindejaarsfeest voor een groep van 75 tot 350 personen op een boot in de omgeving van Amsterdam of Zaandam? Neem dan contact met ons op. Wij zijn flexibel, denken graag met je mee en geven jullie een geweldige tijd aan boord!
En ja, aangezien we een varende locatie zijn kunnen we uiteraard ook naar een andere plaats komen (zolang er maar water is). Zo hebben we al bedrijfsfeesten, verenigingsdagen en familie uitjes aan boord gehad waarvoor we naar Hoorn, Huizen, Harlingen, Enkhuizen, Muiden, Rotterdam, Lelystad, IJmuiden en Haarlem zijn gevaren. Neem contact met ons op als je een boot wilt huren voor jullie bedrijfskerstborrel of nieuwjaarsborrel in een andere plaats dan Amsterdam of Zaandam.

Kerstborrel of Nieuwjaarsborrel

Kom fijn met je collega’s het jaar afsluiten (of het nieuwe jaar inluiden) op ons schip dat in kerstsfeer versierd is. Terwijl jullie genieten van een lekker drankje en de mooie winterse lichtjes van de Amsterdamse Skyline, brengen wij de borrelhapjes rond. Willen jullie alleen vegetarische hapjes? Of een combinatie van hapjes? Geef ons je wensen door en wij doen een voorstel.

Prijs: € 47,50 p.p. ex BTW, inclusief 3 uur varen, onbeperkt drankjes, zoutjes en olijven op tafel en borrelhapjes. Op basis van 125 personen.


Kerstbuffet

Willen jullie iets meer dan borrelhapjes maar tegelijkertijd geen uitgebreid diner tijdens jullie Kerstuitje of Nieuwjaars uitje? Dan kan je ook kiezen voor een informeel buffet. En ja natuurlijk is dan een stamppottenbuffet ook mogelijk om het winterse gevoel helemaal compleet te maken (eventueel nog aangevuld met warme choco en glühwein). Sluit je de avond vervolgens ook nog af met een DJ dan is je kerstfeest of eindejaarsfeest helemaal compleet.

Prijs: € 67,50 p.p. ex BTW, inclusief 3 uur varen, onbeperkt drankjes en buffet. Op basis van 125 personen.


Kerstdiner

Willen jullie het kerstuitje dit jaar wat uitgebreider aanpakken? Dan kan je natuurlijk ook een kerstdiner organiseren op ons schip. Alleen is het natuurlijk fijn om te blijven rondlopen tijdens het varen zodat je om je heen kan kijken voor de mooie uitzichten. En daarom adviseren wij altijd een walking dinner. Bij een walking dinner worden de vers gemaakte gerechtjes per gang geserveerd in een schaaltje of een glaasje en zó bereid dat het gemakkelijk al wandelend, staand of zittend gegeten kan worden. Maar bijvoorbeeld ook dansend. Dus wil je echt alles uit de kast trekken voor een bijzonder kerstfeest of eindejaarsfeest aan boord? Dan kan je ook nog een DJ of live-band regelen, terwijl iedereen geniet van lekker eten en drinken.

Prijs: € 86,50 p.p. ex BTW, inclusief 3 uur varen, onbeperkt drankjes en walking dinner. Op basis van 125 personen.


Foodbook 2023 (Herfst, Winter)
Wil je alvast een idee krijgen van de mogelijke hapjes en gerechtjes tijdens jullie kerstuitje of nieuwjaarsuitje? Laat dan je e-mailadres achter en ontvang ons foodbook 2023 in je mail.

Wat zeggen onze klanten?

AANRADER! Een gezellig huiselijk schip met een fantastische crew. Tot in de puntjes verzorgd met aankleding, eten en crew. Alle 150 bezoekers hebben zich uitstekend vermaakt. Omdat we twee binnensalons in gebruik hadden, konden we op één dek los met dansen en konden op het andere dek rustigere activiteiten gedaan worden. Het met lampjes versierde bovendek nodigde ondanks het winterweer uit om ook daar tijd door te brengen.
Akros

Op de Stortemelk gefeest na een bedrijfsuitje met honderd man. Wat een feest hebben we gehad op deze boot. Episch! Iedereen was enthousiast. Heerlijke hapjes en leuk personeel!
Mediahuis

Was een heerlijk feest op een boot met een hele mooie persoonlijkheid (net als de crew)! Veel dank voor de goede zorg en de laagdrempelige en prettige samenwerking rond de organisatie! Graag tot ziens!
Zorg voor Zuid

Waarom onze boot voor jullie kerstborrel, nieuwjaarsborrel, kerstfeest of eindejaarsfeest?

Ten eerste omdat het varen je kerstborrel, nieuwjaarsborrel, kerstfeest of eindejaarsfeest iets bijzonders geeft. Want terwijl het schip langs de Amsterdamse Skyline vaart, genieten jullie van de prachtige lichtjes. Ten tweede is de Stortemelk een sfeervol schip met twee verwarmde binnen salons. En door deze twee salons heb je meer mogelijkheden. Zo kun je in beide salons dezelfde muziek draaien, maar kan je ook van één van de salons een rustige loungeplek maken. En wil je even een frisse neus halen en je terugtrekken van het kerstfeest? Dan kan je terecht op de grote buitendekken waar de lichtjes in de winter voor een feestelijk effect zorgen. Ten derde houden wij van informeel, een persoonlijke benadering en een fijne ontspannen sfeer aan boord. Dus als jij daar ook van houdt, ben jij bij ons aan het goede adres.
Verder zijn wij een kleine rederij en daardoor flexibel. Ook zullen we je nooit iets voorschotelen dat we zelf niet lekker of leuk vinden. Daarom kijken we samen met jou naar jullie wensen en zorgen we voor een goede en kwalitatieve invulling. Uiteindelijk is ons doel dat jullie een ontspannen tijd aan boord hebben. En dat geldt dus niet alleen voor jouw gasten maar ook voor jou als organisator. Kortom, wil je samen met je collega’s genieten van een ontspannen kerstborrel, nieuwjaarsborrel, kerstfeest of eindejaarsfeest? Huur dan je boot bij Rederij het IJ en geniet!

Deze kerstborrels, kerstfeesten en nieuwjaarsborrels gingen jou voor

Een aantal voorbeelden van borrels en feestjes die we tijdens kerst en nieuwjaar aan boord gehad hebben:

  • Een uitgebreid kerstfeest (of eindejaarsfeest omdat niet iedereen kerst vierde..) waarbij in een van de binnen zalen een DJ draaide voor de collega’s die van dansen hielden. De andere salon was een relaxte loungeplek om gezellig bij te kletsen en voor sommigen de plek om een spelletje te doen. Ondertussen werd een walking dinner geserveerd waardoor iedereen kon genieten van lekkere gerechtjes maar wel daar konden blijven dansen of rondlopen.
  • Een nieuwjaarsborrel waarbij de gasten ontvangen werden met oliebollen, prosecco en accordeonmuziek.
  • Een kerstborrel met braziliaanse live muziek om lekker met elkaar te kunnen swingen.
  • Een kerstuitje met uitgebreid winterbuffet en een kerstbingo waarbij je de juiste collega bij de juiste uitspraak/weetje moest vinden.

Kortom veel is mogelijk. Dus wil jij ook een kerstborrel, nieuwjaarsborrel, kerstdiner of eindejaarsfeest organiseren op een boot in de omgeving van Amsterdam en Zaandam? Geef ons dan je wensen (en budget) door en wij sturen je een offerte op maat.

Wat zijn de opstaplocaties?

Als je bij ons een boot huurt kun je kiezen tussen onze vaste opstaplocaties in Amsterdam en Zaandam. In Amsterdam is onze vaste opstaplocatie Steiger 14 achter het Amsterdam Centraal Station. Deze opstaplocatie is makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer en auto’s kunnen voordelig parkeren in het Parking Centrum Oosterdok. Ook touringcars kunnen op 5 minuten loopafstand de gasten afzetten. In Zaandam is de Burchtkade of de steiger bij het Zaantheater de vaste opstaplocatie. Wil je bij een andere locatie opstappen (denk er wel aan dat we niet in de grachten kunnen)? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Tips voor een kerstborrel, nieuwjaarsborrel, kerstfeest op een boot

Een beetje een dooddoener, maar het is leuk om iedereen te vragen in feestelijke kleding te komen. Maar ook als iedereen in zijn eigen outfit komt, wordt het gezellig (want uiteindelijk is het schip al helemaal in kerstsfeer versierd dus met het knusse kerstgevoel zit het sowieso wel goed). Geef wel de tip mee om laagjes aan te doen zodat ze zowel in de warme binnen salons als op de buitendekken vrij rond kunnen lopen.
Verder is het handig om een uiterste aankomsttijd door te geven die 5 minuten voor vertrektijd van het schip is. Op die manier is iedereen op tijd aan boord als het schip wegvaart. En wil je ook eten tijdens het feest? Vraag dan van te voren aan je gasten of ze een allergie hebben. Want eenmaal aan boord kunnen we niet meer zoveel aanpassen. En verder is onze tip om het los te laten en te genieten. Wij zorgen er wel voor voor dat jullie een geslaagde kerstborrel, nieuwjaarsborrel of eindejaars-, kerstfeest hebben aan boord van ons schip!

Huur onze boot voor je Kerstborrel, Nieuwjaarsborrel of Eindejaarsfeest!

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een antwoord van ons. Of bel ons direct op 020 – 341 73 96