partyboot huren 25 tot 75 personen amsterdam

De Independent3

De Independent3 is een historische sleepboot omgebouwd tot gezellig varend café. Het schip is geschikt voor groepen van 25 tot 75 personen. Een karaktervol schip waar u zowel bij mooi weer als minder mooi weer heerlijk kunt genieten van een feest of uitje op het water.

Kwaliteit

Wij willen u en uw gasten graag een mooie ervaring aan boord meegeven. Daarom is voor ons kwaliteit, zowel van het schip als van het eten en drinken, erg belangrijk.

Persoonlijk

Wij zijn een kleine rederij met veel ervaring. U krijgt bij ons een persoonlijke service vanaf offerte tot en met uw tijd aan boord.

Prijs

De eerste 4 uur is de prijs €275 per uur ex. BTW
Minimale afname 3 uur.

Boot huren 25 - 75 personen

Partyboot Independent3 heeft een bijzondere en warme uitstraling. Het ruime achterdek met centrale bar kan flexibel worden ingericht en is daardoor een perfecte én bijzondere locatie voor een feest, verjaardag, borrel, lunch, BBQ of uitje. Het schip is geschikt voor elk weertype. Het achterdek is overdekt en een verwarming is aanwezig. Door de grote ronde ramen heeft u een mooi uitzicht over het water. Met mooi weer kunnen de zijkanten helemaal open en kunnen jullie heerlijk van de zon genieten.

Wat onze klanten zeggen

De independent 3 is een super bijzondere boot waar het fantastisch vertoeven is. We hebben een erg mooie tocht gemaakt over het ij waarbij tevens een overheerlijke bbq geserveerd werd. De bemanning was erg behulpzaam, super vriendelijk en gezellig. Absoluut een aanrader mocht je een leuke locatie zoeken voor een bijzonder feest.

Bianca Jacobs

Jullie hartelijke ontvangst, de prima BBQ , de mooie tocht naar Pampus, de heerlijke salades, het was allemaal TOP!! Niets was jullie teveel of te lastig, we konden heerlijk onze gang gaan aan boord, het voelde als een warm bad, jullie boot is net een gezellige Huiskamer, de warmte en jullie soepele opstelling hebben wij zeer gewaardeerd.

Henk Broekman

Wijngenootschap 't Paaltje

catering boot huren amsterdam zaandam

Eten

We willen dat u geniet van lekker eten dat met zorg voor u bereid is. Daarbij is (bijna) alles mogelijk. Zoals een walking dinner waarbij kleine gerechtjes in meerdere gangen en op speciale wijze worden uitgeserveerd. Of een BBQ die vers aan boord bereid wordt met veel keuze uit kwalitatief goed vlees, vis en groente. Een uitgebreide lunch met vers afgebakken broodjes of uitgebreide borrel met heerlijke lekkernijen.

groepsuitje amsterdam zaandam op boot

Arrangementen

U kunt het schip de Stortemelk huren en uw eigen programma samenstellen. Daarnaast bieden wij ook compleet verzorgde vaararrangementen aan, zoals een vaartocht over het IJsselmeer inclusief bezoek aan Forteiland Pampus.

Meer informatie→

Vaargebied

Onze thuishaven is in Amsterdam-Noord. We varen dan ook voornamelijk in de omgeving van Amsterdam, het Amsterdamse IJ, Zaandam, Haarlem en op het IJsselmeer. Maar we kunnen op veel meer plaatsen komen, want dat is het mooie van een varende (feest)locatie!

Meer informatie→

Huur de Independent3 en beleef een fantastische tijd!