boot huren 65 tot 250 personen amsterdam

De Stortemelk

De Stortemelk is hét schip in Amsterdam waar u een fantastisch feest of evenement kunt organiseren voor 65 tot 350 personen. Varen is altijd een mooie belevenis en zeker op dit klassieke schip met meerdere buitendekken, waaronder een geweldig groot bovendek.

Zolang de COVID-19 richtlijnen gelden, zullen zowel de tarieven als het maximaal aantal toegestane personen afwijken.
Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Kwaliteit

Het schip de Stortemelk ziet er altijd goed verzorgd uit. Het eten en drinken dat u krijgt wordt met zorg uitgekozen en bereid.

Persoonlijk

Wij zijn een kleine rederij met veel ervaring. U krijgt bij ons een persoonlijke service vanaf offerte tot en met uw tijd aan boord.

Prijs

De eerste 4 uur is de prijs €450 per uur ex. BTW
Minimale afname 3 uur

Boot huren 65 - 250 personen

Of de zon nu schijnt of dat er toch wat regen valt, u kunt zich fantastisch vermaken op het grote bovendek of in een van de gezellige salons met uitzicht rondom. Door de flexibele inrichting is het schip geschikt voor elk soort gelegenheid. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, bedrijfsfeest met DJ of live-muziek, een trouwceremonie, bruiloftsfeest, bedrijfspresentatie, diner of een geweldig verjaardagsfeest voor familie en vrienden, het is allemaal mogelijk!

Wat onze klanten zeggen

Het gehele team van het schip Stortemelk heeft ons bedrijf, 200 collega´s uit Duitsland, een onvergetelijke dag bezorgd. Hoewel het weer helaas regenachtig was, heeft de sfeer op de boot alles goed gemaakt. De persoonlijke en vriendelijke houding van alle personeel gaf de Duitsers het gvoel van welkom zijn, en die sfeer heerste op alle drie dekken. Heerlijke hapjes en lunch in overvloed, prima service en aan het eind van de vaart een prachtige „landing“ bij het Muiderslot.
We hebben de flexibiliteit in de voorbereidingen zeer gewaardeerd, en alle gewenste programmawijzigingen zijn moeiteloos doorgevoerd. Namens alle collega’s: herzlichen dank!
Han Joosten

BPD Immobilienentwicklung GmbH

Zeer geslaagd en gezellig. Heerlijke wijnen en hapjes gekregen het was het allemaal waard. Top crew alles voor de klant zo gezegd. Kapitein is een waardig man die constant toeziet en mee werkt aan het voldoen van klant verwachting.
Fam. Rozenhart

catering boot huren amsterdam zaandam

Eten

We willen dat u geniet van lekker eten dat met zorg voor u bereid is. Daarbij is (bijna) alles mogelijk. Zoals een walking dinner waarbij kleine gerechtjes in meerdere gangen en op speciale wijze worden uitgeserveerd. Of een BBQ die vers aan boord bereid wordt met veel keuze uit kwalitatief goed vlees, vis en groente. Een uitgebreide lunch met vers afgebakken broodjes of uitgebreide borrel met heerlijke lekkernijen.

groepsuitje amsterdam zaandam op boot

Arrangementen

U kunt het schip de Stortemelk huren en uw eigen programma samenstellen. Daarnaast bieden wij ook compleet verzorgde vaararrangementen aan, zoals een vaartocht over het IJsselmeer inclusief bezoek aan Forteiland Pampus.

Meer informatie→

Vaargebied

Onze thuishaven is in Amsterdam-Noord. We varen dan ook voornamelijk in de omgeving van Amsterdam, het Amsterdamse IJ, Zaandam, Haarlem en op het IJsselmeer. Maar we kunnen op veel meer plaatsen komen, want dat is het mooie van een varende (feest)locatie!

Meer informatie→

Huur het schip de Stortemelk en beleef een fantastische tijd!