Boot huren voor oudejaarsavond amsterdam 2018

Vuurwerk op 't IJ

Vier oudejaarsavond met vrienden en familie op het water! Huur met oud en nieuw 2019 het klassieke schip de Stortemelk in Amsterdam en ga knallend het nieuwe jaar in. Drie uur varen op het Amsterdamse IJ inclusief 12 uur toast met Prosecco, oliebollen en appelflappen, borrelhapjes en drankjes v.a. €45,00 ex. BTW p.p. En uiteraard om 12 uur proostend vuurwerk kijken op het grote panoramadek. Geschikt voor groepen van 100 tot 250 personen. Kleinere groepen op aanvraag.

Kwaliteit

De schepen zien er altijd goed verzorgd uit. Het eten en drinken dat u krijgt wordt met zorg uitgekozen en bereid.

Persoonlijk

Wij zijn een kleine rederij met veel ervaring. U krijgt bij ons een persoonlijke service vanaf offerte tot en met uw tijd aan boord.

Voordelig

We bieden kwaliteit tegen scherpe prijzen.

feest oud en nieuw amsterdam boot 2019
live muziek bedrijfsfeest boot amsterdam

Live-muziek

Een DJ of live-band maakt de oudejaarsavond nog specialer. Wij werken samen met professionele artiesten die live muziek in verschillende stijlen kunnen verzorgen. Zoals de Braziliaanse band Reinaldo Lopes & Friends met bekende zuid amerikaanse nummers. Zij betrekken de gasten op een leuke manier bij de muziek en krijgen zeker de dansvloer vol. Of DJ Dans Anders die zich uitstekend aanpast aan de sfeer en de gasten en met lekkere swingende disco nummers jullie wel aan het dansen krijgt. Prijsindicatie vanaf €250ex. BTW. Mochten jullie een eigen DJ of band hebben dan is dat in overleg ook mogelijk.

oud en nieuw boot huren amsterdam met eten

Extra opties

Mochten jullie langer dan 3 uur willen varen, dan kost een extra vaaruur inclusief onbeperkt drinken €12,50 p.p (excl. BTW). Uiteraard zijn er ook mogelijkheden om aan boord te eten, zoals een walking dinner van de grill waarbij de gerechtjes geserveerd worden in een schaaltje of een glaasje en zó bereid dat het gemakkelijk al wandelend, staand, dansend of zittend gegeten kan worden.

Vier Oud en Nieuw op het water!