Boot huren voor oudejaarsavond amsterdam 2018

Vuurwerk op 't IJ

Vier oudejaarsavond met vrienden en familie op het water! Huur met oud en nieuw het stoere schip de Stortemelk in Amsterdam en ga knallend het nieuwe jaar in.
Drie uur varen op het Amsterdamse IJ inclusief 12 uur toast met Prosecco, oliebollen en appelflappen, borrelhapjes en drankjes voor €49,50 p.p. En uiteraard om 12 uur het Amsterdamse vuurwerk kijken op ’t IJ. Geschikt voor groepen van 100 tot 250 personen.

Offerte aanvragen

Kwaliteit

De schepen zien er altijd goed verzorgd uit. Het eten en drinken dat u krijgt wordt met zorg uitgekozen en bereid.

Persoonlijk

Wij zijn een kleine rederij met veel ervaring. U krijgt bij ons een persoonlijke service vanaf offerte tot en met uw tijd aan boord.

Voordelig

We bieden kwaliteit tegen scherpe prijzen.

Knallend het nieuwe jaar in!

Stap rond 23.00 aan boord bij Amsterdam C.S. waar jullie worden ontvangen door de Kapitein en zijn bemanning met een welkomstdrankje. Om 23.30u vertrekt het schip naar een mooie plek op het IJ zodat jullie om middernacht het vuurwerk van Amsterdam kunnen zien. Vanaf de grote buitendekken hebben jullie prachtig uitzicht. Uiteraard krijgen jullie allemaal een glas prosecco om op het nieuwe jaar te toasten. Terwijl het schip verder langs de Amsterdamse Skyline gaat varen, kunnen jullie tot 02.00u los. Eventueel met een DJ of live-band erbij. En willen jullie langer feesten? Een extra uur kost €12,50 p.p. inclusief drankjes.

Offerte
live muziek bedrijfsfeest boot amsterdam

Live-muziek

Een DJ of live-band maakt de oudejaarsavond nog specialer. Wij werken samen met professionele artiesten die live muziek in verschillende stijlen kunnen verzorgen. Zoals de Braziliaanse band Reinaldo Lopes & Friends met bekende zuid amerikaanse nummers. Zij betrekken de gasten op een leuke manier bij de muziek en krijgen zeker de dansvloer vol. Of DJ Dans Anders die zich uitstekend aanpast aan de sfeer en de gasten en met lekkere swingende disco nummers jullie wel aan het dansen krijgt. Prijsindicatie vanaf €250ex. BTW. Mochten jullie een eigen DJ of band hebben dan is dat in overleg ook mogelijk.

oud en nieuw boot huren amsterdam met eten

Extra opties

Mochten jullie langer dan 3 uur willen varen, dan kost een extra vaaruur inclusief onbeperkt drinken €12,50 p.p (excl. BTW). Uiteraard zijn er ook mogelijkheden om aan boord te eten, zoals een walking dinner van de grill waarbij de gerechtjes geserveerd worden in een schaaltje of een glaasje en zó bereid dat het gemakkelijk al wandelend, staand, dansend of zittend gegeten kan worden.

Vier Oud en Nieuw op het water!

Offerte