uitje pinksteren jazz op boot
Maandag 6 juni 2022
}
13.30u – 17.30u
Early Birds: 17,50 eu p.p.
Prijs: 22,50 eu p.p.
Opstapplaats: Zouthaven
Piet Heinkade 3, onder het Bimhuis. Routebeschrijving

uitje pinksteren amsterdam jazz concert

Wat te doen met Pinksteren in Amsterdam?
Vaar mee en geniet van live Jazz op het IJ!

Stap aan boord op tweede Pinksterdag en laat de drukte van de stad achter je. Nadat je bent ontvangen met een glaasje prosecco, vaart het schip om 14.00u weg richting Oranje sluizen. Als jij op een van de buitendekken geniet van het weidse uitzicht over het Markermeer, speelt het T.C. Hammond Trio lekkere swingende jazz-nummers. Al meerdere keren hebben ze met veel succes aan boord gespeeld tijdens Jazz op ’t IJ. Terwijl je lekker wegdroomt op de zwoele jazzy klanken vaar je langs bezienswaardigheden als het Forteiland Pampus en het Kasteel Muiderslot. En uiteraard is de bar ondertussen open voor een drankje en hapje. Dus vaar mee met Pinksteren en kom lekker borrelen tijdens deze PinksterJazz op ’t IJ!

Stortemelk Live: Pinkster Jazz op 't IJ

Vraag je je af wat je gaat doen met Pinksteren in Amsterdam? Heb je zin in een ontspannen uitje waarbij je het gevoel hebt er even helemaal tussen uit te zijn? Vaar dan mee op tweede pinksterdag en geniet van de jazz band T.C. Hammond Trio. Terwijl de T.C. Hammond Trio band swingende jazz speelt, vertrekt het schip om 14.00 uur voor een prachtige vaartocht over het Amsterdamse IJ en het weidse Markermeer. Vanaf het panoramadek van het schip of vanuit de gezellige salons is er een weids uitzicht over het water en is het heerlijk genieten van het varen. Wat is er nou mooier dan tweede pinksterdag op het water door te brengen met alle ingrediënten om eens heerlijk te ontspannen? Stap aan boord en geniet!

borrelen tijdens jazz concert met pinksteren

PinksterJazz editie 2019

met met T.C. Hammond Trio

Jazz optreden van het T.C. Hammond Trio

Hun muziek laat zich het best omschrijven als swingende jazz zoals die klonk op de Blue Note-platen van begin jaren 60 in de traditie van organist Jimmy Smith en gitarist Wes Montgomery. Het trio speelt voornamelijk standards uit het swing-tijdperk, met hier en daar wat funky uitstapjes en eigen composities.

Wat zeggen onze klanten?

Ik heb een geweldige dag op het water gehad. Mijn dank gaat uit naar de kapitein en de speciale crew: zeer gastvrij en klantgericht! Alle lof.
Elvira Zimmer

We hebben echt een top dag gehad, en voor mij was dat de tweede super ervaring met jullie! Op naar de volgende.
Inge Broekx

Superuitje! Wat hebben wij het heerlijk gehad. Hartelijke en goede bediening, leuk schip en mooi weer!
M.

vaartocht pasen bierproeverij minicruise amsterdam

Het schip Stortemelk: geschikt voor elk weertype!

Het schip de Stortemelk is een stoer schip waar je heerlijk kunt genieten van het varen en de live muziek. Het schip heeft een volledig uitgeruste bar waar je terecht kunt voor een lekker biertje van de tap of de speciaal biertjes van Brouwerij ’t IJ (of natuurlijk frisdrank of wijn). Of de zon nu schijnt of dat er toch wat regen valt, je kunt lekker ontspannen op de grote buitendekken of in de ruime salons met uitzicht rondom.

Vaar mee en geniet met Pinksteren!