Rock op ’t IJ: UITVERKOCHT

Zondag 7 november 2021
}
13.30u – 18.00u
Prijs: 15 eu p.p.
Tickets kopen (UITVERKOCHT)
Voor dit evenement vragen we om de CoronaCheck-app te tonen (of een geprint bewijs of je gele boekje).

Opstapplaats

Steiger 14: Ruijterkade 14 achter het Amsterdam Centraal Station. Routebeschrijving

Rock the Boat!

We mogen weer dansen. Dus dan gaan we ook meteen los. Zondag 7 november organiseren we daarom een live rock concert op het water! Amsterdams hardst werkende classic rock tribute band Hairy Zack & his Trunk Like Members zorgt deze zondagmiddag voor spetterende live muziek. Stap aan boord in Amsterdam en dans mee op klassiekers van Queen, Led Zeppelin, Lynyrd Skynyrd en de Rolling Stones.
  • Ontvangst met een glaasje speciaal bier
  • 4 uur heerlijk varen op ons schip de Stortemelk.
  • Live-muziek van de Hairy Zack & his Trunk Like Members band

Programma Rock op 't IJ - Live muziek

Vraag je je af wat je gaat doen op een herfstige zondagmiddag in Amsterdam? Vaar dan mee en geniet van de rock band Hairy Zack & his Trunk Like Members. Een rock concert met lekkere rock klassiekers uit de jaren ’70 en ’80. Vanaf 13.30u word je ontvangen door de kapitein en zijn bemanning met een heerlijk glaasje speciaal bier. Om 14.00 uur vertrekt het schip voor een 4 uur durende boottocht met live rock muziek. Je vaart over het Amsterdamse IJ langs bezienswaardigheden als de A’dam Toren en het EYE filmmuseum. Na het IJ varen we door de Oranjesluizen over het Markermeer langs Vuurtoreneiland, Forteiland Pampus en Kasteel Muiderslot. En ondertussen gaat de band helemaal los. Wat is er nou mooier dan op een zondagmiddag op het water te zijn met alle ingrediënten om eens heerlijk te ontspannen? Dus stap aan boord deze herfst en geniet!

paas uitje met live rock

Sweet home Alabama

met Hairy Zack and his Trunk Like Members

uitje pasen 2020 boot

Samen Veilig Varen

We zijn heeel blij dat we eindelijk weer mogen dansen! Want rocken en zitten dat gaat niet samen… Dus kunnen we nu weer helemaal los op de live muziek van rock band Hairy zack & his Trunk Like Members. Alleen vragen we wel om bij ontvangst de CoronaCheck-app te tonen (of een geprint bewijs of je gele boekje). Zo kunnen we samen weer als vanouds genieten.

Wat zeggen onze klanten?

Wij zijn gistermiddag met de Stortemelk mee geweest en hebben een hele leuke middag gehad. We hebben genoten van de heerlijke wijnen, de heerlijke hapjes en de tocht over het water. Wij gaan zeker nog een keer mee met jullie op 1 van de andere tochten.
Ronald Heersprong

We hebben echt een top dag gehad, en voor mij was dat de tweede super ervaring met jullie! Op naar de volgende.
Inge Broekx

Een geweldige zondag gehad met gezin. Heerlijke wijnen en hapjes, het was het allemaal waard. Top crew alles voor de klant zo gezegd. Kapitein is een waardig man die constant toeziet en mee werkt aan het voldoen van klant verwachting.
Fam. Rozenhart

vaartocht pasen bierproeverij minicruise amsterdam

Het schip Stortemelk: geschikt voor elk weertype!

Het schip de Stortemelk is een stoer schip waar je heerlijk kunt genieten van het varen en de live muziek. Het schip heeft een volledig uitgeruste bar waar je terecht kunt voor een lekker biertje van de tap of de speciaal biertjes van Brouwerij ’t IJ (of natuurlijk frisdrank of wijn). Of de zon nu schijnt of dat er toch wat regen valt, je kunt lekker rocken op de grote buitendekken of in de ruime salons met uitzicht rondom.

Vaar mee en Rock the Boat!

Vier je feest op onze boot!