ROCK OP HET IJ

Rock the Boat!

Tijdloze Classic Rock op ’t IJ

Amsterdams hardst werkende classic rock tribute band Hairy Zack & his Trunk Like Members gaat varen! En jij kan meevaren met de eerste Rock Boat op ’t IJ. Lekker genieten van klassiekers van Queen, Led Zeppelin, Lynyrd Skynyrd en Rolling Stones met een biertje in de hand. Alleen op 1,5 meter afstand en zittend rocken is niet zoals het hoort. Daarom hebben we samen besloten om het evenement uit te stellen naar 2021. Zodra we weer kunnen rocken plannen we een nieuwe datum. We hopen jou dan ook te zien bij de eerste editie van Rock op ’t IJ!
  • Ontvangst met een glaasje speciaal bier
  • 4 uur heerlijk varen op ons schip de Stortemelk.
  • Live-muziek van de Hairy Zack & his Trunk Like Members band
We wachten nog even de volgende stap van medio augustus 2021 af voordat we een nieuwe datum plannen.
}
13.30 – 18.00

€15,= p.p.

Zodra de nieuwe datum bekend kun je weer tickets kopen

Programma Rock op 't IJ

Vraag je je af wat je gaat doen op een zondagmiddag? Vaar dan mee en geniet van classic live rock op ’t IJ. Vanaf 13.30u word je ontvangen door de Kapitein en zijn bemanning met een heerlijk glaasje speciaal bier. Om 14.00 uur vertrekt het schip voor een 4 uur durende Rock Cruise over het Amsterdamse IJ langs bezienswaardigheden als de A’dam Toren en het EYE filmmuseum. Na het IJ varen we door de Oranjesluizen over het Markermeer langs Vuurtoreneiland, Forteiland Pampus en Kasteel Muiderslot. En terwijl je over het weidse Markermeer vaart gaat de band helemaal los met lekkere rock klassiekers uit de jaren ’70 en ’80. Wat is er nou mooier dan op een zondagmiddag op het water te zijn met alle ingrediënten om eens heerlijk te ontspannen? Dus stap aan boord en geniet!

paas uitje met live rock

Sweet home Alabama

met Hairy Zack and his Trunk Like Members

uitje pasen 2020 boot

Hairy Zack and his Trunk Like Members

Heerlijke Rock classics van de 70’s en 80’s. Hairy Zack & his Trunk Like Members speelt klassiekers van Queen, Led Zeppelin, Lynyrd Skynyrd, Rolling Stones en meer. Kom lekker borrelen aan boord en maak er een wild uitje van!

“Vandaag een geweldige minicruise ervaring op het prachtige cruiseschip De Stortemelk. Ik heb een geweldige dag op het water gehad. Mijn dank gaat uit naar de kapitein en de speciale crew: zeer gastvrij en klantgericht! Alle lof.”
E. Zimmer

“Superuitje! Wat hebben wij het heerlijk gehad. Hartelijke en goede bediening en leuk schip!”

M.

“Wij willen jullie bedanken voor de prima service en het ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel.
Onze complimenten.”
Fam. van Dam

vaartocht pasen bierproeverij minicruise amsterdam

De Stortemelk: geschikt voor elk weertype!

Het schip de Stortemelk is een stijlvol schip waar je heerlijk kunt genieten van het varen. Het schip heeft een volledig uitgeruste bar waar je terecht kunt voor een drankje. Of de zon nu schijnt of dat er toch wat regen valt, je kunt je fantastisch vermaken op het grote bovendek of in een van de gezellige ruime salons met uitzicht rondom. Vaar mee en ervaar de intieme sfeer aan boord!

Vaar mee en Rock the Boat!

Of bekijk onze andere MiniCruises: