Winter Cruise op 't IJ

Organiseert u een personeelsuitje in de winter?
Wat is er dan mooier dan een uitje op een sfeervolle, warme locatie waar collega’s gezellig met elkaar kunnen praten, dansen en eten? Stap aan boord en geniet van de prachtige lichtjes van de Amsterdamse Skyline.

Gezellig Winter uitje met uw bedrijf!

Organiseert u deze winter een uitje voor uw bedrijf? Stap dan aan boord van onze schepen en geniet van een mooie vaartocht over het Amsterdamse IJ met een lekkere borrel. Uitbreiden met diner of dansfeest kan ook! Na ontvangst door de Kapitein en zijn bemanning vertrekt het schip voor een heerlijke Winter Cruise op het IJ. Vanuit de gezellige salons heb je geweldig uitzicht op de lichtjes van de Amsterdamse Skyline en bezienswaardigheden als de A’dam Toren, het EYE filmmuseum en de Oostelijke eilanden. Ondertussen worden jullie door de bemanning verwend met heerlijke borrelhapjes die vers aan boord bereid worden. Vaar mee met jullie bedrijfsuitje en beleef de Winter op ’t IJ!

Akros Amsterdam

“AANRADER! Een gezellig huiselijk schip met een fantastische crew. Tot in de puntjes verzorgd met aankleding, eten en crew. Alle 150 bezoekers hebben zich uitstekend vermaakt. Omdat we twee binnensalons in gebruik hadden, konden we op één dek los met dansen en konden op het andere dek rustigere activiteiten gedaan worden. Het met lampjes versierde bovendek nodigde ondanks het winterweer uit om ook daar tijd door te brengen.”

Mogelijkheden

Groepen van 25 tot 250 personen kunnen op onze schepen een geweldige tijd beleven. Wilt u meer dan een (kerst)borrel organiseren deze winter? Wilt u een diner voor uw bedrijf of een leuk dansfeest op een originele locatie? Het kan allemaal. Geef uw wensen aan ons door en wij maken een offerte op maat.

Diner

Op een schip is het erg fijn als mensen lekker kunnen rondlopen, zitten als ze willen of gewoon kunnen blijven dansen. Daarom is een ‘Walking’ Dinner ideaal. De gerechtjes worden vers aan boord bereid en per gang uitgeserveerd in een schaaltje of een glaasje. De gerechtjes worden zó bereid dat het gemakkelijk al wandelend, staand of zittend gegeten kan worden. Voorbeeldmenu:

  • Ontvangst aan boord met een Bruchetta (Vegetarisch)
  • Gambaspies (Vegetarisch)
  • Spiesje van gemarineerde oesterzwammen (vegetarisch)
  • Glaasje aardperensoep (Vegetarisch)
  • Quinoa salade met pompoen, granaatappel en feta
    (vegetarisch)
  • Klassieke Hazepeper
  • Stoofperen met mascarpone en ijs

Extra opties

Wilt u langer varen dan 2 uur? Wilt u dat u en uw gasten ontvangen worden met een feestelijk glaasje prosecco? En wilt u de avond compleet maken met een DJ of live-band, zoals de Braziliaanse band Reinaldo Lopes & Friends? Zij hebben een uitgebreid Zuid Amerikaans repertoire met veel bekende nummers. Zij betrekken de gasten altijd op een leuke manier bij de muziek en krijgen de dansvloer zeker vol!
Meer informatie