Jouw verjaardag vieren
op een boot

Heerlijk genieten samen met je gasten

verjaardag vieren op boot amsterdam zaandam

Beleef een bijzondere verjaardag op het water

Kwaliteit

De schepen zien er altijd goed verzorgd uit. Het eten en drinken dat je krijgt wordt met zorg uitgekozen en bereid.

Persoonlijk

Wij zijn een kleine rederij met veel ervaring. Je krijgt bij ons een persoonlijke service vanaf offerte tot en met jullie tijd aan boord.

Voordelig

We bieden kwaliteit tegen scherpe prijzen.
Samen Veilig Varen
Samen genieten op het water binnen de regels van de 1,5 metersamenleving.

Boot huren voor jouw verjaardag

Wil je jouw verjaardag vieren op een boot in de omgeving van Amsterdam, Zaandam? Huur een van onze bijzondere schepen die geschikt zijn voor groepen van 25 tot 350 personen. Dansen op het buitendek of in een van de salons bij minder mooi weer. Een heerlijke walking dinner of een gezellige BBQ tijdens een mooie zomeravond. Een lunch, borrel of misschien wel combineren met een uitstapje op Fort Pampus. Alles is mogelijk!
boot  huren verjaardag amsterdam zaandam

Wat onze klanten zeggen

De organisatie van Rederij het IJ was fantastisch. Alles was geregeld. Het ontvangst met muziek, de lekkernijen bij de thee, koffie en later op de middag aangevuld met heerlijke wijn en bier in een geweldige entourage. Het was een super dag. Bedankt!
Corrien van Nugteren

We hebben het met z’n allen ervaren als een bijzonder leuke en ontspannen dag. De stemming was fantastisch en dit werd mede veroorzaakt door jullie manier van aanpak!!
Jan Bantjes

live muziek verjaardag

Live-muziek

Een live-band of DJ maakt jouw verjaardag nog specialer. Wij werken samen met professionele artiesten die live muziek in verschillende stijlen kunnen verzorgen.

catering verjaardag boot amsterdam zaandam

Eten

Tijdens u verjaardag genieten van heerlijke borrelhapjes of een walking dinner waarbij jullie meerdere kleine gerechtjes krijgen op een bijzondere wijze geserveerd. Of een gezellige BBQ die vers aan boord bereid wordt. Ook een lunch met vers afgebakken broodjes is mogelijk. Vraag het ons en wij stellen samen met jou een menu samen.
boot huren verjaardag 25 tot 250 personen amsterdam zaandam

Onze schepen

Huur een van onze karaktervolle schepen, en maak van jouw verjaardag een onvergetelijke ervaring. De schepen zijn geschikt voor groepen van 25 tot 350 personen en zijn van alle gemakken voorzien.

Vier uw verjaardag op het water!