trouwen in gemeente amsterdam op een boot

Trouwen aan boord van een bijzonder schip

Letterlijk in het huwelijksbootje stappen? Dan ben je bij Rederij het IJ aan het juiste adres.

De huwelijksvoltrekking, een romantische boottocht of een uitbundig trouwfeest op jullie huwelijksdag, dit kan allemaal bij Rederij het IJ. Samen met ons netwerk aan specialisten in de trouwbranche helpen wij jullie graag bij het realiseren van jullie droomhuwelijk. Onze gastvrije bemanning staat klaar om van jullie trouwfeest een onvergetelijke ervaring te maken.

Capaciteit

Receptie, borrel of feest
van 25 tot tot 350 personen
Walking dinner, buffet of BBQ
van 25 tot tot 350 personen
Zittend diner
van 25 tot 175 personen

boot huren bruiloft amsterdam

Onze schepen

J kunt kiezen uit twee bijzondere schepen om te huren voor uw bruiloft of trouwfeest in de omgeving van Amsterdam, Zaandam en het IJsselmeer. Het schip de Stortemelk heeft een mooie klassieke uitstraling en is geschikt voor groepen van 65 tot 350 personen. Vanaf het prachtige grote bovendek heb je een geweldig uitzicht over het water. Ons schip de Independent3 is een historische sleper die is omgebouwd tot gezellig varend café voor groepen van 25 tot 75 personen. Een knus en tegelijkertijd stoer schip! Beide schepen zijn flexibel in te richten en daardoor aan te passen naar jullie wensen. En alles kan aan boord plaatsvinden: de huwelijksvoltrekking, de receptie (eventueel met cocktailbar op het buitendek), een zittend diner, een walking dinner en het trouwfeest met DJ of live-muziek. De Stortemelk is daarnaast als officiële trouwlocatie aangewezen in de gemeente Amsterdam, stadsdeel Oost. Dat betekent dat jullie officieel elkaar het jawoord kunnen geven op het water!

Eten tijdens jullie trouwfeest of bruiloft

We willen dat jullie genieten van lekker eten dat met zorg bereid is. Daarbij is van alles mogelijk. Heerlijke borrelhapjes tijdens het feest. Of een walking dinner waarbij kleine gerechtjes in meerdere gangen en op speciale wijze worden uitgeserveerd. Jullie gasten kunnen dan gewoon blijven rondlopen, staan of zelfs dansen terwijl de gerechtjes naar jullie toe gebracht worden. Maar een BBQ die vers aan boord bereid wordt op een mooie zomeravond hoort ook tot de mogelijkheden. In overleg stellen we een menu op maat samen.

trouwfeest op boot amsterdam

Trouw op het water en maak er een onvergetelijke dag van!