Varen met jouw bedrijfsuitje

Genieten op het water
Samen Veilig Varen
Samen genieten op het water binnen de regels van de 1,5 metersamenleving.
Ben je een teamuitje aan het organiseren in Amsterdam? Ga mee varen en laat iedereen een geweldige dag of avond beleven op één van onze boten! Groepen van 25 tot 350 personen kunnen bij ons terecht voor een goed verzorgd en gezellig uitje in de buurt van Amsterdam. Je kunt onze boten huren voor een paar uur om gezellig met collega’s wat te drinken en te varen, maar er zijn veel meer mogelijkheden voor een geslaagd personeelsuitje op het water!

Wat onze klanten zeggen


Voor ons personeelsuitje voor ongeveer 50 personen zijn wij naar Pampus gevaren en hebben daarna op de terugweg op de boot gebarbecued. Ik kan dit ieder ander bedrijf dat iets origineels wil doen aanraden! De tocht over het water is sowieso mooi, maar ook de beslotenheid en gezelligheid van de boot dragen zeker bij aan een goede sfeer! Het eten was erg lekker en de bar goed gevuld.Het team van Rederij het IJ heeft ons ook bij de voorbereiding zeer goed geholpen met het samenstellen van een goed programma. Er is zeer veel mogelijk en ze denken echt met je mee. Aanrader dus!
Lieke van Kerkhoven

DC Klinieken Lairesse

Teamuitje gehad op de Independent 3 met een prachtige vaartocht, een heerlijke bbq, meer dan genoeg drank en fijne muziek. Het was fantastisch en een unieke ervaring!
Cris Ta

ABN Amro

Voor de opening van het Festival Industrie Cultuur hebben wij met 50 gasten een boottocht gemaakt van IJmuiden naar Zaandam. Het mooie weer en de goede organisatie van Rederij het IJ hebben de opening tot een groot succes gemaakt. De communicatie vooraf was duidelijk en de dames aan boord supervriendelijk en behulpzaam. Als ik weer eens een boot nodig heb voor wat voor evenement dan ook, dan ga ik zeker weer naar Rederij het IJ.
Veerle Simons

Cultuurcompagnie

Organiseer jouw Bedrijfsuitje bij Rederij het IJ!