zondagmiddag borrel op groot terras op water amsterdam

Borrelen op het Amsterdamse IJ

Met groot terras op het water

Een zondagmiddag borrel op het water. Even heerlijk uitwaaien deze zomer terwijl je geniet van een drankje op het terras. Ons schip Stortemelk is groot genoeg waardoor je alle ruimte hebt om op een rustige en veilige manier lekker te ontspannen.

Stap aan boord in Amsterdam en vaar mee op deze 3,5 uur durende vaartocht over het Amsterdamse IJ en het Markermeer. Terwijl je op een van de buitendekken of in een van de gezellige salons een drankje drinkt vaar je langs bezienswaardigheden als de A’DAM Toren, het EYE filmmuseum, de Passenger Terminal en de Oostelijke eilanden. Omdat het passeren van een sluis altijd een leuke belevenis is (zeker in de zomer), vaar je vervolgens door de Oranje Sluizen het Markermeer op. Op het weidse Markermeer heb je een prachtig uitzicht op het dijkdorpje Durgerdam, het nieuwland IJburg, Vuurtoreneiland en Forteiland Pampus, beiden onderdeel van de Stelling van Amsterdam en het UNESCO Werelderfgoed.
Kom deze zomer lekker borrelen op de zondagmiddag!

Als je een kaartje koopt krijg je een tafel in een van de binnen salons. Daarnaast is er genoeg plek op een van de buitendekken om heerlijk uit te waaien en een drankje te drinken in het zonnetje.

Zondag
}

13.00u – 17.00u

Prijs:

Opstapplaats: Ms. van Riemsdijkweg t/o 55 in Amsterdam-Noord. Naast de NDSM-pont.

Samen Veilig Varen
Samen genieten op het water binnen de regels van de 1,5 metersamenleving.
drinken op terras op water amsterdam
borrel boot amsterdam

Borrelkaart

Aan boord kan je naast een lekker wijntje, biertje van de tap of een speciaal biertje van Brouwerij ’t IJ ook borrelhapjes bestellen.

Bakje gemengde nootjes € 2,50
Brood met zeezoute boter € 5,00
Kaasblokjes € 4,50
Thaise Noordzeekoekjes (4 stuks) € 5,00
Indische gehaktballetjes met chili saus (8 stuks) € 5,00
“Vandaag een geweldige minicruise ervaring op het prachtige cruiseschip De Stortemelk. Ik heb een geweldige dag op het water gehad. Mijn dank gaat uit naar de kapitein en de speciale crew: zeer gastvrij en klantgericht! Alle lof.”

E. Zimmer

“Het was prima georganiseerd, mooie boot, zeer gastvrij! Dank”

N. Andriessen

vaartocht pasen bierproeverij minicruise amsterdam

Cruiseschip Stortemelk: geschikt voor elk weertype!

Het schip de Stortemelk is een stijlvol schip waar je heerlijk kunt genieten van het varen. Het schip heeft een volledig uitgeruste bar waar je terecht kunt voor een drankje. Of de zon nu schijnt of dat er toch wat regen valt, je kunt je fantastisch vermaken op het grote bovendek of in een van de gezellige ruime salons met uitzicht rondom. In verband met de COVID-19 maatregelen hebben we het schip aangepast zodat we samen veilig kunnen varen. Vaar mee en ervaar de intieme sfeer aan boord!

Kom borrelen op het IJ!