zondagmiddag borrel op groot terras op water amsterdam

Binnen twee dagen was dit evenement uitverkocht. Wat fijn om te merken dat iedereen weer graag wilt varen!
We gaan nog meer evenementen plannen maar wachten nog even de ontwikkelingen op korte termijn af (hopelijk komt er positief nieuws dat de 1,5 meter eraf gaat of anders kijken we naar de mogelijkheden met de corona check app). Wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Borrelen op het Amsterdamse IJ

Zondag 11 juli ‘Seizoensopening’
UITVERKOCHT
}
13.30u – 17.30u
Prijs: € 19,50
inclusief welkomstdrankje en hapjes vanwege de seizoensopening!

Opstapplaats

Steiger 14: Ruijterkade 14 achter het Amsterdam Centraal Station. Routebeschrijving

Een ontspannen zondag middag in Amsterdam

Wil je ook op de zondag even lekker borrelen in Amsterdam? Stap dan zondag 11 juli aan boord van het schip Stortemelk. Nadat je bent ontvangen met een welkomstdrankje zal je snel de drukte van de stad achter je laten. Terwijl jij op een van de grote buitendekken geniet van een drankje in de zon, vaar je over het Amsterdamse IJ richting Oranje Sluizen om het weidse Markermeer op te varen. Ondertussen draait DJ T-gray lekkere nummers uit de jaren 70, 80 en 90. En omdat het onze seizoensopening is zorgen we ook voor wat lekkere hapjes. Vaar mee en geniet van een fijne ongedwongen sfeer en een ontspannen zondag op het water!
borrelen amsterdam zondag boot
borrel boot amsterdam

Samen Veilig Varen

Samen genieten op het water binnen de regels van de 1,5 meter-samenleving. Het schip is aangepast aan de huidige corona maatregelen. Zo krijg je binnen een tafeltje toegewezen waarbij je op 1,5 meter afstand van anderen kunt blijven. Uiteraard kun je ook heerlijk buiten een plekje op afstand zoeken. Verder zijn er extra hygiëne punten en varen we met veel minder passagiers dan de gebruikelijke 150. Stap aan boord en geniet op een veilige manier van een fijne zondag op het water!

Wat zeggen onze klanten?

Wij zijn gistermiddag met de Stortemelk mee geweest en hebben een hele leuke middag gehad. We hebben genoten van de heerlijke wijnen, de heerlijke hapjes en de tocht over het water. Wij gaan zeker nog een keer mee met jullie op 1 van de andere tochten.
Roanld Heersprong

We hebben echt een top dag gehad, en voor mij was dat de tweede super ervaring met jullie! Op naar de volgende.
Inge Broekx

Een geweldige zondag gehad met gezin. Heerlijke wijnen en hapjes, het was het allemaal waard. Top crew alles voor de klant zo gezegd. Kapitein is een waardig man die constant toeziet en mee werkt aan het voldoen van klant verwachting.
Fam. Rozenhart

vaartocht pasen bierproeverij minicruise amsterdam

Het schip Stortemelk: geschikt voor elk weertype!

Het schip de Stortemelk is een stijlvol schip waar je heerlijk kunt genieten van het varen. Het schip heeft een volledig uitgeruste bar waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje. Of de zon nu schijnt of dat er toch wat regen valt, je kunt je fantastisch vermaken op de grote buitendekken of in een van de gezellige ruime salons met uitzicht rondom. In verband met de corona maatregelen hebben we het schip aangepast zodat we samen veilig kunnen varen. Vaar mee en ervaar de intieme sfeer aan boord!

Kom Borrelen op het Amsterdamse IJ!

Vier je feest op onze boot!