Een prachtige boottocht over het IJsselmeer naar Kasteel Muiderslot

Bijzonder uitje met de boot naar het best bewaarde Middeleeuwse Kasteel

boot huren uitje kasteel muiderslot

Terug naar de Middeleeuwen!

Bezoek het beste bewaarde kasteel uit de Middeleeuwen per boot vanuit Amsterdam. Maak een prachtige vaartocht over het IJ, door de Oranje Sluizen, het Markermeer op. Na ongeveer anderhalf uur varen, varen jullie het mooie havenstadje Muiden binnen waar langzaam het kasteel Muiderslot opdoemt. Beleef de Gouden Eeuw in dit mooie kasteel en bekijk hoe P.C. Hooft gewoond heeft. Ook de prachtige historische tuinen en de torenroute zijn een bezoek zeker waard. Na het bezoek kunt u weer genieten van het weidse uitzicht over het Markermeer terwijl jullie terugvaren naar Amsterdam. Een compleet dagje uit met uw bedrijf of familie!

75 – 250 personen
Bij minder aantal personen neem contact met ons op voor een offerte op maat

}

6 uur

€ 58,50 p.p ex. BTW

Inclusief koffie, thee, fris en entree Muiderslot

Zolang de COVID-19 richtlijnen gelden, zullen zowel de tarieven als het maximaal aantal toegestane personen afwijken.
Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Het gehele team van het schip Stortemelk heeft ons bedrijf, 200 collega´s uit Duitsland, een onvergetelijke dag bezorgd. Hoewel het weer helaas regenachtig was, heeft de sfeer op de boot alles goed gemaakt. De persoonlijke en vriendelijke houding van alle personeel gaf de Duitsers het gvoel van welkom zijn, en die sfeer heerste op alle drie dekken. Heerlijke hapjes en lunch in overvloed, prima service en aan het eind van de vaart een prachtige „landing“ bij het Muiderslot. We hebben de flexibiliteit in de voorbereidingen zeer gewaardeerd, en alle gewenste programmawijzigingen zijn moeiteloos doorgevoerd.
Namens alle collega’s: herzlichen dank!
Han Joosten

BPD Immobilienentwicklung GmbH

groepsuitje boot kasteel muiderslot

Muiderslot vaararrangement inclusief

  • Onbeperkt koffie, thee, fris tijdens het varen
  • Bezoek van 2 uur aan het Muiderslot
  • Entree Muiderslot

Geniet van het varen

Onze schepen zijn altijd goed verzorgd, van alle gemakken voorzien en geschikt voor elk weertype. Of de zon nu schijnt of dat er toch wat regen valt, u kunt zich op onze schepen fantastisch vermaken tijdens uw bedrijfsuitje of familiedag. Stap aan boord en laat u verwennen door onze gastvrije bemanning!

boot huren groepsuitje kasteel muiderslot

Vaar mee naar de Middeleeuwen!