Ga voor Pampus

Stap aan boord en ontdek het verhaal van het 100 jaar oude Forteiland Pampus

Uitje met de Boot naar Forteiland Pampus

Wilt u een bijzonder en betaalbaar uitje naar Pampus organiseren? Maak dan een boottocht vanuit Amsterdam op een van onze gezellige schepen naar het indrukwekkende Forteiland Pampus. Tijdens dit uitje op Pampus kunnen jullie ronddolen door de spannende gewelven van het fort en alles te weten komen over dit unieke eiland van meer dan 100 jaar oud. Een mooie vaartocht en een bijzondere belevenis op het forteiland: een geslaagde combinatie voor een leuk bedrijfsuitje of familiedag.

75 – 250 personen

Bij minder aantal personen neem contact met ons op voor een offerte op maat

}

4 uur

€ 45,00 p.p ex. BTW en toeristenbelasting

Inclusief koffie, thee, fris en entree Pampus

Zolang de COVID-19 richtlijnen gelden, zullen zowel de tarieven als het maximaal aantal toegestane personen afwijken.
Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Voor ons personeelsuitje voor ongeveer 50 personen zijn wij met de Independent 3 naar Pampus gevaren en hebben daarna op de terugweg op de boot gebarbecued. Ik kan dit ieder ander bedrijf dat iets origineels wil doen aanraden! De tocht over het water is sowieso mooi, maar ook de beslotenheid en gezelligheid van de boot dragen zeker bij aan een goede sfeer! Het eten was erg lekker en de bar goed gevuld.
Het team van Rederij het IJ heeft ons ook bij de voorbereiding zeer goed geholpen met het samenstellen van een goed programma. Er is zeer veel mogelijk en ze denken echt met je mee. Aanrader dus!

Lieke van Kerkhoven

DC Klinieken Lairesse

Jullie hartelijke ontvangst, de prima BBQ , de mooie tocht naar Pampus, de heerlijke salades, het was allemaal TOP!! Niets was jullie teveel of te lastig, we konden heerlijk onze gang gaan aan boord, het voelde als een warm bad, jullie boot is net een gezellige Huiskamer, de warmte en jullie soepele opstelling hebben wij zeer gewaardeerd.

Henk Broekman

Wijngenootschap 't Paaltje

varen naar pampus met uitje

Ontdek het Fort

Ooit was Pampus gebouwd als vesting om de toegang tot Amsterdam te beschermen, nu is het onderdeel van de Stelling van Amsterdam en de werelderfgoedlijst van Unesco. In het fort wordt het verhaal van Pampus verteld door middel van een 360 graden panorama film, verhalende hologrammen en diverse interactieve spellen. Een uitje met de boot naar Pampus is een ideale combinatie voor een bijzonder dagje weg.

Pampus arrangement inclusief:

  • Boottocht van 3 uur
  • Onbeperkt koffie, thee, fris tijdens het varen
  • Bezoek van 1 uur aan het Forteiland Pampus
  • Entree Pampus
bedrijfsuitje pampus met boot

Stap aan boord en ontdek het 100 jaar oude Fort Pampus!