Varen met uw groepsuitje

Genieten op het water
Ben je op zoek naar een leuk en bijzonder uitje voor je teamuitje, familieuitje, bedrijfsuitje in de omgeving van Amsterdam, Zaandam? Je kunt bij ons terecht voor een goed verzorgd en compleet uitje. Uiteraard kun je ook altijd een van onze schepen voor een paar uur huren en een eigen programma kiezen. Maar als je graag wat idee├źn wilt krijgen voor een geslaagd personeelsuitje of familiedag kun je ook eens een kijkje nemen bij onderstaande groepsuitjes.
<

Wat onze klanten zeggen


Voor ons personeelsuitje voor ongeveer 50 personen zijn wij naar Pampus gevaren en hebben daarna op de terugweg op de boot gebarbecued. Ik kan dit ieder ander bedrijf dat iets origineels wil doen aanraden! De tocht over het water is sowieso mooi, maar ook de beslotenheid en gezelligheid van de boot dragen zeker bij aan een goede sfeer! Het eten was erg lekker en de bar goed gevuld.Het team van Rederij het IJ heeft ons ook bij de voorbereiding zeer goed geholpen met het samenstellen van een goed programma. Er is zeer veel mogelijk en ze denken echt met je mee. Aanrader dus!
Lieke van Kerkhoven

DC Klinieken Lairesse

Mijn man en ik waren 30 jaar getrouwd. Dat is een prestatie en dat wilden wij met onze meest dierbare vrienden vieren op een bijzondere manier. De organisatie van Rederij het IJ was fantastisch. Alles was geregeld. Het ontvangst met muziek, de lekkernijen, aangevuld met heerlijke wijn en bier in een geweldige entourage. We koppelen er gewoon weer 30 jaar! aan vast. Hoe we dat gaan vieren weten we al bij Rederij het IJ. Alles was geregeld en met het weer moet je een beetje mazzel hebben. Maar ach, bij minder weer zit je ook droog en warm. Het was een super dag. Bedankt!
Corrien van Nugteren

Voor de opening van het Festival Industrie Cultuur hebben wij met 50 gasten een boottocht gemaakt van IJmuiden naar Zaandam. Het mooie weer en de goede organisatie van Rederij het IJ hebben de opening tot een groot succes gemaakt. De communicatie vooraf was duidelijk en de dames aan boord supervriendelijk en behulpzaam. Als ik weer eens een boot nodig heb voor wat voor evenement dan ook, dan ga ik zeker weer naar Rederij het IJ.
Veerle Simons

Cultuurcompagnie

Organiseer jouw groepsuitje bij Rederij het IJ!